Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă! „Asta se cheamă farmacia propriului tău corp”

Profesorul doctor Constantin Dulcan este unul dintre cei mai apreciați neurochirurgi din România. De-a lungul timpului, reputatul medic a salvat viețile a mii de oameni, iar în urmă cu 20 de ani a reușit performanța de a se autovindeca de o boală incurabilă.
Alina Costache
19 ian. 2024, 22:29
Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă! „Asta se cheamă farmacia propriului tău corp”
Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă!

Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă! Specialist în neurologie și psihiatrie, doctorul Constantin Dulcan, a dezvăluit metoda prin care a reușit să scape de o boală extrem de periculoasă.

Citește și Profesor dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN, invitat de onoare la a V-a ediție a Galei ”SENIORI de COLECȚIE”

Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă!

„M-am autovindecat de cea mai grea boală, în anul 2003. Au trecut 20 de ani de atunci. Niciodată nu au trecut 20 de ani fără recidivă dacă nu era vindecat. Nu am avut recidivă și nici nu am. Dacă vreți să vindecați o boală, rețineți următorul lucru: starea psihică are o chimie, iar chimia aia te vindecă. Este ca și cum ai face injecții sau ai luat un medicament și, în loc să iei un emdicament din afara corpului, ai un medicament în tine. Asta se cheamă farmacia propriului tău corp. Deci, starea psihică de vindecare, aia în care tu ești convins că, în permanență, ești sănătos, asta aduce chimia vindecării și îți vindecă orice boală. Tu îți imaginezi acest lucru, că ești sănătos ”, a declarat profesorul Constantin Dulcan în podcastul Fan și Simplu al lui Mihai Morar.

Neurologul Dumitru Constantin Dulcan a subliniat că dacă cineva vrea să se vindece de o boală trebuie să și-o scoată definitiv din minte.

„Deci, dacă vreți să vă vindecați o boală, scoateți din minte ideea de boală. Pur și simplu, gândiți-vă că sunteți sănătoși. Atenție, un alt lucru de reținut! Să mulțumești că te-ai vindecat când tu ești bolnav. Aparent, este un paradox. Nu! Mulțumind pentru că tu te-ai vindecat, aduci în tine energia vindecării, nu energia bolii. Și boala are energia ei și boala are chimia ei tot așa și cu sănătatea. Tu aduci în mintea ta și în corpul tău energia și chimia sănătății.

Toți, fără excepție, putem să facem un lucru. Doar ritmul și timpul în care ajungem să executăm acel ceva e diferit de la om la om. Unii învață foarte repede tabla înmulțirii, alții mai încet, unii sunt pragmatici, există mai multe tipuri de inteligență. Nu există nici vârsta la care putem să învățăm ceva, nu există nici timpi egali, ci pur și simplu doar o voință, o persistență, o perseverență. Ceea ce unul obține în trei zile, poate altul obține în trei săptămâni sau în trei luni. Importantă este perseverența, voința. Există două registre: conștient și inconștient. Conștiința este cea care fixează scopul, planul, dar subconștientul este cel care vindecă ”, a mai spus reputatul medic.

Citește și Neurologul Dumitru Constantin Dulcan, despre greşeala de cinci minute care îţi blochează sitemul imunitar cinci ore

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Apartamentele pe care să nu le cumperi niciodată, chiar dacă au prețuri tentante. Le găsești în marile orașe precum București sau Cluj, dar nimeni nu îți va spune acest detaliu
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
BREAKING | Alex Bodi și iubita lui, REȚINUȚI de Poliția de Frontieră, înainte de a urca în avionul de Mykonos!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mâncare cu viermi, la Institutul Fundeni! Asta a primit un pacient cu leucemie la micul dejun. Ce spun reprezentanții spitalului
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Medic din Brașov, prins în flagrant luând mită, arestat pentru 30 de zile
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!