Nicolicea: Gyorgy Frunda gândeşte prost în maghiară şi vorbeşte urât în română

Deputatul UNPR Eugen Nicolicea s-a arătat dezamăgit, joi, de declaraţiile senatorului UDMR Gyorgy Frunda despre progresişti, acuzându-l pe acesta de imoralitate şi de ipocrizie şi precizând că UNPR a declarat de mai multe ori că este de acord cu interzicerea traseismului politic.
Romania TV
03 mai 2012, 16:07
Nicolicea: Gyorgy Frunda gândeşte prost în maghiară şi vorbeşte urât în română

„M-au dezamăgit spusele domnului Frunda pentru că îl suspectam de mai multă inteligenţă. Constat însă că domnia sa gândeşte prost în maghiară şi vorbeşte urât în română. Eu înţeleg motivul din spatele acestor declaraţii. Candidează la Târgu Mureş şi, pentru că nu are nimic de zis, începe să abereze. Problema este că, prin spusele sale, îşi pune tot partidul într-o situaţie delicată. Dacă ne acuză pe noi de prostituţie politică, mă întreb cum se cheamă domnia sa şi cum se cheamă partidul domniei sale, de vreme ce au stat alături de noi timp de doi ani şi jumătate. Cum se face că acum are această revelaţie? Să înţelegem că i-a plăcut prostituţia până acum şi de azi nu-i mai place?” a arătat liderul Grupului UNPR din Camera Deputaţilor.

Nicolicea a mai spus că nu UNPR este imorală, ci Gyorgy Frunda, pe care l-a acuzat că „a fost la ciolan la fiecare guvernare, fie că era guvernare PSD, fie PNL, fie PDL”.

Totodată, deputatul UNPR l-a acuzat pe senatorul UDMR de ipocrizie, amintindu-i că „seară de seară comenta că UDMR ar trebui să iasă de la guvernare, iar dimineaţa trimitea lideriilor maghiari hârtiuţe cu ce condiţii să mai pună în coaliţie”.

Progresistul a încheiat, amintind că formaţiunea din care face parte a declarat de mai multe ori că este de acord cu modificarea Constituţiei în sensul interzicerii „traseismului” politic, dar că Frunda s-a opus acestei propuneri.

„Şi, ca să nu mai aibă domnul Frunda dileme, îi amintim că cei din UNPR nu pot fi acuzaţi de traseism pentru că vorbim despre un partid nou, format de la zero, care a adus stabilitate României. Uniunea Naţională pentru Progresul României este şi a fost întotdeauna o formaţiune politică loială şi corectă faţă de partenerii săi”, a mai arătat Eugen Nicolicea.

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat, tot joi, că UNPR dă dovadă de o conduită „inacceptabilă”, care este „imorala imoralităţii”, şi de „prostituţie politică”, adăugând că va propune, la revizuirea Constituţiei, interzicerea traseimului politic.

„Eu consider conduita UNPR imorala imoralităţii. Adică, după ce a intrat pe listele partidelor din fosta opoziţie, actuala putere guvernamentală, şi-a făcut grup parlamentar, şi-a făcut partid, a susţinut Guvernul Boc, a fost foarte dură în atacurile împotriva opoziţiei, iar după moţiunea de cenzură, înainte de învestirea Guvernului, s-a vândut foştilor adversari. Este o conduită inacceptabilă, este o problemă generală canceroasă a politicii româneşti, care trebuie interzisă prin lege, trebuie interzisă prin Constituţie, pentru că face rău României, provoacă instabilitate politică, provoacă posibilitatea cumpărării anumitor parlamentari”, a declarat senatorul UDMR Gyorgy Frunda la Târgu Mureş.

De asemenea, el i-a acuzat pe reprezentanţii UNPR de „prostituţie politică”.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...