Nicuşor Dan, după ce a început lucrările la reţeaua de termoficare: „Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Bucureştiul va avea, în doi ani, o hartă geospaţială care va cuprinde atât clădirile, arterele, mobilierul urban, cât şi partea subterană, adică toate reţelele.
George Russo
12 feb. 2021, 19:27
Nicuşor Dan, după ce a început lucrările la reţeaua de termoficare:

Nicuşor Dan a menţionat că a discutat deja despre acest proiect la întâlnirea de lucru pe care a avut-o cu directorul general al ANCPI, Laurenţiu Alexandru Blaga.

„Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială. Pe de o parte, supraterană, cuprinzând clădirile şi arterele, mobilierul urban, etc. Pe de altă parte, subterană, cuprinzând toate reţelele.

Pe partea de proprietate, realizarea cadastrului general al oraşului este o prioritate. Vom colabora, de asemenea, cu ANCPI şi vom găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală. Va fi o colaborare de lungă durată, astfel încât să oprim abuzurile şi să punem Bucureştiul pe traiectoria corectă şi în acest domeniu”, a completat primarul general al Bucureştiului.

Nicuşor Dan s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei Române de Rugby

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, vineri, că s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, cei doi discutând despre sportul de masă şi subliniind că s-a propus Ministerului Educaţiei preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor pentru copii.

„Împreună cu Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, am vorbit despre sportul de masă şi, mai ales, despre cum reuşim să readucem copiii la un stil de viaţă sănătos, prin mişcare. Împărtăşim opinia că tinerii trebuie să fie mândri că practică un sport nobil, să putem să le aducem aproape valorile puternice pe care rugby-ul îl promovează, munca în echipă, încrederea în colegi, respectul faţă de reguli şi faţă de adversar, dar şi promovarea performanţei.

Pentru stimularea sportului de masă, am făcut deja primii paşi, şi am propus Ministerului Educaţiei preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor pentru copii”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Citeşte şi: Diana Șoșoacă, ironizată pe internet după fotografia fake cu Donald Trump: „Cine are curajul s-o anunțe că e o poantă?”

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Europarlamentarii sancționează gestul premierului ungar Viktor Orban pentru vizita la Moscova
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'