Norocoasele lunii. Trei zodii cu stea în frunte. Totul le merge strună până la finalul lui august

Unde mergi, florile vor înflori pentru tine. Acesta este mesajul tău și, de asemenea, motivul din spatele binecuvântărilor tale cosmice. Așa că eliberează-te de frici. Atunci când preiei controlul asupra vieții tale, numai lucruri mărețe vor înflori pentru tine.
Alina Costache
11 aug. 2024, 18:52
Norocoasele lunii. Trei zodii cu stea în frunte. Totul le merge strună până la finalul lui august

Trei zodii au cele mai bune horoscoape pentru finalul lunii august 2024! Există două tranzite astrologice care influențează toată luna august. Primul este Mercur Retrograd (5-28 august), trecând de la Fecioară la Leu. Al doilea este schimbarea anotimpurilor zodiacale din Sezonul Leului în Sezonul Fecioarei pe 22 august.

Desigur, având în vedere intensitatea din jurul lui Mercur Retrograd, nu fi surprins dacă temerile tale devin profeții care se împlinesc de sine.

Acesta este darul Fecioarei și Leului, deși în moduri diferite. Așa că, dacă este posibil, încearcă să te apleci spre ceea ce vrei în loc de ceea ce nu vrei. Acest lucru te va alinia cu aspectele mai benefice ale acestui retrograd, permițându-ti să iti înțelegi motivațiile mai profunde, să iti vindeci răni vechi și chiar să iti dai seama că te-ai reținut din lumina reflectoarelor din cauza auto-sabotajului.

Schimbările pe care le experimentezi în timpul retrogradului se vor traduce printr-o creștere extraordinară și o victorie atunci când Mercur trece din nou Direct în Leu.

Asta ne duce la al doilea punct de remarcat: anotimpul Fecioarei.

Poate fi un sezon zodiacal ciudat în cel mai bun caz și destul de frustrant în cel mai rău caz (din cauza nuanțelor grele de perfecționism și a căutărilor pentru idealuri nerealiste). Cu toate acestea, acest sezon zodiacal guvernat de Mercur te poate ajuta să iti canalizezi geniul în ceva concret și de durată.

Asta se întâmplă atunci când îmbini calitatea aerisită a lui Mercur cu tonurile pământii ale Fecioarei. Dar numai tu poți ști dacă vei alege să mergi pe o astfel de cale sau dacă vei lăsa fricile să te rețină.

Cele trei zodii cu cele mai bune horoscoape pentru finalul lunii august 2024

Berbec
Unde mergi, florile vor înflori, dragă Berbec. Acesta este mesajul tău și, de asemenea, motivul din spatele binecuvântărilor tale cosmice. Așa că eliberează-te de frici. Atunci când preiei controlul asupra vieții tale, numai lucruri mărețe vor înflori pentru tine.

Desigur, anumite tranzite astrologice vor avea un impact puternic asupra ta luna aceasta. În primul rând, îl avem pe Mercur Retrograd (5-28 august) cu tranzitul său prin Fecioară și apoi prin Leu. Această perioadă îți va permite să recunoști adevărata bijuterie care ești și să nu te îndoiești de tine sau de locul tău în lume.

Intrarea Juno in Balanta din 9 august se va adauga la aceasta energie prin aducerea de relatii (in principal romantice) care te ajuta sa inveti dependenta sanatoasa. La urma urmei, nu este imposibil să construiești o relație cu un partener și să înveți valoarea interdependenței sănătoase.

În acest sens, vei face bine luna aceasta dacă vei adopta practica de a le permite oamenilor să-ți arate că lumea este mai vastă și mai variată decât ți-ai fi putut imagina. Și asta face să trăiești cu atât mai frumos!

Gemeni
Dragă Gemeni, pregătește-te! Finalul lui august 2024 poate aduce provocări la ușa ta, care, dacă ești dispus, îți vor arăta puterea persistenței și a credinței în tine însuți. Acesta este destinul tău și, de asemenea, binecuvântarea ta deghizată. Cu toate acestea, vei avea în continuare liberul arbitru să îmbrățișezi acest lucru sau să-l îndepărtezi, așa că nu lăsa fricile să te țină înapoi de la o transformare avantajoasă, aproape ca o pupă de molii care refuză să iasă din coconul său.

Luna Plină în Vărsător pe 19 august va fi unul dintre momentele cele mai importante ale acestei luni pentru voi. Așa că asigura-te că ai dorințele și intențiile la îndemână. Dacă ai încredere în fluxul curenților cosmici, te poti manifesta cu magia lunii.

Intrarea Vestei în Fecioară pe 24 august va fi o altă perioadă bună pentru tine, ridicând o parte din greutatea retrogradului Mercur aflat în desfășurare. Îți va arăta cum să te bazezi prin intelect. La urma urmei, avioanele au fost cândva o idee de vis, până când s-au întemeiat în realitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce este, de fapt, certificatul de viață. Fără el nu veți putea lua pensia. Cum trebuie semnat și unde
Capital.ro
Ungaria a pus interzis. Românii vor lua 5.000 lei amendă. Legea e lege la vecini
Playtech.ro
ȘOC! Florin Piersic NU mai arată cum îl știai! A ajuns de nerecunoscut ACUM, AVEM imaginile
DailyBusiness
Este cea mai bună veste! Acești români vor fi iertați de toate datoriile la bănci
Adevarul
Simptomele COVID-ului de vară și ce să faci dacă te-ai îmbolnăvit
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Virusul care te lasă fără bani în cont. Așa îl folosesc hackerii
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Florin Piersic, TRANSFIGURAT total de problemele de sănătate... Actorul parcă s-a „topit” pe picioare, abia îl mai recunoști
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cutremur cu magnitudinea de 4,7 în Arad! Unda seismului s-a resimțit în mai multe orașe din vestul țării, precum Cluj și Baia Mare
Capital.ro
Taxă 89 lei pentru șoferi. Ești obligat să achiți, dacă vrei să păstrezi dreptul de a circula
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Traian Băsescu: „Viaţa publică în momentul de faţă nu are nişte locomotive”
MediaFlux
PENSIONARII vor încasa de DOUĂ ORI BANI în luna august! Seniorii se vor bucura de două ori
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!