Nicușor Dan a făcut încă o promisiune pentru bucureșteni. Când va fi fluidizat traficul din Capitală: „Vom vedea progrese”

Nicușor Dan promite un trafic mult mai aerisit pentru București. Primarul Capitalei susține că a identificat problemele și soluțiile. 
Filip Stan
19 dec. 2022, 19:58
Nicușor Dan a făcut încă o promisiune pentru bucureșteni. Când va fi fluidizat traficul din Capitală: „Vom vedea progrese

Bucureștenii nu se vor mai plânge de traficul infernal din Capitală, în curând, susține Nicușor Dan. Oficialul de la PMB a identificat principalii vinovați. În plus, el a constatat că din ce în ce mai mulți oameni încep să circule cu STB.

„Orașul ăsta s-a sufocat pentru ca s-a construit în neștire, fără normă, încălcându-se regulamentul votat în 2012, planul urbanistic general. Cu ajutorul instanței am reușit să-l oprim. Am reușit să ducem discuția urbanistică pe un făgaș corect. 

Bucureștiului i-a lipsit – tot din cauza subfinanțării (…) o viziune de ansamblu. Dacă vorbim despre problema traficului, nu poți să o rezolvi dacă azi pui un semafor aici sau dincolo, dar nu vezi dimensiunea de ansambu. Am încercat să mergem la fundament, cu studii de fezabilitate pentru a merge la acele soluții mari, care rezolvă problema mare”, a declarat Nicușor Dan, pentru Europa FM.

 

Angajamentul lui Nicușor Dan pentru bucureșteni

 

PMB a început să investească în semafoare și marcaje, susține Nicușor Dan. Aceste investiții vor ajuta la fluidizarea traficului, promite Nicușor.

„Din semaforizare vom vedea progrese, de la anul. E posibl să fie și criza economică – utilizarea transportului public e mai mare, deci e un plus pe ceea ce înseamnă vânzări abonamente, un plus de 20% față de luna precedentă a anului trecut.

E o diferență între a face niște lucruri de fațadă, ca să iasă niște știri, să pară că facem ceva și a face lucruri serioase, care țin de problemele serioase ale orașului. Oamenii înțeleg că asta cere timp, cî înainte de a face iepurași și paranghelii, trebuie să facem lucruri importante”, a mai transmis Nicușor Dan, pentru sursa citată.

„(…) Bucureștiul are probleme mari, care nu sunt rezolvate. O parte începem să le rezolvăm, vedem rezultate. Unele, mici, cum ar fi termoficarea. Avem indicatori clari. După 10 ani în care s-a pierdut tot mai mult de la an la an (n.r. – pierderi pe conducte), până la 37%, vedem ca începem să pierdem mai puțin, facem lucrările necesare.

Pentru trafic, nu se vede. Suntem în fazele în care am făcut studii de fezabilitate, am găsit un oraș fără marcaje rutiere, suntem la 40% acum. Din acest punct de vedere nu s-a investit. În semafoare, noi am investit, dar sunt lucruri care încă nu se simt”, a mai transmis primarul.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Locul din România unde a nins în luna iulie. S-a depus inclusiv un strat subțire de zăpadă
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?