Nicolae Robu, atac nimicitor la adresa lui Dominic Fritz. „Nu ne mai dă apă caldă! Așa a pregătit intrarea în iarnă”

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, a lansat un atac virulent la adresa actualului edil Dominic Fritz pe care l-a catalogat drept un "ex-șomer" care nu dă căldură şi apă caldă în oraş, însă "a dublat facturile", precum şi datoria COLTERM, compania locală de termoficare.
Filip Stan
12 ian. 2022, 14:15
Nicolae Robu, atac nimicitor la adresa lui Dominic Fritz.
Nicolae Robu dă vina pe Dominic Fritz, după ce Timişoara a rămas fără apă caldă şi căldură

Nicolae Robu a publicat un mesaj – manifest pe pagina sa de Facebook. Fostul edil îl somează pe USR-istul Dominic Fritz să furnizeze apă caldă şi căldură în Timişoara. „Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta”, a scris Robu.

Fostul primar liberal al Timişoarei a reamintit că în mandatul său „orașul n-a fost nicio zi fără căldură și apă caldă cu mine” şi susţine că Dominic Fritz este un „ex-şomer”, iar viceprimarul Ruben Lațcău un „dublu repetent”.

Citeşte şi: Tatăl lui Abi Talent şi iubita sa au fost reţinuţi. Ar fi câştigat sume uriaşe din proxenetism şi ghicit

Nicolae Robu, atac nimicitor la adresa lui Dominic Fritz. „Timișoara are nevoie și de căldură și de apă caldă! Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta”

„VREM ȘI CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ,
NU ORI CĂLDURĂ ORI APĂ CALDĂ!
♦️Credeți că e prea mult pt Timișoara anului 2022?!
♦️Constatăm că, de îndată ce vremea s-a răcit –s-a răcit e un fel de-a spune, pt că a avea -2…-3 grade Celsius la jumătatea lui ianuarie nu înseamnă temperaturi scăzute!-, dl Fritz nu ne mai dă apă caldă! Așa a pregătit intrarea în iarnă, încât se pare că societatea COLTERM nu poate da simultan și căldură suficientă pt temperaturi negative afară și apă caldă! Asta da reformă în administrație!
♦️Stimați timișoreni, chiar își poate imagina cineva dintre dv că nimic în orașul ăsta nu a fost bun, că nimic nu s-a făcut bine, așa cum afirmă acest cuplu fatal EȘ Fritz și DR Lațcău –adică ex-șomer Fritz și dublu repetent Lațcău-, dar:
1️⃣ orașul n-a fost nicio zi fără căldură și apă caldă cu mine ca Primar
2️⃣ prețurile Gigacaloriei, biletelor și abonamentelor la transportul în comun și al parcărilor au rămas la nivelul din 2012, deși toate ingredientele de cost s-au scumpit; evident, s-a putut asta pe de o parte prin eficientizare, pe de altă parte prin creșterea subvenției de la bugetul local întru ajutorarea cetățenilor
3️⃣ Timișoara a fost ani în șir desemnată cel mai dinamic oraș din România; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
4️⃣ Timișoara a avut cea mai bună rată de absorbție de fonduri europene din România -95.34%- pe exercițiul anterior, fiind singurul oraș mare care nu a ratat niciun proiect din cele 35 implementate; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
5️⃣ Timișoara a avut –și are, lăsate moștenire!- cele mai multe proiecte pe fonduri europene din țară –aproape 100!- pe actualul exercițiu european și de cea mai mare valoare -570 milioane euro-; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
6️⃣ Timișoara a câștigat titlul de capitală culturală europeană; Timișoara, nu altcineva!
7️⃣ Timișoara a cunoscut cele mai radicale transformări modernizatoare și de punere în valoare a moștenirii istorice din țară -4 pasaje în 8 ani, toate noi –nu lărgite, cum spun unii –cum, Doamne apără, s-ar putea lărgi un pasaj?–; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
8️⃣ Timișoara a atras cele mai mari investiții străine –peste 4 miliarde euro, în timp ce niciun alt oraș nu a depășit 2 miliarde de euro!-; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!
9️⃣ în Timișoara s-a construit până la stadiul de exterior gata și interior foarte foarte aproape de gata cea mai mare clădire spitalicească din România de după 1989 –demisol, parter plus 6 etaje
🔟 Timișoara a cunoscut cea mai mare înnoire de flotă auto pt transportul public -30 tramvaie, 20 minibuze, 7 vaporașe, plus 50 troleibuze și 30 autobuze contractate de administrația precedentă dar plătite de administrația Robu-, cu lăsare de moștenire de contracte semnate pe fonduri europene cu doar 2% contribuție locală pt 21 tramvaie de top mondial și 44 de autobuze electrice
🔹 etc., etc.
♦️Revenind la titlu: d-le Fritz, Timișoara are nevoie și de căldură și de apă caldă! Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta și culmea, dacă, Doamne ferește, se ajunge la temperaturi mai scăzute, să ne lași și fără una și fără alta! Dacă tot ne-ai dublat facturile, cum ai dublat și datoria COLTERM! Totul doar într-un an!”, a scris Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Nicolae Robu dă vina pe Dominic Fritz, după ce Timişoara a rămas fără apă caldă şi căldură: „În fruntea oraşului a ajuns, prin manipulare, un impostor”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!