NINJA WARRIOR, un nou concurs la TV. Premiul este de 100.000 de euro la EXATLON-ul Pro TV. Unde se fac înscrierile

Noua emisiune concurs ce va fi difuzată în toamnă la ProTV are premiul cel mare de 100.000 de euro. Ninja Warrior intră astfel în rândul emisiunilor cu premii consistente, după ce în sezoanele trecute emisiunea Românii au talent a oferit 120.000 de euro, iar Vocea României, 100.000 de euro.
Iulian Tudor
11 iun. 2018, 12:24
NINJA WARRIOR, un nou concurs la TV. Premiul este de 100.000 de euro la EXATLON-ul Pro TV. Unde se fac înscrierile

Pentru marele premiu de 100.000 de euro s-au înscris deja peste 1.000 de persoane, scrie huff.ro. Printre ei se numără studenți, doctori, pompieri, alpiniști, antrenori de fitness, polițiști, dansatori sau chiar viitori piloți, anunță Pro TV.

Înscrierile pentru Ninja Warrior România se pot face la numărul de telefon 0743.890.823 sau pe site-ul ninjawarrior.protv.ro.

Ninja Warrior este un format de televiziune unde sute de concurenți traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama.

Midoriyama este o structură gigantică de oțel pe care doar adevărații războinici o pot cuceri după ce reușesc să treacă de toate celelalte trasee, explică reprezentanții Pro TV.

Pentru a-și adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiți să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greșeală sau ezitare poate duce la eșec. Doar cel care va ajunge în vârf și va apăsa buzzer-ul amplasat pe baza superioară a muntelui va cuceri titlul suprem.

Despre ce este Ninja Warrior

Ninja Warrior este un format de televiziune unde sute de concurenți traversează un traseu cu foarte multe obstacole pentru a ajunge la cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama.

Midoriyama este o structură gigantică de oțel pe care doar adevărații războinici o pot cuceri după ce reușesc să treacă de toate celelalte trasee. Pentru a-și adjudeca titlul suprem, ei vor fi nevoiți să escaladeze muntele cu ajutorul unei frânghii, iar orice greșeală sau ezitare poate duce la eșec.

Doar cel care va ajunge în vârf și va apăsa buzzer-ul amplasat pe bază superioară a muntelui va cuceri titlul suprem. Ninja Warrior este o provocare pentru fiecare participant.

Sute de concurenți intră în cea mai spectaculoasă competiție, iar tensiunea își va pune amprenta pe fiecare secundă în care aceștia fac totul pentru a-și demonstra că pot.

Telespectatorii vor avea parte de o competiție dinamică, plină de adrenalină, o cursă în care forță, rezistentă, limitele duse la extrem și emoția vor fi elementele cheie.

Formatul, care este unul dintre cele mai de succes din lume, a fost difuzat prima dată în Japonia și are amploarea unui eveniment sportiv de talie internațională.

Ninja Warrior este un fenomen care a adunat milioane de fani în fiecare țară și care a provocat o adevărată isterie prin grandoarea producției.

Show-ul a cucerit o lume întreagă, fiind produs până acum în 21 de țări precum: Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania, Australia, Austria, Rusia sau Franța.

DailyBusiness
Milioane de români primesc tichete majorate în octombrie
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care a primit foarte multe aprecieri și e la mare căutare și în România. E făcut după o poveste reală. Mark Wahlberg are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
Candidații la prezidențiale 2024 își dezvăluie averile. Cine sunt milionarii care visează la Cotroceni!
Adevarul
Satul care a dat marmură pentru vila lui Ceaușescu și Casa Poporului. Ce se întâmplă cu drumul de marmură care l-a făcut faimos
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Demisia lui Klaus Iohhannis. Mesajul transmis de la Cotroceni
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate
Capital.ro
România a luat fața Ungariei. Ungurii au fost umiliți. Decizia luată de Comisia Europeană
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Pagere explodate în Liban: Peste 1.000 de răniți, inclusiv ambasadorul iranian
MediaFlux
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...