Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur au o influenţă copleşitoare asupra nativilor: o karmă grea, o şansă incredibilă spre evoluţie

Nodul Nord reprezintă destinul sau sensul nostru în viaţă. Nodul Sud reprezintă tiparele generaționale, ceea ce preluăm noi din spate, de la înaintașii noştri.
Alina Costache
18 feb. 2022, 07:33
Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur au o influenţă copleşitoare asupra nativilor: o karmă grea, o şansă incredibilă spre evoluţie

Astrologul Daniela Simulescu este de părere că Nodul Sud este cel mai important punct din astrogramă. Adesea, despre Nodul Sud se spune că ar reprezenta karma de familie. Astrologul Daniela Simulescu este, însă, de părere că această expresie este mult prea dură şi că, de fapt, când vorbim de Nodul Sud vorbim despre nişte tendinţe în ADN-ul nostru, în psihicul nostru, despre moştenire.

Din perspectiva mea, Nodul Sud nu e neapărat negativ. Pot intra aici calităţi, abilităţi, reuşite, dar pot intra şi chestii pe care şi le-au dorit cei din trecut să le facă şi nu au reuşit. Poate vine tipare relaţionale. În Nodul Sud sunt şi frici pe care nu ştim de unde le avem. De aici pleacă totul în viaţa noastră. 

În prima fază a vieţii, ori respingem acest Nod Sud, ori îl acceptăm de-a întregul. Dar, la un moment dat, de-a lungul  vieţii, apar momente în care trebuie să te opreşti să vezi dacă eşti pe drumul care trebuie şi Nodul Sud este ca o valiză pe care o duceţi cu voi şi în valiza respectivă intră foarte multe elemente. De unele vă puteţi ajuta, la unele puteţi renunţa„, explică astrologul, potrivit astrosens.ro.

Nodul Sud – zona de confort, Nodul Nord – zona de disconfort

Specialistul explică faptul că Nodul Sud poate fi atât o cruce de purtat, cât şi un lucru bun. La un moment dat, în jurul vârstei de 18-19 ani, lucrurile se întorc: dacă până la vârsta aceea am avut de purtat crucea, după acea vârstă totul se schimbă în bine pentru noi. Şi invers. Următoarea întoarcere a Nodurilor ar trebui să aibă loc în jurul vârstei de 36-37 ani.

Persoanele care au marcaj pe Nodul Sud sau Nodul Nord sunt persoane importante. Tendinţa este să spunem că sunt relaţii karmice. Şi când auzi de relaţie karmică, ţi se pare că e sfârşitul lumii. De multe ori, sunt relaţii toxice. 

Cine vine pe Nodul Nord, te scoate din zona de confort. Nodul Nord e cea mai mare provocare a vieţii noastre. Până nu ne rezolvăm Nodul Sud, până nu acceptăm că avem o moştenire în spate, nu vom putea folosi Nodul Nord. Când acceptăm Nodul Sud, putem să mergem spre Nodul Nord şi să îl folosim ca pe o soluţie. Dacă ne ducem spre Nodul Nord fără să ne uităm în spate, o să vă duceţi degeaba. 

Citeste si Horoscopul norocului 2022. Ce zodii vor fi lovite de şansă, le pune Dumnezeu mâna-n cap

Cine vă vine pe Nodul Sud, faceţi „click”. Nu cu oricine, ci cu aceia care au primit aceeaşi zestre astrologică care trebuie rezolvată. Dacă vă ştiţi Nodul Sud şi Nodul Nord, gândiţi-vă cine din viaţa voastră are zodiile respective. Nu vorbim doar de zodie, ci şi de Lună, ascendent, planete şi alte aspecte din astrogramă.

O să observaţi că 90% din oamenii pe care îi întâlniţi vă vin pe Noduri ori ca să vă arate care este direcţia, ori să vă arate unde puteţi să creşteţi, să evoluaţi. Nodul Sud este zona de confort, Nodul Nord este zona de disconfort. Cine vă vine pe aceste Noduri are o importanţă, un sens, ceva de rezolvat. Trebuie să învăţaţi de la ei şi să vă daţi seama dacă trebuie sau nu să staţi în acea relaţie„, mai spune astrologul.

Cum ne influenţează Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur

Pe 23 decembrie 2021, Nodul Sud a intrat în Scorpion şi pe 12 iulie Nodul Nord a intrat în Taur. Cei care sunt acum spre 36, 37, 38 ani, vor resimţi întoarcerea Nodurilor, apoi următoarea întoarcere va avea loc în jurul vârstei de 72 de ani.

Nodul Sud în Scorpion vine cu un blocaj, un dezechilibru.

„Nodul Sud în Scorpion vorbeşte despre moarte, despre criză, despre resurse, despre pierderea puterii, a controlului, despre intimitate, despre sexualitate şi oarecum, despre probleme psihice, despre abandon, trădare, anxietate, un pic de paranoia. Şi gândiţi-vă că aceste Noduri vin şi după o perioadă de pandemie. Copiii care se nasc acum nu au cum să moştenească altceva decât frica în care am stat noi în ultimii doi ani. Şi nu doar asta vor moşteni. Probabil şi în familiile lor sunt anumite poveşti. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion are o poveste de pierderi, de luat de la capăt. Poate cineva din familie nu şi-a calculat bine riscurile şi a greşit foarte mult.

Şi voi, cei care aveţi Nodul Sud în Scorpion, dar şi în următoarea perioadă, când Nodul Sud va parcurge acest semn, vorbim despre lupta pentru supravieţuire. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion stă la pândă, stă să supravieţuiască, a avut de-a face cu trădare multă şi nu mai are încredere în oameni.

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară. Dar tocmai că Nodul Sud în Scorpion ne învaţă că trebuie să fim independenţi”, spune astrologul Daniela Simulescu.

La oamenii cu Nodul Sud în Scorpion, orice pierdere este o oportunitate de a deveni mai independenţi. Nodul Sud în Scorpion predispune la crize, la situaţii în care riscurile nu sunt bine calculate. Dar Nodul Sud în Scorpion vine şi cu o putere fantastică de regenerare.

Citeste si HOROSCOP SPECIAL. Acestea sunt zodiile care au puteri paranormale și sunt clarvăzătoare! Iată dacă te-ai născut cu aceste capacități

Nodul Nord în Taur vorbeşte despre pragmatism, despre a te descurca singur.

Încercaţi să nu exageraţi nimic. Nodul Nord în Taur îl roagă să fie mai conştient, mai prezent, mai practic, să folosească ce are în dotare. Adică să nu vă faceţi planuri în funcţie de ce are soţul, soţia, părinţii, ci în funcţie de ce aveţi voi. Despre asta vorbeşte Taurul, despre confort, despre stabilitate. Energia Taurului vrea să vadă practic ce are, nu vrea crize„, explică astrologul.

Persoanele care au Nodul Nord în Taur şi cele care au Nodul Sud în Scorpion au tendința de a fi prea dăruitoare şi adepte ale plăcerii ca bine suprem.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Adio aer condiționat! Ce îi așteaptă pe bucureșteni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!