Nicoleta Nucă, dezvăluiri terifiante din relaţia toxică: „Mă manipula, mă jignea, mă controla, era posesiv”

În urmă cu câțiva ani, pe când avea doar 21 de ani, artista a trăit clipe cumplite din cauza fostului iubit. Aceasta a trăit într-o relație toxică. Era manipulată, jignită și controlată de cel care îi era partener.
Filip Stan
17 mai 2024, 21:07
Nicoleta Nucă, dezvăluiri terifiante din relaţia toxică:

Nicoleta Nucă, clipe de coșmar din cauza fostului iubit. Artista a dezvăluit momentele traumatizante trăite din cauza fostului iubit. Artista a fost manipulată, controlată și jignită de fostul partener.

Nicoleta Nucă, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Pe plan profesional, se bucură de o carieră de succes, iar pe plan personal, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Ursache. Cei doi sunt împreună de aproximativ 7 ani și chiar dacă nu au făcut marele pas în relație, aceștia sunt deja ca o familie. Cu toate acestea, viața artistei nu a fost întotdeauna roz. Într-un interviu recent, Nicoleta Nucă a împărtășit experiențele traumatizante trăite în trecut, la vârsta de 21 de ani.

În urmă cu câțiva ani, pe când avea doar 21 de ani, artista a trăit clipe cumplite din cauza fostului iubit. Aceasta a trăit într-o relație toxică. Era manipulată, jignită și controlată de cel care îi era partener.

„Traumele pe care le ducem după genul acesta de relații lasă urme. În cazul meu era vorba despre clasicul tipar de bărbat psihopat, narcisist. Mă manipula, mă jignea, mă controla, era posesiv. Astea erau la ordinea zilei. Din fericire, nu am stat foarte mult timp în relația asta, m-am trezit repede, dar probabil dacă mi s-ar fi întâmplat acum, nici măcar nu aș fi ajuns să fiu într-o relație de acest gest. Atunci aveam undeva la 21 de ani.

Nicoleta Nucă, diagnosticată cu o nouă boală: „Totul s-a dus pe apa sâmbetei”. Vedeta suferă și de ADHD
Diferența de vârstă nu era foarte mare, dar cred că nu are relevanță cât de în vârstă este o persoană atunci când e vorba de traumele cu care se confruntă și pe care le aduce în relația în care este. Genul acesta de oameni sunt lipsiți de empatie. Ei nu înțeleg suferința pe care ți-o provoacă și prin ce te fac să treci. Au impresia că dramatizezi, că exagerezi. Adevărul este, însă, că îți provoacă foarte multă suferință, jignesc foarte mult. Te fac să devii dependent emoțional de genul acesta de oameni. În momentul în care vrei să pleci începi să ai îndoieli «Ce o să fac mai departe?! Dar eu o să exist?». Ai impresia că nu o să mai poți să trăiești fără genul acela de om. Uite-mă aici, am supraviețuit”, a mărturisit Nicoleta Nucă, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Citește și: Nicoleta Nucă se mărită. Când va avea loc marele eveniment: „Nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată”

Artista a subliniat și modul în care astfel de relații toxice te izolează de prieteni și familie. Din fericire, Nicoleta a reușit să depășească acea perioadă întunecată din viața ei și să își refacă viața alături de Alex Ursache, cel care îi este aproape de aproximativ 7 ani.

„În relațiile toxice, primul lucru pe care îl fac acești oameni este să te izoleze complet de prieteni, de familie, să îți interzică să te vezi cu prietenii, să îți interzică să vorbești despre eventuale suferințe cu care te confrunți în relația respectivă, adică să-i vorbești de rău cum ar veni. Pe lângă asta, încercă să-i facă pe toți să pară oameni răi în ochii tăi, în afară de el. Mai bun, mai iubitor nu o să întâlnești în viața ta și fără el nu ai nicio șansă”, a mai spus artista.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Intră banii în conturile românilor. Au început plățile. Cine va primi 1.500 de euro
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Colectarea PET-urilor a devenit o afacere în România. Câți bani fac românii zilnic?
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Scăldatul în aceste lacuri, extrem de periculos. Mulți români nu știu la ce se expun
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Ce poreclă a primit David Popovici, după ce a luat aurul la 200 m liber! Cum l-au botezat jurnaliștii de la Jocurile Olimpice pe înnotătorul român
Capital.ro
Interdicție pentru proprietarii de câini din România. Îți face direct dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Ministerul Transporturilor propune modificări importante ale regulamentelor feroviare
MediaFlux
PENSIE 2024. PENSIONArII avantajați de formula de calcul.
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?