Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad. Cine e bărbatul care a făcut bomba din mașina lui Ioan Crișan

Apar noi detalii incredibile din cazul asasinatului afaceristului Ioan Crișan. Bărbatul care ar fi fabricat bomba este un frizer, pasionat de electronică. Acesta ar fi folosit componente cumpărate din Serbia.
Alina Costache
24 oct. 2024, 11:36
Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad. Cine e bărbatul care a făcut bomba din mașina lui Ioan Crișan
Atentat cu bomba la Arad, noi detalii

Noi detalii în cazul asasinatului de la Arad. S-a aflat cine e bărbatul care a făcut bomba din mașina lui Ion Crișan. Este vorba despre un frizer, pasionat de electronică.

Cazul Asasinatului de la Arad. Un frizer a făcut bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan

Tânărul frizer locuiește impreuna cu fratele lui și ar fi făcut bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan chiar acasă. Potivit informațiilor Romania Tv, în luna septembrie a acestui an au fost făcute primele percheziții la locuința frizerului. Acela ar fi fost momentul în care tânărul frizer ar fi început să mărturisească tot ce știa despre asasinatul de la Arad.

În fața anchetatorilor ar fi recunoscut faptul că a fost plătit pentru a face bomba, însă spune că nu știa ce urma să se întâmple mai departe. Acesta este acum cercetat în stare de libertate.

Joi dimineață, fiica afaceristului arădean Ioan Crișan și doi dintre complicii săi au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru omor calificat, distrugere şi nerespectarea regimului materialelor explozive.

Citește și Detalii șocante în cazul asasinatului din Arad. Fiica milionarului Ioan Crișan le-ar fi virat complicilor ei 300.000 euro, a mers în vacanțe exclusiviste cu iubitul mai tânăr

Reamintim că omul de afaceri arădean Ioan Crişan a murit, în 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat, la scurt timp de la plecarea de pe loc. Anchetatorii au stabilit că în autoturism a fost plasată o bombă, fiind deschis dosar penal de omor cu premeditare.

Potrivit concluziilor medicului legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Arad, Ioan Crişan a murit din cauza „insuficienţei respiratorii acute”, survenită pe fondul unor „leziuni traumatice grave de arsură, produse prin inhalare de gaze de explozie şi de ardere cu temperaturi foarte ridicate, leziuni pe suprafeţe extinse la nivelul căilor respiratorii superioare şi inferioare, care au determinat „edem glotic”.

La un an de la asasinarea omului de afaceri arădean Ioan Crişan, procurorii informau că în intervalul respectiv au fost audiate 400 de persoane, au fost făcute percheziţii domiciliare şi informatice şi 18 expertize balistice, fizico-chimice, traseologice şi genetice. Tot atunci, în ceea ce priveşte circumstanţele personale ale omului de afaceri, procurorii au stabilit traseul parcurs de Ioan Crişan, după vizualizarea imaginilor obţinute din camerele de supraveghere din municipiul Arad.

”Au fost analizate relaţiile comerciale derulate de victimă. Situaţia economică şi financiară a societăţilor în care era implicat nu a relevat vulnerabilităţi şi acţiuni cu risc de escaladare violentă, la nivelul mijloacelor folosite pentru comiterea faptei. A fost realizată o analiză comportamentală de către structura de profil din cadrul IGPR. Până la acest moment, nu au fost confirmate informaţiile, vehiculate şi în spaţiul public, privind implicarea victimei în activităţi de crimă organizată. Au fost verificate raporturile civile rezultate din activităţi specifice cămătăriei pe care victima le derula, fără concursul altor persoane. S-au stabilit şi au fost investigate posibilele surse de conflict în anturajul victimei”, informa atunci Parchetul de pe lângă ÎCCJ.

Citește și Percheziții în Arad, la 3 ani de la decesul afaceristului Ioan Crișan, mort după ce mașina i-a sărit în aer. Fiica afaceristului, printre suspecți

DailyBusiness
Criza energetică lovește România: Producția de țiței se prăbușește cu 35% în primele opt luni ale anului!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Zodiac chinezesc pentru duminică, 27 octombrie 2024. Calul se bucură de o surpriză
Capital.ro
Se renunță la ora de vară? Anunțul venit chiar acum de la Comisia Europeană
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Ofertă-șoc de la E.ON. Reduceri exclusive pentru clienți, disponibile doar până la finalul lui 2024!
Adevarul
O mare bancă, prezentă și în România, concediază 9.000 de oameni în urma digitalizării și implementării AI
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Ora de vară, aproape de dispariție. Schimbare majoră în Europa
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Accident grav pe DN2, în județul Ialomița! Doi oameni și-au pierdut viața, iar alți trei sunt răniți. Printre victime se află și un minor de 14 ani
Cancan.ro
Este oficial! Acestor 1.000.000 de pensionari români li se va mări din nou pensia, în 2025 
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Statul vrea banii românilor! Vin direct la tine acasă. NU mai scapă nimeni
StirileBZI
Aici se găsesc cele mai scumpe apartamente. Pe ce loc se află Capitala
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Atac rusesc asupra orașului Dnipro: patru persoane ucise, inclusiv un copil
MediaFlux
Ser EXTINDE RĂZBOIUL! O nouă ȚARĂ a fost BOMBARDATĂ AZI-DIMINEAȚĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Chinezul care l-a învins pe David Popovici e în declin: s-o fi terminat poțiunea lui Obelix?