Nicoleta Ghiriş a dezvăluit trucul care te poate ajuta să scapi de lucrurile materiale pe care vrei să le vinzi.

Astrologa Nicoleta Ghiriș a dezvăluit trucul care te poate ajuta să scapi de lucrurile materiale pe care vrei să le vinzi.
Alina Costache
29 mai 2024, 13:35
Nicoleta Ghiriş a dezvăluit trucul care te poate ajuta să scapi de lucrurile materiale pe care vrei să le vinzi.
Motivul pentru care este important să îți alegi cu atenție numerele de înmatriculare ale mașinii. Numeroloaga Nicoleta Ghiriș a vorbit despre adevărurile ascunse în spatele numerelor

Nicoleta Ghiriş are sfaturi pentru a atrage norocul asupra ta. Dacă îți dorești să renunți la anumite bunuri din casă, pentru a cumpăra altele noi, sau dacă pur și simplu ai o afacere și vânzările nu sunt atât de ridicate precum îți dorești, Nicoleta Ghiriş, specialist în astrologie, are un truc excelent pentru tine. Chiar dacă pare greu de crezut, aceasta spune că există o modalitate simplă prin care îți poți crește vânzările peste noapte și prin care poți scăpa de casa, mașina sau de alte lucruri materiale pe care vrei să le schimbi în viața ta.

Dacă dorim să vindem ceva, mașina, casa sau cine știe, poate avem un magazin online, sau dorim să vindem serviciile pe care noi le oferim, prețurile noastre ar trebui să se termine în cifra 8 sau 88 sau 888 chiar, pentru că o să aducă mai mulți clienți și o să aducă mai mulți bani. Așa că da, dragilor, încercați acest truc energetic si o să vedeți ce se petrece. Nu uitați să-mi mulțumiți.”, a transmis Nicoleta Ghiriş pe rețelele de socializare.

De ce trebuie să ai mereu bani cash în buzunar
Un alt truc important care ține tot de bani este acela conform căruia ar trebui să avem întotdeauna cash la noi, chiar dacă această metodă de plată pare că s-a demodat și pare că este de domeniul trecutului. În realitate, acest truc simplu ne va ajuta să atragem bogăția și prosperitatea financiară, dezvăluie Nicoleta Ghiriş. Atenție, însă! Trebuie să ai în portofel anumite bancnote specifice, cu o terminație specifică, dezvăluie specialista.

„De ce trebuie să ai bani cash, nu numai pe card? Ei vor multiplica la rândul lor bănuții noștri, dar ce ar trebui să facem, în primul rând, ce fel de bani ar trebui să adunăm în portofel?

Să adunăm bani 100/ 200. De ce? Pentru că au terminația în 00, care se confundă cu infinitul și atunci vor atrage mai mulți bani, însă care este trucul de fapt? Trucul este să avem bani care au terminația în 88 sau 888, cum am eu aici, 100 de lei cu terminația 888, credeți-mă că se găsesc. Ar trebui acești bănuți să-i menținem la noi în portofel sau sub activatoare de bani la noi în casă. Încercați și o să vedeți că o să și găsiți acești bănuți sau o să vină către voi.”, a mai dezvăluit Nicoleta Ghiriş pe rețelele de socializare.

Nu dați banii din mână în mână!
Nu în ultimul rând, banii nu trebuie oferiți niciodată în mână unei alte persoane. Explicația este simplă, după cum spune chiar Nicoleta Ghiriș. Acest obicei aparent banal poate atrage în viața noastră atât lucrurile bune din viața persoanei respective, cât și experiențele neplăcute.

„Nu dați bani din mână în mână, dacă puteți. Lăsați-i jos, undeva. Ți-am dat banii ăștia, dar nu ți-i dau în mâna ta. Pentru că așa începem să atragem și din partea cealaltă și bune, și rele, atenție. Deci energia banului, știi că se spune că banul este ochiul…

Dar banii ne și salvează, că uite eu, specific, când văd pericol de accident într-o hartă, pentru că se vede la un moment dat, să zicem în tranzite, vezi pericol de accident, eu le spun oamenilor să se împrumute sau să împrumute bani sau să aibă bani asupra lor fizic, pentru că energia aceasta a banilor, ce crezi? Chiar ne ajută să nu facem accident. Nu în mașină, asupra ta, în buzunar.”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiriș, în cadrul podcastului realizat de Octavia Geamănu.

Astroloaga Nicoleta Ghiriş dezvăluie trucul prin care atragi abundența financiară: „Terminația 00, care se confundă cu infinitul, este secretul. Astfel vei atrage mai mulți bani”

Astroloaga Nicoleta Ghiriș a dezvăluit unul dintre cele mai eficiente trucuri de atragere a banilor din Feng Shui, străvechea artă chinezească. Totul constă în a purta permanent în portofel un anumit tip de bancnote. Mai exact cele care se termină în 00.

Astroloaga Nicoleta Ghiriș dezvăluie trucul prin care atragi abundența financiară

De ce trebuie să ai bani cash, nu numai pe card? Ei vor multiplica la rândul lor bănuții noștri, dar ce ar trebui să facem, în primul rând, ce fel de bani ar trebui să adunăm în portofel? Să adunăm bani 100/ 200. De ce? Pentru că au terminația în 00, care se confundă cu infinitul și atunci vor atrage mai mulți bani, însă care este trucul de fapt?

Citeste si De ce nu este bine să faci nuntă restrânsă. Astrologa Nicoleta Ghiriș dezvăluie motivul: „Trebuie să facem petrecerea răsunătoare”

Trucul este să avem bani care au terminația în 88 sau 888, cum am eu aici, 100 de lei cu terminația 888, credeți-mă că se găsesc. Ar trebui acești bănuți să-i menținem la noi în portofel sau sub activatoare de bani la noi în casă. Încercați și o să vedeți că o să și găsiți acești bănuți sau o să vină către voi”, a dezvăluit Nicoleta Ghiriș pe rețelele de socializare.

Cum atragi abundența în viața ta. Lidia Fecioru: „Trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fie prosperă”

Lidia Fecioru subliniază că banii nu trebuie să fie blocați niciodată și trebuie să fie constant în circulație, pentru a oferi prosperitate.

Totul este la nivelul gândirii noastre. Dacă unui om începe să-i fie frică de sărăcie, ăla va sărăci cu siguranță și îți spun de ce. Are bani și îi blochează, spune că îi e frică de sărăcie și nu vor circula banii, îi ține acolo, aia înseamnă blocare energiei. De aia se spune că trebuie să-i iei, să-i dai, să circule, ca energia să fe prosperă. Să te bucuri când îi dai, când îi iei, asta aduce prosperitate”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, potrivit Spectacola.

Citeste si Numerologul Nicoleta Ghiriş, greşeala care te face sărac: „Banii nu trebuie daţi din mână-n mână”. Cum vă feresc banii de accidente rutiere

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Avertizare cod galben de furtuni în mai multe județe până la ora 23:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?