NOI DEZVĂLUIRI: Lara Şaban, prezentatoarea ucisă la Constanţa, se afla în conflict cu mama sa

Apartamentul pe care Lara Şaban (27 de ani) voia să-l achiziţioneze în Constanţa urma să îl treacă pe numele său ori al fiicei sale, situaţie care a generat un conflict între tânără şi mama sa.
Romania TV
29 mai 2012, 10:43
NOI DEZVĂLUIRI: Lara Şaban, prezentatoarea ucisă la Constanţa, se afla în conflict cu mama sa

Persoana care a însoţit-o din Turcia în România pe Lara Şaban, ucisă în 3 mai de fratele său şi un complice pentru a-i lua banii cu care voia să cumpere un apartament în care s-o mute pe mama sa, a declarat anchetatorilor că, în ziua respectivă, femeia a fost sunată insistent de mai multe ori de fratele său, însă tânăra a refuzat să-i răspundă până în jurul orei 17.00.

Femeia a spus că Lara ar fi vorbit cu fratele său la telefon, spunându-i că va veni, după care a părăsit locuinţa într-o direcţie necunoscută şi nu s-a mai întors, la scurt timp, ambele telefoane ale victimei fiind închise.

Din declaraţia martorei a mai rezultat că avea o relaţie de prietenie cu Lara Şaban de mai mulţi ani şi că, la iniţiativa şi solicitarea acesteia de a o însoţi, au venit împreună în România. În principal, pentru a o ajuta pe Lara în îngrijirea fetiţei pe care o are cu un politician turc, dar şi pentru motivul că prietena sa se temea de eventuale discuţii contradictorii cu membrii familiei sale din România.

Scopul principal al vizitei Larei în România era acela de a achiziţiona un apartament de locuit pentru mama sa, însă tânăra se temea de o posibilă reacţie negativă a acesteia sau a fratelui său, Gilberto Ghiunal Şaban, când urma să le spună hotărârea luată de ea, în sensul că achiziţionarea locuinţei se va face pe numele său ori al fiicei sale, şi nu pe cel al mamei sale.

Din acest motiv, în data de 1 mai, între Lara şi mama sa ar fi izbucnit o ceartă. Situaţia tensionată ar fi determinat-o pe Lara Şaban să-i ceară mamei sale să părăsească vila în care locuiau împreună în municipiul Constanţa şi să se mute într-un apartament care aparţine tot tinerei.

Aspecte privind relaţia tensionată dintre Lara şi mama sa au fost relatate anchetatorilor şi de alţi martori, care au confirmat faptul că motivul scandalului era legat de achiziţionarea apartamentului.

Constănţeanca Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, de fratele ei şi un complice al acestuia pentru a-i lua 80.000 de euro, cei doi urmând să fie audiaţi marţi de un judecător, care va decide asupra propunerii Parchetului de arestare a lor pentru asasinat, informează Ministerul Public.

Femeia a fost răpită şi dusă într-un apartament de care avea grijă George Davidescu, unde au fost găsite pete de sânge, ulterior corpul tinerei fiind aruncat şi lăsat pradă animalelor pe un câmp la marginea oraşului Năvodari.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!