Nicoleta Guță, pe punctul de a cere ajutorul Poliției după ce a fost șantajată pe internet: „Îmi este frică. Mi-au luat tot!”

Nicoleta Guță, fiica lui Nicolae Guță, se află la un pas de a merge la Poliție, după ce a fost șantajată pe internet.
Alina Costache
04 apr. 2024, 20:43
Nicoleta Guță, pe punctul de a cere ajutorul Poliției după ce a fost șantajată pe internet: „Îmi este frică. Mi-au luat tot!”
Nicoleta Guță se confruntă cu probleme serioase

Nicoleta Guță era una dintre cele mai cunoscute voci din lumea manelelor. Ea făcea echipă cu tatăl ei, Nicolae Guță, iar piesele lor se bucurau de un succes enorm. În urmă cu câțiva ani, cântăreața a decis să renunțe la muzică și la atenția publicului. Acum, vedeta a revenit în fața fanilor săi, dar cu vești nu prea bune.

Citește și: În condiții trăiește Nicolae Guță în baracă. Manelistul a arătat tuturor: „Îmi pun scaunul aici și stau de vorbă cu Dumnezeu. Ia uite ce frumos și simplu este”

Fiica manelistului Nicolae Guță a povestit că a rămas fără conturile de Facebook, iar cei care i-au hackuit profilurile au și șantajat-o. Vedeta a primit un mesaj în care i se cerea suma de 1.000 de dolari pentru a-și recupera conturile de pe rețelele sociale.

Vedeta a mărturisit că nu a cerut ajutorul Poliției pentru a rezolva situația, iar persoana care îi administrează contul de Facebook i-a spus că șansele de a-și recupera conturile sunt extrem de mici.

„Mi-a fost furat contul personal de Facebook, de fapt și cel oficial, însă pe acesta am reușit să-l recuperez. Problema e că ei stau și conectați pe pagina aia, mi-a fost schimbat numărul de telefon, adresa de e-mail. Îmi este frică să nu se dea în numele meu, să vorbească cu oamenii. Încă nu am încercat la poliție, am vorbit cu un prieten care se ocupă de contul meu și a zis că e greu să-l mai recuperez.

De altfel, eu am primit și un mesaj pe Whatsapp unde mi se cereau 1000 de dolari ca să mi-l dea înapoi. Treaba a fost că eu am primit un e-mail în care mă anunța să urmez pașii pentru bifa pentru Tik Tok, asta după ce tot pe e-mail am primit de la Tik Tok recompensele pe care le-am făcut pe un live și m-am gândit că e tot de la ei. Eu am făcut toți pașii, am pus și poza cu buletin, am dat un cod și imediat mi-au luat tot”, a povestit Nicoleta Guță.

Citește și: Nicolae Guță, mărturisiri despre relația cu Cristina, soția lui. ”A trecut niște teste, mai avem plănuit încă un copil”

De ce a renunțat Nicoleta Guță la celebritate

Nicoleta Guță povestea, în urmă cu câteva luni, că problemele de sănătate nu i-au dat pace. Artista s-a confruntat cu o sinuzită cronică și a trecut printr-o operație care, din nefericire, nu a avut niciun efect.

„Din păcate pentru mine am avut câteva probleme cu sinusurile. Am avut o sinuzită cronică, o deviație de sept și atunci a trebuit să rezolv. Am făcut o operație, dar din păcate nereușită. Răcesc mai ușor. Dumnezeu a fost bun și vocea nu a fost afectată. Pe nara dreaptă deloc (n.r. nu respiră)”, spunea Nicoleta Guță, pentru un post TV.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...