Nicolae Ciucă, anunț decisiv în lupta pentru președinție. Top cinci decizii pregătite de șeful PNL – EXCLUSIV

Nicolae Ciucă a dezvăluit care sunt planurile sale în lupta pentru președinția României și pe ce mizează pentru a strânge cât mai multe voturi.
Filip Stan
22 oct. 2024, 21:34
Nicolae Ciucă, anunț decisiv în lupta pentru președinție. Top cinci decizii pregătite de șeful PNL - EXCLUSIV

„Strategia și oastea secretă sunt cetățenii româniei. Pe ei mă bazez. Pe toți cetățenii României, indiferent de opțiunile politice. Președintele trebuie să fie președintele tuturor românilor”, a declarat Nicolae Ciucă, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și Nicolae Ciucă, prezent în studiourile România TV cu declarații explozive. Anunț decisiv în lupta pentru președinție

Întrebat cum argumentează declarațiile făcute anterior, că interesul Rusiei e ca Marcel Ciolacu și George Simion să ajungă în turul doi, Nicolae Ciucă a explicat: „Ne uităm la ceea ce s-a întâmplat cu decizia CCR și la toate aceste date legate de dorința prin care PSD, Marcel Ciolacu consideră că poate învinge în turul doi. Este doar o singură opțiune, aceea de a intra în turul doi. A existat astăzi o decizie a Tribunalului prin care Diana Șoșoacă a fost validată ca fiind candidat la Senat. Din păcate, este o strategie greșită, o linie pe care PSD și-a asumat-o atunci când a considerat că doar cu Simion în turul doi pot câștiga prezidențialele. Trebuie să ne aducem aminte ce s-a întâmplat în România de-a lungul timpului, ce s-a întâmplat în R.Moldova prin intervenția Rusiei în alegeri și în rezultatul referendumului. Trebuie să vorbim liber și cât se poate de sincer, care înțeleg toate aceste mișcări. Eu cred că trebuie să le spunem oamenilor că nu există altă variantă decât cea a unei libertăți a democrației, prin care oamenii să poată decidă corect”.

Nicolae Ciucă a explicat care e legătura între Marcel Ciolacu, George Simion și Federația Rusă.

„Au fost nenumărate poziționări ale lui George Simion, în ceea ce a însemnat linia de retorică a Rusiei și eu cred că în momentul de față putem să recunoaștem toate aceste chestiuni și nu este deloc lipsit de relevanță să vedem că dacă Marcel Ciolacu își dorește să intre în turul doi cu un promotor al retoricii ruse. Cum credeți că va fi cu un purtător de cuvânt al mesajului de la Moscova în Parlamentul României?”, a mai spus șeful PNL.

Citește și Marcel Ciolacu, mărturisiri emoționante despre ultimele momente petrecute cu tatăl lui: „Amândoi ştiam că e ultima oară”

Întrebat dacă Marcel Ciolacu a avut acțiuni de susținere a Federației Ruse, Nicolae Ciucă a declarat: „Marcel Ciolacu a avut o acțiune de susținere a propriului său interes. Dorința de a intra cu George Simion în turul doi este și dorința Rusiei, pentru că intrarea lui Simion în turul doi înseamnă un AUR mai puternic. Nu putem să fim siguri că se întâmplă așa, uitați-vă la rezultatele SOCIOPOL în care Ciolacu este situat la 26%, cu mult sub scorul PSD. Un buzunar în care se poate interpreta că există un transfer de voturi, astfel încât Marcel Ciolacu să poată să susțină…”.

Nicolae Ciucă: „Marcel Ciolacu donează voturi pentru George Simion”

Nicolae Ciucă spune că strategia lui Marcel Ciolacu este de a dona voturi pentru George Simion pentru a-l aduce în turul II.

”E chiar mai mult de atât. El a vorbit de 10-20 de voturi, dar eu cred că este vorba de mai mult decât atât. Chiar dacă nu este vorba de o abordare ilegală, este vorba de o acțiune împotriva democrației și a moralității. Există sondaje care indică o prezență la vot de aproximativ 60%. Comparativ cu ce deține în prezent, este un număr de voturi necesar pentru a trece în turul 2. Dar eu cred că este vorba de mult mai mult de 10-20 de voturi. Marcel Ciolacu are un bazin tradițional și asta îi permite să joace în primul tur, că în turul II s-a văzut că nu mai au cum să joace”, a spus Nicolae Ciucă, la România.

Întrebat dacă a mai vorbit cu Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a spus că nu. Moderatorul Victor Ciutacu i-a amintit despre faptul că Marcel Ciolacu a făcut și un banc despre faptul că Nicolae Ciucă nu răspunde ”știți cum e, el se ascunde, dar nu-l caută nimeni”.

”Vedeți că n-a uitat, tot la Ceaușescu se întoarce, tot la Partidul Comunist. Chiar dacă m-ar fi sunat, nu i-aș fi răspuns. Știți cum se spune, la un telefon distanță nu se rezolvă problemele”, a mai spus Ciucă.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?