Noi STENOGRAME care demonstrează că Geoană a rămas „garantat Vanghelie”: „Asta e Geonică-al nostru, un fricos. E bolnav de bani, e mincinos…” AUDIO

Aterizat de la NATO direct în campania pentru prezidenţiale, Mircea Geoană demonstrează că a rămas prizonierul trecutului, înregistrările cu Marian Vanghelie, acelaşi care-i făcea cadou ceasuri scumpe în urmă cu ani, fiind elocvente.
Filip Stan
13 oct. 2024, 09:19
Noi STENOGRAME care demonstrează că Geoană a rămas

Stenograme cu Marian Vanghelie în care se laudă că îl face președinte pe Mircea Geoană au fost prezentate în exclusivitate de România TV. Stenogramele prezintă o discuție în care Vanghelie și deputatul PSD Radu Cristescu vorbesc despre posibilitatea retragerii din cursa prezidențială a lui Cristian Diaconescu pentru a-l susține pe Geoană. Vanghelie spune că îl ştie pe Geoană „cum ştiu chiloţii de pe mine” şi vorbeşte despre strângerea a 200.000 de semnături, dar şi alte amănunte devastatoare pentru candidatul la prezidenţiale cu NATO în CV. Atenţie, limbajul este colorat şi peste limita decenţei.

Vă prezentăm integral înregistrările bombă care scot la iveală legăturile dintre Mircea Geoană și Marian Vanghelie. În cadrul acestor conversații private, Vanghelie își exprimă clar intenția de a-l susține pe Geoană în cursa pentru prezidențiale.

M. VANGHELIE: Deci Geoană, eu am fost miza lui. Dacă eu scriam de el, pe mine de aia m-au încurcat și m-au nenorocit în toate felurile.

M.VANGHELIE: Toată lumea are relații cu Geoană. N-are nimeni relațiile mele. Și eu nu … bărbați, nu…. Eu, dacă voiam să scriu, el acuma era în Tenerife, nu era arestat, dar nu mai candida.
PERSOANĂ : Cine?
M.VANGHELIE: Geoană. Au fost înnebuniți să scriu de el, orice, orice! Orice mi-au zis. Am făcut 4 luni și 6 zile la domiciliu. Deci el știe foarte bine. Ce nu știe el: (șoptește: e foarte mare…?) Restul de aici…

Stenograme explozive! Marian Vanghelie se laudă că îl face președinte pe Mircea Geoană: „Îl știu cum știu chiloții de pe mine”

M. VANGHELIE: Că așa este Geonică al nostru. Deci, încă o dată, te duc jos acum să vezi câte semnături am strâns. Le am pe ale mele, 200.000, să vezi câte.

M.VANGHELIE: Deci eu spun că nu va avea nimic cu tine, uită tot. Una din calitățile lui: e fricos. Nu pe asta cu văzutul. E fricos pe toate, e … . Noi ne cunoaștem bine, aș putea să-ți mai dau două… Mie nu mi-e frică de nimic.

M.VANGHELIE: Da tâmpitul ăsta de Geoană, că pare mai așa… Mecla lui..cu NATO, la generația asta care vor să fie americani și să mănânce McDonald’s, prinde. Dobitocul câștigă, mă….

M.VANGHELIE: E fricos. ….
PERSOANĂ: Are o problemă cu copiii?

M. VANGHELIE: Nu, nu. El are niște ciudățenii. Nu se ține de cuvânt, dacă vrei să-ți spun. Dar eu, dar spun…

M.VANGHELIE: Vinde locurile, e bolnav de bani, e mincinos, e și p… , e de toate.

Vanghelie: „Omule, nu-l știe nici dracul pe Geoană”

M. VANGHELIE: Păi el așa îi spun americanii. Noi nu scoatem, mai spun ceva, eu îl cunosc pe Geoană cum știu chiloții după mine.

M. VANGHELIE: Omule, nu-l știe nici dracul pe Geoană, știu ce are în ***.

M. VANGHELIE: Deci Geoană, eu am fost miza lui. Dacă eu scriam de el, pe mine de aia m-au încurcat și m-au nenorocit în toate felurile.

M. VANGHELIE: Au făcut un sondaj mare pe 100 de probleme pe care le are România, unde m-au băgat și pe mine, l-a băgat și pe cumnată-su, a băgat tot. Nu dă foarte nasol, nici cu mine, nici cu cumnată-su, adică nu-l afectează.

M. VANGHELIE: Pe el nu-l interesează decât de el. Nu suntem proști!

M. VANGHELIE: Că așa este Gionică al nostru. Deci încă o dată, te duc jos acum să vezi câte semnături am strâns. Le am pe ale mele, 200.000, să vezi câte… Înțelegi?

M. VANGHELIE: E fricos. Are o problemă cu copiii? Nu, nu. El are niște ciudățenii. Nu se ține de cuvânt. Dacă vrei să-ți spun, dar îți spun.

M.VANGHELIE: Dacă nu era problema cu ceasurile, ca să vorbim direct.

Senatorul Eugen Pîrvulescu, omul lui Mircea Geoană, sub control judiciar pentru 60 de zile. A fost audiat zece ore

PERSOANA 1: Lua-le-ar naiba de ceasuri!

M. VANGHELIE: El le-a dus, că eu nu am scris nimic, că el știe acum. I le-a dat înapoi. Eu propuneam încă două persoane lângă mine și luam 20% din PSD cu Geoană. Și acum nu vreau să se întâmple, Doamne ferește, și sunt 300 de la Externe.

M. VANGHELIE: Dacă iese Geoană președinte, crede-mă, nu bat câmpii, am muncit toată viața mea, am dat 500 de case la servicii. 500 de case. Le-am condus bine.

M. VANGHELIE: Deci eu spun că nu va avea nimic cu tine, uită tot. Una din calitățile lui: e fricos. Nu pe asta cu văzutul. E fricos pe toate, e căcăcios. Noi ne cunoaștem bine, aș putea să-ți mai dau două… Mie nu mi-e frică de nimic.

M. VANGHELIE: Ce nu e clar, ca să pot să te clarific altfel. Zi ce nu e clar. Că eu relaționez cu Geoană sau ce?
PERSOANA 1: Da.
M. VANGHELIE (îl strigă pe Paul): Vreau să-ți aduc un alt telefon, să vezi ce mesaje îmi dă „nevastă-mea”, ca să nu vorbim… Vreau să-ți arăt.
PERSOANA 1: Am înțeles.
M. VANGHELIE: Deci omul este de noaptea minții. E un pic stresat.
PERSOANA 2: Dar e normal să fie așa.
M. VANGHELIE: Mi-a zis: „Nu vreau să ne vedem decât 2 minute, unde, când spun eu”. I-am zis că nu vorbesc cu Cătăuță. Cu doamna accept să vorbesc, dar restul? N-am cu cine să vorbesc.

 

 

M. VANGHELIE: Vinde locurile, e bolnav de bani, e mincinos, e și poponar, e de toate.

SI APOI CONTINUAM DE LA TC 3 06 CONTINUAM CU AUDIO DE PE YOUTUBE!!!

M. VANGHELIE: Știi cât m-au costat doar semnăturile? Te întreb așa. 300 de mii de euro.

M. VANGHELIE: Am dat 300 de mii numai pe semnături, dacă vrei să știi așa.

M. VANGHELIE: Toată lumea are relații cu Geoană. N-are nimeni relațiile mele. Și eu nu ** bărbați, nu mă ** în **. Eu, dacă voiam să înscriu, el acuma era în Tenerife, nu era arestat, dar nu mai candida.
PERSOANA 1: Cine?
M. VANGHELIE: Geoană. Au fost înnebuniți să scriu de el, orice, orice! Orice mi-au zis. Am făcut 4 luni și 6 zile la domiciliu. Deci el știe foarte bine. Ce nu știe el… Restul de aici…

M.VANGHELIE: Da, tâmpitul ăsta de Geoană, că pare mai așa… Mecla lui cu NATO la generația asta care se vrea americană și să mănânce McDonald’s, prinde. Dobitocul câștigă.

Despre Ecaterina Andronescu: Baba e nebună!

M. VANGHELIE: Și-i dau și lui Mircea ce vrea. Că lui Mircea îi e frică să se lipească puternic de mine cu ceasurile. El s-a dus cu ele, eu n-am făcut nimic. Dar mi-a trecut supărarea pe el. Că eu, și dacă rămân supărat: pe cine are el? Pe cine băga? Eu îi știu toate defectele, și ale lui și ale nevestei și ale soacrei. Ale tuturor. Din 6 face 2. Cu cine faci? Cu Ciolacu ce faci?

M. VANGHELIE: Geoană este fricos. Baba tot așa mi-a zis, să stabilesc eu.

M. VANGHELIE: Și doamna Andronescu nu e încurcată, e cea mai încurcată ființă de pe pământ. Și bandită.

M. VANGHELIE: Ținta mea este să ajungem în PSD înapoi.

M. VANGHELIE: Am lăsat-o pe doamna Andronescu, că e mai ușor, are o anumită ascensiune asupra lui.

M. VANGHELIE: Singura pe care ar vrea-o ar fi Androneasca, dar Androneasca nu vrea cu mine. E deșteaptă și știe ce fac eu. Ar vrea-o în staff-ul lui, iar ea se va duce acolo. Cristi se va duce.

M. VANGHELIE: Avem nevoie de Androneasca.
PERSOANA 1: Clar, evident, nu contest.
M. VANGHELIE: Vreau să spun că și Geoană e (?) pe facultate. S-au dus ăștia, Apostolache, când au fost ăia zece parlamentari.
PERSOANA 1: Altă prostie.
M. VANGHELIE: S-au dus ăia acolo. Acuma, se mai știe ce au făcut ei?
PERSOANA 2: Dar cu ce ne ajută?
PERSOANA 1: Are nume.
M. VANGHELIE: Imagine.
PERSOANA 2: Stai, cu ce ne ajută ea, cu ce?
M. VANGHELIE: Aduce și niște retorici de profesor universitar.
PERSOANA 2: Aduce?!
M. VANGHELIE: Aduce, aduce. A vorbit cu Cristi pe telefon, a vorbit cu Geoană pe telefon. Baba e nebună!
PERSOANA 2: Dar să o văd la televizor că iese să spună: „Îl susțin pe Mircea… împotriva PSD.” Că nu zice niciodată.
M. VANGHELIE: Iese baba. Tu știi cum e cu astea.
PERSOANA 1: Dar la PSDI cine e președinte?
M. VANGHELIE: Eu sunt președinte. Baba e președinte de Consiliu Național.

M. VANGHELIE: Intră în turul 2. (mormăie) Cu Iohannis s-au stabilit toate lucrurile astea pe care le-a făcut Coldea. Iar în proporție de 99%, Iohannis s-ar putea să fie premier. Hai să-ți spun ce s-a întâmplat și ce se întâmplă. Îl ajută și pe Iohannis și pe… Îl ajută în primul rând pe Geoană.

M. VANGHELIE: De-aia am și curaj, că știu că vorbesc cu niște oameni și știu tot ce se întâmplă. Și cu Coldea. Mi-au zis: nu știm data. Că mai durează să fie și Iohannis de acord.

M. VANGHELIE: PSDI partidul… Dar noi, partidul, independent Geoană: „Noi îl susținem pe Mircea Geoană candidat”.
PERSOANA 1: Am înțeles.
M. VANGHELIE: Păi dacă sunt toți colegii lui, cum să nu-l susțină?
PERSOANA 1: Și atunci Diaconescu până pe 4 se retrage și spune: „Domnule, eu mă retrag”.

Mircea Geoană, lăsat fără ceasurile de 100.000 de euro primite de la Marian Vanghelie. Judecătorii au pus din nou sechestru pe obiectele de lux

În 2015, Mircea Geoană s-a prezentat la DNA, fiind citat în dosarul lui Marian Vanghelie. Procurorii l-au chemat să îl anunţe oficial că i-au pus sechestru pe 3 ceasuri pe care le-ar fi primit cadou de la Marian Vanghelie.Potrivit DNA, fostul primar ar fi cumpărat ceasurile din din şpaga primită de la afaceristul Marin Dumitru. Geoană a explicat instanţei că cele trei ceasuri nu reprezintă mită, ci simple cadouri: „Nu au făcut obiectul niciunei discuţii cu acesta, mi le-a oferit in calitate de coleg, fara nicio legătură politică sau administrativă. Le-am primit cu ocazia a doua onomastici, a mea şi a soţiei, şi a încă unei aniversari. Nu ştiu nimic cu privire la provenienţa acestora”.

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie a fost condamnat, în 2021, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani şi 8 luni închisoare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani. Decizia nu este definitivă.

De notat că fostul primar nu a recunoscut înregistrările, iar Mircea Geoană susţine că nu a mai discutat cu acesta de foarte mulţi ani.

Biroul Electoral Central (BEC) anunţă candidaturile finale la alegerile prezidenţiale, 10 candidaţi din partea partidelor şi 4 independenţi intrând în cursa pentru Cotroceni din acest an.Biroul Electoral Central pentru alegerea Preşedintelui României a constatat rămânerea definitivă a candidaturilor propuse de partide politice şi de către o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale, precum şi a candidaturilor independente la alegerile pentru Preşedintele României din 2024.

Astfel, din partea formaţiunilor politice, candidaţii la alegerile prezidenţiale sunt: George Simion (Alianţa pentru Unirea Românilor), Elena Lasconi (USR), Nicolae Ciucă (PNL), Kelemen Hunor (UDMR), Cristian Terheş ( Partidul Naţional Conservator Român), Marcel Ciolacu (PSD), Siliu Predoiu (Partidul Liga Acţiunii Naţionale), Ludovic Orban (Forţa Dreptei), Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Românie şi Alexandra Beatrice Bertalan-Păcuraru (Partidul Liga Acţiunii Naţionale).

DailyBusiness
Ofertele Digi RCS-RDS vor să cucerească clienții din România!
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Strada din București de unde au fost alungați toți bogații. N-au contat sumele din conturi și nici numele sau funcția politică. Și-au făcut bagajele și-au plecat care încotro
Capital.ro
Fumatul devine interzis pentru persoanele sub 21 de ani. S-a majorat vârsta limită legală
Playtech.ro
Legătura dintre Catedrala Mântuirii Neamului și unguri. DETALIUL pe care puțini îl bagă în seamă
DailyBusiness
700 lei virați pe card: Elevii primesc sumele din 20 noiembrie!
Adevarul
Cât de des trebuie să spălăm cearșafurile? Explicațiile specialiștilor și riscurile la care ne putem supune
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Cunoscut politician, împuşcat mortal. Era cunoscut pentru petrecerile de lux pe care le organiza
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
E mega-scandal în familia lui Liviu Dragnea! Ce a putut să-i facă Juniorul e strigător la cer! I-a ”șutit” mobila și l-a lăsat fără
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Retragere numerar. Schimbare la bancomate. Se aplică la toate ATM-urile
StirileBZI
Se dau 1.000 de euro pe lună, din 2025! Cine primește noul sprijin financiar
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Veste mare pentru elevi! Școlile vor fi închise luni, 14 octombrie, de Sfânta Parascheva
substantial.ro
Forțele ucrainene doboară 31 de drone Shahed și un avion Su-34 în noaptea trecută
MediaFlux
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător