Nicolas Cage a apărut pe coperta unui manual de biologie din Serbia

Actorul american Nicolas Cage apare într-o fotografie, reprezentând o scenă din filmul "S-a furat Arizona/ Raising Arizona", din 1987, pe coperta unui manual de biologie pentru clasa a VIII-a din Serbia, editat în 1998.
Romania TV
26 nov. 2011, 12:55
Nicolas Cage a apărut pe coperta unui manual de biologie din Serbia

Informaţia a fost dezvăluită de un utilizator de internet din Serbia, care a postat pe Twitter o fotografie cu coperta acelui manual de biologie.

În acea fotografie, Nicolas Cage apare alături de actriţa Holly Hunter, care ţine în braţe un copil. Fotografia, ce are ca fundal un câmp cu trandafiri roşii, reprezintă o scenă extrasă din comedia „Raising Arizona”, regizată în 1987 de fraţii Joel şi Ethan Coen, informează dailymail.co.uk.

În această comedie, Nicolas Cage interpretează rolul unui fost hoţ de magazine care se căsătoreşte cu o poliţistă (Holly Hunter). Cei doi răpesc unul dintre cei cinci bebeluşi ai unui cuplu dintr-un orăşel american, întrucât personajul interpretat de Hunter nu putea să devină mamă.

Deşi nu s-a bucurat de un succes comercial deosebit, acest lungmetraj de comedie, în care mai apar Frances McDormand şi John Goodman, a devenit ulterior un clasic al genului.

Designerul care a realizat grafica manualului din Serbia a declarat pentru site-ul belgraded.com că acea copertă reprezintă „o eroare cinstită”.

Ea a precizat faptul că manualul a fost retras de la tipar, dar, cu toate acestea, câteva copii ale acestuia sunt în continuare distribuite în Serbia.

Între timp, Nicolas Cage a încheiat, de curând, filmările pentru „Ghost Rider: Spirit of Vengeance”, continuarea thrillerului SF „Demon pe două roţi/ Ghost Rider”, în care joacă rolul motociclistului cascador Johnny Blaze.

În cei peste 20 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat mai mult de 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. Nicolas Cage a mai fost nominalizat la Oscar în 2003 pentru rolul din „Adaptation”, un lungmetraj regizat pe baza unui scenariu scris de Charlie Kaufman.

Anul trecut, actorul a filmat în România pentru noul său film „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care va fi lansat în 2012.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Stațiunea de basm din România. Turiștii găsesc aici un Rai
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
NASA și Boeing întârzie întoarcerea astronauților de pe Stația Spațială Internațională din cauza problemelor tehnice ale navei Starliner
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!