Nicolae Ciucă dezvăluie strategia lui Marcel Ciolacu pentru prezidențiale: „Donează voturi pentru George Simion” – EXCLUSIV

Nicolae Ciucă spune că strategia lui Marcel Ciolacu este de a dona voturi pentru George Simion pentru a-l aduce în turul II.
Alina Costache
22 oct. 2024, 22:07
Nicolae Ciucă dezvăluie strategia lui Marcel Ciolacu pentru prezidențiale:

”E chiar mai mult de atât. El a vorbit de 10-20 de voturi, dar eu cred că este vorba de mai mult decât atât. Chiar dacă nu este vorba de o abordare ilegală, este vorba de o acțiune împotriva democrației și a moralității. Există sondaje care indică o prezență la vot de aproximativ 60%. Comparativ cu ce deține în prezent, este un număr de voturi necesar pentru a trece în turul 2. Dar eu cred că este vorba de mult mai mult de 10-20 de voturi. Marcel Ciolacu are un bazin tradițional și asta îi permite să joace în primul tur, că în turul II s-a văzut că nu mai au cum să joace”, a spus Nicolae Ciucă, la România TV.

Citește și Nicolae Ciucă, anunț decisiv în lupta pentru președinție. Top cinci decizii pregătite de șeful PNL

Întrebat dacă a mai vorbit cu Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a spus că nu. Moderatorul Victor Ciutacu i-a amintit că Marcel Ciolacu a făcut și un banc despre faptul că Nicolae Ciucă nu răspunde, ”știți cum e, el se ascunde, dar nu-l caută nimeni”.

”Vedeți că n-a uitat, tot la Ceaușescu se întoarce, tot la Partidul Comunist. Chiar dacă m-ar fi sunat, nu i-aș fi răspuns. Știți cum se spune, la un telefon distanță nu se rezolvă problemele”, a mai spus Ciucă.

Citește și Nicolae Ciucă, prezent în studiourile România TV cu declarații explozive. Anunț decisiv în lupta pentru președinție

Victor Ciutacu : Sunteți formal într-o coaliție cu PSD. V-ați succedat la pârghiile Executivului. Nu l-ați mirosit 3 ani de zile pe Ciolacu?

Nicolae Ciucă : Nu este vorba de ultimii 3 ani de zile. Este vorba de problema comisarului european, este vorba de ceea ce am discutat pentru eliminarea inechităților din rândul pensiilor, problema pensiilor pentru mineri și a celor cu grupa de muncă ce necesita o adaptare la noua legislație. Am discutat aceste angajamente cu Marcel Ciolacu și am avut încredere.

Victor Ciutacu : Care ar fi fost interesul lui Marcel Ciolacu? Pierde voturi de la acei pensionari: mineri, siderurgiști, militari.

Nicolae Ciucă : Dacă puneți această întrebare, la fel mă întreb și eu. În momentul de față are un bazin electoral care îi asigură un procent consistent și îi permite să joace. Domnul Ciutacu, vorbim de la Ciucă la Victor Ciutacu, ne privesc niște sute de mii de oameni. Lor trebuie să ne adresăm și ei trebuie să înțeleagă aceste aspecte, că ne propunem să facem o politică pentru oameni, nu pentru noi. Trebuie să vorbim despre aceste subiecte și oamenii, câteodată înțeleg, câteodată nu, de multe ori ne întrebăm de ce este scăzut gradul de încredere în politicieni. Pentru că nu ne ținem de cuvânt. Pentru că nu avem o abordare realistă, încercăm să ideologizăm realitatea și n-a ținut, nici pe vremea comuniștilor. Trebuie să fim aproape de oameni și să facem ce vor oamenii, este foarte simplu.

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?