Nicuşor Dan, despre apa caldă din Capitală: Promit că intervenţiile la avarii vor fi cele mai rapide cu putinţă

Primarul General al Capitalei a declarat la Aleph News faptul că promite bucureștenilor că intervențiile la avarii vor fi cele mai rapide cu putință, dar și faptul că între Primărie și cetățeni va exista o comunicare onestă.
Romania TV
10 nov. 2020, 16:44
Nicuşor Dan, despre apa caldă din Capitală: Promit că intervenţiile la avarii vor fi cele mai rapide cu putinţă

”Sunt un primar independent susținut de două partide. Din USR am plecat pentru un motiv. Vreau să spun că am o relație și profesională și personală foarte bună cu premierul Orban. Am avut un sprijin foarte mare din partea acestuia și în campania electorală” , a declarat Nicușor Dan.

Citește și: Klaus Iohannis, declaraţii de ultimă oră! Ce se întâmplă cu măsurile de restricţie în România LIVE TEXT

”Este greu să gestionezi piețele, în București avem vreo 30-40. Este foarte greu să ajungi să pui niște măsuri punctuale, este o decizie dificilă. O să rezolvăm să avem aceleași număr de tarabe atât afară, cât și în interior” , a declarat edilul.

”Există piețe care din structura construcivă se pot deschide și piețe care nu se pot închide. Eu sunt primarul Bucureștiului, eu trebuie să respect legea. Dacă aș da în judecată Guvernul ar dura cam două-trei luni. Responsabilitatea mea este ca Bucureștiul să aibă piețe” , a adăugat acesta.

Citește și: Iohannis, anunţ despre carantinarea TOTALĂ de sărbători. „Nu iau în considerare acum acest lucru”

”Bucureștenii au niște nevoi, printre acestea sunt de a achiziționa produsele pe care țărănii de pe lângă Capitală, aceste nevoi vor fi satisfăcute. Există în București piețe volante și oamenii aceia reușesc să vândă de 3-4 patru ani de zile” , a explicat Nicușor Dan.

Problema apei calde

”Sunt două răspunsuri, pe termen scurt și termen mediu. Am semnat astăzi o finanțare. Specialiștii au spus unde sunt punctele sensibile, acestea le vom face în trei ani și jumătate. Eu am avut o campania electorală foarte corectă și onestă. Promit două lucruri: că intervențiile la aceste avarii vor fi cele mai rapide cu putință și că o să avem o comunicare onestă cu cetățenii. Asta o să avem în câteva zile, am alocat niște oameni” , a declarat edilul.

Nicușor Dan despre teatrele închise din Capitală

”Decizia Guvernului României se bazează pe niște specialiști pe care eu nu vreau să îi contest. Există foarte multe zone speciale în care există un risc epidemiologic, eu nu am competența să vad care sunt mai riscante. Atâta timp cât echipa națională de specialiști a României au spus că există un risc în teatre, înseamnă că există” , a continuat Nicușor Dan.

Situația școlilor din Capitală

”Suntem într-o situație excepțională în care încercăm să nu punem presiune pe sistemul medical. Sunt foarte multe prin care acest virus se înmulțumește, fiecare activitate conduce la răspândirea acestui virus. Este un întreg calcul pe care și-l face o țară la nivel național. Guvernul României a ales această modalitate pentru a ajunge la această decizie au fost luate în calcul foarte multe lucruri” , a declarat edilul.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Patriarhia Română răspunde acuzațiilor privind canonizarea unor clerici cu legături legionare
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'