Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor. Înregistrarea integrală de la şedinţa lui Clotilde Armand cu Romprest

Noi dezvăluiri explozive au ieşit la iveală în scandalul gunoaielor. România Tv a prezentat înregistrarea integrală de la şedinţa pe care Clotilde Armand a avut-o cu reprezentanţii Romprest.
Filip Stan
17 dec. 2020, 22:52
Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor. Înregistrarea integrală de la şedinţa lui Clotilde Armand cu Romprest

Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor. Victor Ciutacu a prezentat, joi seară, în emisiunea Punctul Culminant înregistrarea intergrală de la şedinţa pe care Clotilde Armand a avut-o cu reprezentanţii Romprest.

Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor

Clotilde Armand – Ne cerem scuze că ați așteptat…

Bogdan Adimi – Ar mai trebui să vină și cineva de la Direcție?

Clotilde Armand – Nu, nu, nu. Suntem doar noi. Nu vine. Atunci… Eu sunt Clotilde Armand.. aveți Oliver Paiuși care este liderul consilierilor locali. Domnul Paiuși care o să fie viceprimar imediat dupa reorganizare. Eu nu vă cunosc … să știți… Ne-am întâlnit cu dumneavoastră.

Bogdan Adimi – Domnul Toader, avocatul companiei…

Razvan Duca – Răzvan Duca, Director Executiv.

Bogdan Adimi – Ioana Marinel…

Ioana Marinel – Director Direcția Management

Bogdan Adimi – Doamna Crenguța Catanea. Managerul juridic al companiei și domnul Velicu Sorin…

Velicu Sorin – Director Operațional

Bogdan Adimi – …Director Operațional

Clotilde Armand – OK! OK!

Bogdan Adimi – …Nu mai putem rezista în această situație, iar noi nu putem opri activitatea. Nici măcar nu putem trimite o parte din oameni … să-i trimitem să își facă concediile sau să-i trimitem în …. nu știu.

Clotilde Armand – Bun! Atunci… Suntem de acord că trebuie să reducem activitatea…Da?

Bogdan Adimi – Nu puteți!

Ioana Marinel – Nu avem cum.

Iancu Toader – Nu este posibil.

Citeşte şi Avocatul Poporului intervine în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. „Serviciile de salubrizare au ca obiectiv principal protecţia sănătăţii populaţiei”

Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor.

Bogdan Adimi – Dumneavoastră dispuneți… Dumneavoastră dispuneți, dar noi nu suntem răspunzători. Și nici nu putem, pentru că noi trebuie să respectăm….Noi trebuie să respectăm legea. Noi nu putem să oprim activitatea…Deci este o lege separată pe lângă legea de organizare.

Clotilde Armand – Ok!… Ok! Domnii … Dacă nu vreți să faceți nimic nu știu de ce … Ne întâlnim degeaba vă spun direct..

Bogdan Adimi – Păi nu, nu, nu! Păi …da da…

Clotilde Armand – Fiindcă banii nu o să găsim în ședința asta, da?

Sorin Velicu -> Serviciile de salubrizare se realizează în regim de continuitate.

Clotilde Armand – Ok! Salubrizare. Am ajuns aici. Să… Să luăm salubrizarea…

Sorin Velicu – Colectare, curățenie stradală, deszăpezire, tratare deșeuri, sortare deșeuri, depozitare deșeuri, deratizare, dezinsecție, dezinfecție….

Ioana Marinel – Toate sunt…

Iancu Toader – Le aveți definite prin lege și este obligația noastră. 101/ 2006 dacă veți observa, vezi articolul 3-5 obligatoriu. Serviciu de continuitate, de interes public, importanță publică, principiul sustenabilității și continuității.

Sorin Velicu – Servicii de gospodărie comunală care sunt realizate în regim de continuitate sunt reglementate prin legi speciale. Deci … (neinteligibil)… care este la primărie… la primăria mare, iluminatul public, apă, canal și partea de salubrizare care era la Primăria Generală și din 2001 parcă a trecut către primăriile de sector. Deci cu mult înainte să se semneze acest contract.

Clotilde Armand – Să luăm…să luăm salubrizarea…

Sorin Velicu – Salubrizarea… serviciul de salubrizare … are că activități…

Clotilde Armand – Atunci…ăăă… Începem cu partea domestică … apoi…ăăăă …. luăm fiecare serviciu și vedem cum putem să gestionăm situația…nu? … atunci asta facem …ok atunci … persoane…eeeee…. domestice

Oliver Paiusi – Persoane fizice…

Clotilde Armand -… Persoane fizice … ăăăă … nu știu.. putem să reducem aici persoana?

Sorin Velicu – Acolo s-a modificat … Aici mă scuzați 2 secunde… Acolo s-a modificat legea 51 acum vreo 2 ani de zile chiar dacă înregistrează și parte de atunci când s-a trecut că factură este titlu executoriu s-a modificat în legea 51. Chiar dacă este restant la plată noi trebuie să continuăm prestarea serviciului urmând că în instanța să recuperăm…..

Clotilde Armand – Ok! Ok!

Ioana Marinel – Deci nu avem voie să întrerupem.

Clotilde Armand – Atunci noi vom încerca să găsim soluții pentru fiecare serviciu …ăăă… domestic… putem să le …aaaa … să le spunem oamenilor că ei trebuie să plătească. Închidem mâine gratuitatea și le spunem cetățeniilor să plătească. Care ar fi impactul dacă am face așa?

Bogdan Adimi – Dumneavoastră trebuie să analizați această problemă. Este problema dumneavoastră.

Noi dezvăluiri EXPLOZIVE în scandalul gunoaielor. Avocatul Romprest s-a aflat joi seară în direct la Romania Tv unde a confirmat și comentat întâlnirea reprezentanților companiei cu Clotilde Armand.

”Mă șochează nonșalanța și modul în care se calcă în picioare adevărul. Nu numai că am fost prezenți la acea întâlnire, dar am luat cuvântul, am discutat, am propus o grămadă de soluții în speranța că venim în sprijinul cetățenilor. Ne-am lovit efectiv de un zid. Nu mă feresc de cuvinte. Nu am văzut niciodată atâta incapacitate managerială care mie îmi denotă o criză instituțională în momentul de față la Primăria Sectorului 1. Este absurd să vii să negi și să îți minți propriii consilieri când în fața ta, ca edil, s-a prezentat întreaga conducere a companiei Romprest, cu documente, cu soluții, cu discuții. Nu numai că nu s-a făcut o minută, credeți-mă că m-am simțit ca în Evul Mediu, și nu o spun ca avocat. Am rămas surprins să văd cum cineva ia instituția pe persoană fizică, sfidează și impune adevărată dictare”, a declarat Iancu Toader, avocat al companiei Romprest.

Romprest anunţă că joi noapte urmează să ridice toate gunoaiele care au transformat Sectorul 1 în focar de infecţie, în ciuda faptului că Primăria nu şi-a plătit facturile către firma de salubritate.

„Acestă acţiune vine în ajutorul cetăţenilor, pentru a arăta buna-credinţă din partea noastră. Este vorba despre o singură trecere. Asta înseamnă tot Sectorul 1. 1.580 de tone de gunoi conform statisticilor Romprest. În seara asta va fi o acţiune, pentru a nu deranja cetăţenii ziua.

Rugăm cetăţenii să nu mai depună aceste deşeuri în mod necontrolat. Acestea sunt nişte deşeuri puse în mod abuziv pe domeniul public. De aceea nici nu ni se pot imputa nouă, din moment ce nu le-ai pus în pubelă”, a declarat directorul Bogdan Adimi, potrivit Adevărul.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Un bărbat din Kerala, blocat timp de 42 de ore într-un lift de spital fără mâncare sau apă
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'