Nicuşor Dan: În cazul în care Dragoş Pîslaru va intra în USR, probabil va avea un loc pe liste

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a confirmat, luni, că între USR și ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, au fost inițiate discuții vizând posibila înscriere a acestuia în partid.
Filip Stan
03 oct. 2016, 15:01
Nicuşor Dan: În cazul în care Dragoş Pîslaru va intra în USR, probabil va avea un loc pe liste

El a menționat, totodată, că ministrul ar urma să ia o decizie în decurs de două săptămâni, având în vedere că, în momentul în care va intra în partid, va trebui să renunțe la portofoliul ministerial.

Posturile pe liste (pentru alegerile parlamentare — n.r.) le stabilim colegial. Probabil că va fi un post pe listă, dar asta în urma votului tuturor oamenilor, nu printr-o negociere de acum. Așteptarea de două săptămâni este pentru a vedea dacă poate să lase pe mâini bune proiectele pe care le-a început în minister„, a declarat Nicușor Dan.

El a mai arătat că, în aceeași perioadă în care au început discuțiile cu Dragoș Pîslaru, USR a inițiat contacte și cu alți membri ai Guvernului. Nicușor Dan a reiterat însă că nu poate preciza numele miniștrilor respectivi, până nu va fi luată o decizie.

„Ne învârtim în aceleași cercuri de fapt și cu toată grupa de oameni care este în Guvern discuțiile au început cam în același timp„, a adăugat liderul USR.

El a menționat că Dragoș Pîslaru dorește să se implice în continuare în susținerea proiectelor sale.

Am discutat și asta (despre proiecte — n.r.), desigur, dar ce este important e că dumnealui consideră că aceasta este singura opțiune politică în care se pot realiza proiectele pentru care s-a luptat să le implementeze”, a susținut el.

Ministrul Dragoș Pîslaru a declarat, luni, într-un interviu, că poartă discuții cu reprezentanții USR și că în două săptămâni va anunța dacă intră în partid sau dacă rămâne în Guvern.

Pe 20 septembrie, Nicușor Dan a declarat că USR discută cu cinci-șase actuali miniștri în vederea unei posibile înscrieri în partid, precizând că nu poate dezvălui numele acestora până nu va fi luată o decizie.

„Avem niște discuții și niște propuneri pe care le-am făcut și la care așteptăm răspuns. (…) Nu pot să vă spun cu cine discutăm și cu cine nu discutăm pentru că nu e corect față de ei, dar ceea ce am spus și ceea ce mențin este că mulți dintre miniștri sunt ceea ce așteptăm noi la profilul de oameni pe care îi așteptăm la USR”, a precizat Nicușor Dan, într-o conferință de presă.

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Singura țară din lume care are o clădire pe drapel. Nu mai există un alt steag la fel
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
Meteorologii schimbă RADICAL vremea în România. Iată când plouă în fiecare regiune din țară
Adevarul
Abuzurile sexuale tolerate de statul român. Sociologul Gelu Duminică, revoltat de pedeapsa dată preotului Visarion Alexa
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Iustina de la Insula Iubirii, de urgență la medic. Cum se simte de când e însărcinată
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum spre aeroport
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Țara în care mireasa primește toți banii de la nuntă! Aceasta pleacă cu kilograme întregi de aur, în timp ce mirele se îmbracă extrem de lejer
Capital.ro
Noi reguli pentru românii cu permise de conducere din afara UE. Cum se va obține un nou document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
România donează un sistem de rachete Patriot Ucrainei după aprobarea președintelui Iohannis
MediaFlux
Situație ÎNCORDATĂ între Kamala HARRIS și TRUMP. Decizia e LUATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...