Nicolae Manea l-a LOVIT pe ofiţerul de presă al Gloriei Bistriţa şi a ameninţat un jurnalist

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, l-a lovit pe ofiţerul de presă al clubului şi a ameninţat un jurnalist, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-5, din etapa a XXVII-a a Ligii I.
Romania TV
22 apr. 2013, 09:35
Nicolae Manea l-a LOVIT pe ofiţerul de presă al Gloriei Bistriţa şi a ameninţat un jurnalist

Ofiţerul de presă al clubului bistriţean, Ionuţ Capotă, a mers la vestiare pentru a-l chema pe Manea la conferinţa de presă, dar antrenorul, nervos după înfrângere, i-a băgat mâna în gât şi l-a lovit cu piciorul.

După acest incident, Nicolae Manea a mers pe banca de rezerve din stadion, alături de preşedintele de onoare Jean Pădureanu. După ce a susţinut o conferinţă de presă ad-hoc, în care şi-a cerut scuze pentru incidentul cu ofiţerul de presă, Manea a ameninţat un jurnalist. Când acesta l-a întrebat dacă nu ar trebui să-şi dea demisia după incidentul de la vestiare, Manea s-a înfuriat şi s-a repezit la jurnalist. Tehnicianul bistriţenilor a fost oprit de oficialii clubului, dar l-a ameninţat pe jurnalist.

În conferinţa de presă susţinută la marginea terenului, Nicolae Manea a declarat că şi-a prelungit contractul cu Gloria Bistriţa pentru încă trei ani. „Staţi linştiţi că o să plec, nu vedeţi ce jucători avem? M-am simţit foarte umilit. Nu-mi convine să pierd aşa. Una e să iei un gol şi alta e să pierzi cu 5-0 . Nu mai suport. Am luat însă cinci goluri de la campioană. Ce să fac, să joc eu? Ce trebuie să mă dea ei afară? Plec eu. Să-mi dea însă mai întâi banii şi apoi plec. Nu mi-e ruşine până la meciul de azi cu ce am făcut aici. Dacă plec eu sigur va da Gloria 15 goluri pe meci. Haideţi să vă mai spun ceva, am semnat pe încă trei ani şi voi primi 3.000 de euro pe lună. Dacă vreau plec, dacă nu, nu. Eu respect contractul, dar sunt cu nervii la pământ. Nu e adevărat că am avut 7.000 de euro pe lună până acum. 6.000 am avut, dar nu am luat niciun ban. Clauza nouă în contract este că dacă în vară nu facem o echipă cu care să promovăm, adică dacă eu nu cred că putem promova, contractul se reziliează şi am plecat”, a spus Manea.

Preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a afirmat că dacă mai avea vreo putere la club, l-ar fi demis pe Nicolae Manea. „Manea mi-a zis după meci să-mi caut antrenor că el pleacă. Însă nu preşedintele de onoare schimbă antrenorul. Dacă aş fi fost preşedinte îl dădeam afară, însă nu depinde de mine ci de noua conducere”, a precizat Pădureanu.


Gloria Bistriţa, după reacţiile violente ale lui Manea – Antrenorul a avut o ieşire nervoasă

Antrenorul Gloriei Bistriţa şi-a cerut scuze pentru incidentele petrecute după meci, spunând că a fost vorba de „o ieşire nervoasă”, se arată într-un comunicat postat luni pe site-ul acfgloria.ro.

„În ceea ce priveşte conflictul de la finalul partidei, în care Nae Manea l-a lovit pe ofiţerul de presă, lucrurile s-au clarificat. Antrenorul Gloriei şi-a cerut public scuze pentru gestul făcut, motivând că a fost o ieşire nervoasă”, se arată în documentul citat.

În comunicat nu se precizează, însă, dacă antrenorul Nicolae Manea şi-ar cere scuze şi faţă de jurnalistul bistriţean pe care l-a ameninţat că ‘îl ia la pumni’.

Echipa CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I şi a obţinut primul succes din 2013. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hora ’17, Cadu ’63 din penalti, Weldon ’65, Deac ’85 din penalti şi Buş ’90.

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Programul Prima Casă Plus a fost extins. Schimbări importante pentru persoanele care nu sunt angajate
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Diferențele de Preț la Apa Plată Între Supermarketuri și Litoralul Românesc, Criticată de Directorul ANPC
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'