Noi detalii despre tripla crimă din Călăraşi. Autorul principal fusese crescut de familie de la vârsta de 5 luni

Doi dintre tinerii din Călăraşi, suspectaţi că au ucis doi bătrâni şi pe fiica acestora au fost reţinuţi, marţi, cel de-al treilea fiind lăsat liber, după ce a depus depoziţie cu privire la ce s-a întâmplat în seara zilei de luni.
Romania TV
13 nov. 2018, 11:41
Noi detalii despre tripla crimă din Călăraşi. Autorul principal fusese crescut de familie de la vârsta de 5 luni

Unul dintre cei doi a fost crescut de la cinci luni până la 15 ani de către familia pe care a ucis-o, iar bătrânii şi fiica lor continuau să îl învoiască din centrul de plasament şi să îl ia la ei acasă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, anchetatorii i-au reţinut, marţi, pe doi dintre cei trei tineri ridicaţi şi duşi la audieri în cazul triplei crime din municipiul Călăraşi. Cel de-al treilea a fost lăsat în libertate după ce a depus mărturie în ancheta deschisă după ce doi bătrâni şi fiica lor au fost găsiţi înjunghiaţi în locuinţă.

Reprezentanţii DGASPC Călăraşi au declarat pentru News.ro că doi dintre cei trei erau instituţionalizaţi în centrul de la Perişoru, iar al treilea are familie şi locuieşte în aceeaşi comună în care este amplasat centrul.

Primul dintre tinerii reţinuţi, care ar fi principalul autor al triplei crime, a fost crescut de la vârsta de cinci luni până la 15 ani de către familia pe care ar fi ucis-o. Băiatul a fost luat în plasament la vârsta de cinci luni de către fiica bătrânilor. La un moment dat aceasta nu l-a mai putut îngriji din cauza problemelor de sănătate, iar copilul a fost dus într-un centru social, de unde a fost luat tot în plasament de către părinţii femeii. În anul 2016, din cauza problemelor de sănătate şi a vârstei înaintate, cei trei membri ai familiei l-au dus pe băiat în centrul de la Perişoru, însă în tot acest timp au continuat să-l învoiască din centru, să îl ia la ei acasă sau să îl viziteze.

Şi cel de-al doilea dintre tinerii reţinuţi a fost crescut în plasament în cadrul unei familii, ulterior ajungând în centru.

Luni seară, când a avut loc crima, tânărul fusese învoit din centru chiar de către familia care l-a crescut timp de 15 ani, au precizat sursele citate.

Conform surselor citate, ambii tineri reţinuţi au fost anterior cercetaţi pentru mai multe fapte penale, între care furturi şi distrugere. De altfel, cel care ar fi principalul făptuitor, fusese recent condamnat la măsura asistării zilnice tot pentru furt calificat, faptă care ar fi fost petrecută într-o perioadă în care fusese învoit din centrul de plasament chiar de către familia care îl crescuse.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?