Viitoarea versiunea a celei mai populare aplicații de comunicare va permite acest lucru. O astfel de funcție de editare e extrem de utilă pentru corectarea mesajelor trimise cu greșeli. WhatsApp lucrează în momentul de față la o opțiune prin care pot fi modificate mesajele trimise, potrivit descoperirilor făcute în codul versiunii beta a aplicației pentru Android.
În momentul de față, WhatsApp nu ține o evidență a modificărilor, așa cum fac alte aplicații, cum ar fi Telegram. O evidență a modificărilor poate ajuta destinatarul să vadă ce modificări au fost făcute, pentru a ști dacă o modificare reprezintă doar o corectare sau schimbă complet sensul unei idei.
WhatsApp a venit cu tot felul de schimbări în ultimii ani. Ultima dintre ele e legată de reacțiile-emoji. Odată cu cea mai recentă versiune beta a aplicației sale pentru iOS, WhatsApp a adăugat o opțiune care permite utilizatorilor să limiteze accesul doar anumitor persoane la starea „Last seen”.
În cazul în care nu sunteți familiarizați cu funcțiile aplicației WhatsApp, „Last Seen” indică timpul exact în urma căruia ați verificat ultima dată aplicația și este o modalitate de a afla dacă un contact ar putea să vă fi văzut mesajul.
E doar o chestiune de timp până când funcția va deveni disponibilă oficial în aplicație.
De puțină vreme, WhatsApp a început să permită utilizatorilor săi să limiteze persoanele care le pot vedea starea. De asemenea, utilizatorii pot dezactiva complet funcția, dar până acum nu a existat posibilitatea de a împiedica doar anumite persoane să vadă aceste informații.
Totuși, WhatsApp iOS, versiunea beta 22.9.0.70, adaugă o nouă opțiune „Contactele mele, cu excepția…” în secțiunea „Last seen” a setărilor de confidențialitate ale aplicației.
Cofnrom WABetaInfo, adăugarea unei persoane la acea listă vă împiedică, la rândul dvs. să îi vedeți starea. Conform acestora, WhatsApp implementează, de asemenea, controale de confidențialitate mai specifice atât pentru fotografiile de profil, cât și pentru secțiuni.
Citește și O nouă capcană pe WhatsApp. Cum reuşesc să te păcăleacă atacatorii