Nicolae Ciucă are două cărţi de căpătâi: Biblia şi Constituţia. Liderul PNL, susţinut de soţie în campania electorală VIDEO

Nicolae Ciucă a spus că, la începutul carierei militare, a jurat credinţă ţării în faţa Drapelului de Luptă, dar când a devenit ministru, apoi premier, a jurat pe Biblie şi pe Constituţie să îşi facă datoria faţă de ţară.
Filip Stan
28 oct. 2024, 22:15
Nicolae Ciucă are două cărţi de căpătâi: Biblia şi Constituţia. Liderul PNL, susţinut de soţie în campania electorală VIDEO

Preşedintele PNL, candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă, a venit, luni seară, la dezbaterea electorală organizată de Antena 3, cu ”două cărţi de căpătâi”: Biblia şi Constituţia. ”Astea sunt cele care trebuie să ne îndrume în orice decizie şi în orice activitate”, a declarat Ciucă.

”Sunt cărţile de căpătâi. Una este cartea de căpătâi a credinţei noastre, Biblia şi cealaltă este Constituţia. Este cartea de căpătâi a democraţiei”, a declarat Nicolae Ciucă la Antena 3.

Nicolae Ciucă a spus că, la începutul carierei militare, a jurat credinţă ţării în faţa Drapelului de Luptă, dar când a devenit ministru, apoi premier, a jurat pe Biblie şi pe Constituţie să îşi facă datoria faţă de ţară.

Nicolae Ciucă susține că pe listele AUR se află membri PSD. Social-democrații reacționează: ”Minciuni spuse cu o lejeritate fără precedent la acest nivel”

”Atunci când mi-am început cariera militară, am jurat credinţă ţării în faţa Drapelului de Luptă, după aceea ca  ministru, ca prim-ministru, am jurat să îmi fac datoria faţă de ţară, cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie. Astea sunt cele care trebuie să ne îndrume în orice decizie şi în orice activitate, în orice poziţie de leadership vom avea fiecare dintre noi şi să nu uităm că suntem trecători în aceste poziţii, iar datoria noastră este să facem ceea ce avem de făcut pentru oameni, nu pentru noi”, a precizat Ciucă.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, este de părere că trebuie să se prezinte în faţa alegătorilor ”nefardat, nepoleit”, exact aşa cum este. ”Oricât de mult am farda un personaj anume, românii au puterea să vadă dincolo de de fard”, a afirmat Ciucă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Floriana Jucan (@florianajucan)

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, într-un interviu difuzat mieruri de gsp.ro, şi despre cartea sa, gândită de PNL ca o acţiune de promovare şi a fost din nou întrebat depsre panourile publicitare care au împânzit întreaga ţară.

”A făcut parte din strategia noastră de comunicare. Mai mult decât atât, la începutul anului, Partidul Naţional Liberal a închiriat tot ceea ce ţine de panotaj, din februarie până la încheierea campaniei în în noiembrie şi, odată cu comasarea alegerilor, a existat un slot de timp în care efectiv plăteam panotajul respectiv fără să urcăm nimic pe el (…) s-a luat decizia să facem o promovare a liderului partidului”, a afirmat Ciucă.

Nicolae Ciucă: Eu la ce nu mă pricep nu mă bag, ca atare nu am jucat golf în viaţa mea

Liderul PNL a precizat că nu ştie nici cât a costat panotajul, nici câte panouri sunt. Întrebat dacă i s-a părut complicat să facă fotografiile şi toată pregătirea pentru carte, panouri şi campanie, Ciucă a precizat că nu este genul de om căruia să-i placă foarte mult aceste lucruri.

”Nu cred că trebuie să pierdem timpul cu poze, cu tot felul de…cum să vă spun de activităţi înaintea alegerilor (…) Ştiţi care este părerea mea despre acest aspect? Se încearcă o inducere a unei anumite percepţii şi o îmbrăcare a personajului într-un anume fel, pentru a putea să influenţeze decizia oamenilor la vot. Eu am convingerea asta – şi am spus-o şi o voi spune de fiecare dată – că noi trebuie să ne prezentăm în faţa oamenilor aşa cum suntem”, a mai declarat liderul PNL.

Nicolae Ciucă crede un candidat trebuie să se prezinte în faţa alegătorilor ”nefardat, nepoleit”. ”Şi să avem curajul să ne ducem în faţa oamenilor cu ceea ce putem, cu ceea ce facem, cu ceea ce am făcut şi ceea ce ei percep despre noi. Şi oricât de mult, să ştiţi, oricât de mult am farda un personaj anume, românii au puterea să vadă dincolo de de fard, românii simt”, a mai declarat liderul PNL.

 

DailyBusiness
Spor de 15% pentru anumiți angajați! Ce condiții îndeplinesc beneficiarii?
Spynews
“Dezamăgirea zilei”. Au divorțat, dar s-au împăcat. Andrei și Cristina de la Insula Iubirii au isterizat din nou internetul / VIDEO
Bzi.ro
Loredana Groza i-a dansat pe masă lui Mihai Bobonete: „Ce nu fac eu pentru bani?!”
Fanatik.ro
Fabrica unde se va produce un tractor 100% românesc. Utilajul va fi asamblat într-un loc celebru
Capital.ro
Avertisment RAR pentru șoferii care fac ITP. Se anulează din oficiu. Trebuie să te programezi iar
Playtech.ro
Imagini de senzație de la nunta lui Iancu Sterp. Mirele a atras toate privirile, cum s-a îmbrăcat
DailyBusiness
Criză financiară gravă! Plata facturile mari determină oamenii să renunțe la mâncare!
Adevarul
Bandele de cerșetori români au invadat Londra în prejma sărbătorilor. „Toți primesc o pancardă și un pahar. Întotdeauna același scris“
wowbiz.ro
Geta Sterp, replică neașteptată la adresa lui Culiță. Cum a reacționat Daniela Iliescu în acel moment?
Spynews
Ștefan Floroaica, schimbare de look! Ce tunsoare și-a făcut actorul din Lia - soția soțului meu / FOTO
Spynews
Delia, accidentare în timpul cursei de pe munte. Ce a pățit cântăreața: „Imagini șocante”
Evz.ro
Un nou test IQ. Poți afla cât de inteligent ești în doar câteva secunde
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
kanald.ro
Ionuț a murit după ce a intrat în mare cu mașina. Avea doar 37 de ani. Mesajul cutremurător de adio pe care l-a lăsat pe Facebook
Cancan.ro
Mama Geta, foc și pară la nunta lui Iancu: a ieșit din sală! Gestul fostului soț a scos-o din minți
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Doliu național. A murit o legendă a fotbalului din România: Inima lui a încetat să mai bată
StirileBZI
Cei care au centrală termică trebuie să știe asta: Cum setezi corect termostatul
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii, prinsă la hotel cu celebrul milionar
stirilekanald.ro
Andrei, mort după ce fosta iubită l-a lovit cu mașina! Detalii de ultimă oră
substantial.ro
Armata rusă înregistrează un progres teritorial semnificativ în Ucraina în octombrie
MediaFlux
Vestea pentru milioane de români! Se oferă noi SERVICII GRATUITE pentru pensionari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Faith No More – Rămas-bun pe termen nedefinit?