Nicolae Ciucă, ferm pe poziţie: „Indiferent ce se va întâmpla, PNL nu va dezerta de la guvernare. Dacă nu le mai convine de PNL la guvernare, să-şi asume bărbăteşte, să ne spună”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că formaţiunea consideră că datoria sa este să continue guvernarea, indiferent de ce se întâmplă, în coaliţia cu PSD.
Mircea Filipescu
27 aug. 2024, 09:14
Nicolae Ciucă, ferm pe poziţie:

”Indiferent ce se va întâmpla, Partidul Naţional Liberal nu va dezerta de la guvernare”, susţine Ciucă, el cerându-le partenerilor de coaliţie ca, ”dacă nu le mai convine de PNL la guvernare, să-şi asume bărbăteşte, să spună”.

”Îmi place că, odată la ceva timp, când are loc câte o activitate politică, mai ales una de anvergură, vedem că este pusă în valoare relaţia din interiorul coaliţiei. Ca atare, ceea ce trebuie scos în evidenţă şi ceea ce doresc să scot în evidenţă în acest moment este faptul că, indiferent de ceea ce se întâmplă în interiorul coaliţiei, datoria noastră este să continuăm guvernarea”, a afirmat Nicolae Ciucă, luni seară, la Antena 3.

Preşedintele PNL a subliniat că el şi miniştrii partidului nu vor renunţa la guvernare.

”Indiferent ce se va întâmpla, Partidul Naţional Liberal nu va dezerta de la guvernare, iar dacă în urma acestor atacuri se poate desluşi ceva, eu cred că este următorul aspect, şi anume că, dacă nu le mai convine de PNL la guvernare să-şi asume bărbăteşte, să ne spună şi ştim ce avem de făcut. Altfel, să păstreze linia de decenţă, de onestitate, de tot ceea ce înseamnă un partener în interiorul coaliţiei”, a adăugat Ciucă.

Citeşte şi: Mihai Tudose, replică ironică pentru Rareş Bogdan: „Probabil pentru el era o sursă de inspiraţie, că meduzele n-au creier şi se descurcă de miliarde de ani. Nu-i ţine nimeni la guvernare, să se ducă acasă”

Preşedintele PNL este de părere că ”se poate desfăşura şi actul de guvernare, se poate derula şi o campanie prezidenţială în limitele de decenţă acceptate”.

Întrebat dacă se poate rupe coaliţia până la alegerile prezidenţiale, Ciucă a răspuns: ”Eu îmi doresc să nu, am spus-o şi o repet, Partidul Naţional Liberal nu va dezerta de la guvernare”.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat că acest guvern va funcţiona până la alegerile din decembie şi a precizat că nu vede în viitor altă coaliţie decât cu Partidul Naţional Liberal.

Citeşte şi: Nicolae Ciucă, convins că PSD va pierde alegerile prezidențiale în fața dreptei: „Marcel înțelege, că e băiat deștept”. Ce spune șeful PNL despre posibilitatea de a numi premier un social-democrat

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Carmen Harra știe cine va fi noul președinte al României! „Văd la conducerea României o femeie blondă!”
Fanatik.ro
Locul de muncă din România plătit cu 4500 de lei pe lună. N-ai nevoie de Bacalaureat
Capital.ro
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au tras preșul de sub picioare
Playtech.ro
Doamne cum a ajuns să arate Pamela Anderson. A rămas doar o umbră, imagini șoc
DailyBusiness
Românii, în pragul sărăciei din cauza caniculei! Facturile la curent de dublează
Adevarul
Noua autostrada cu tuneluri stârnește controverse. De ce sunt românii nemulțumiți de lucrări VIDEO
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
O zonă turistică minunată, de care puțină lume știe. Rezervația cu peisaje mirifice
Ego.ro
SECRET: Ce să pui în zacuscă pentru un gust unic
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Noua analiză de sânge a pânzei în care a fost îngropat Iisus răstoarnă tot ce se ştia! Detalii de magnitudine biblică
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Iulia, studenta moartă după operația din Turcia, urmează să fie repatriată! Cum va fi adusă înapoi în țară și de ce familia nu are voie să-i deschidă sicriul
Capital.ro
Tragedie în familia artistei Mariah Carey. Amândouă au decedat în aceeași zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
stirilekanald.ro
Bărbatul cu 100 de copii. Are 39 de ani și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume
substantial.ro
Speak și Florin Ristei, ironii la adresa lui Andrei Rotaru de la Insula Iubirii: „Toți gherțoii citesc 2,3 cărți și sunt spiritualiști. M-am enervat”
MediaFlux
UE INTERZICE vânzarea acestor PRODUSE. România E VIZATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...