Norocul în DRAGOSTE le surâde acestor 3 ZODII. Marele Benefic JUPITER le protejează tot restul anului 2024

Potrivit astrologului Catherine Gerdes, mai multe mișcări planetare fortuite sunt pe cale să inaugureze o eră a iubirii pentru anumiți membri ai zodiacului.
Alina Costache
13 mai 2024, 14:11
Norocul în DRAGOSTE le surâde acestor 3 ZODII. Marele Benefic JUPITER le protejează tot restul anului 2024

Cu primăvara în aer, este firesc să simți o dorință bruscă de a căuta dragostea. Dar cu aplicațiile din epoca lor de eșec și TikTok plin de povești de groază despre ghosting și primele întâlniri au mers prost, este suficient să te sperie să nu încerci să cunoști pe cineva nou. Din fericire, pentru multe zodii astrele lucrează în favoarea ta.

Potrivit astrologului Catherine Gerdes, mai multe mișcări planetare fortuite sunt pe cale să inaugureze o eră a iubirii pentru anumiți membri ai zodiacului. Pentru a identifica zodiile care vor fi lovite în curând de săgeata lui Cupidon, ea a căutat să vadă unde tranzitează Jupiter în hărțile astrologice și ce fac Pluto și Venus.

Horoscopul bănoşilor: Cele 5 zodii care vor avea tot anul conturile pline, sunt protejate de aura belşugului
„Jupiter tinde să aducă energie pozitivă și noroc oriunde traversează și poate fi, de asemenea, legat de tema specifică a iubirii de durată”, spune ea. Să ai Jupiter în zodia ta este un lucru bun, mai ales când ai chef să mergi la o întâlnire.

Gerdes s-a uitat și la tranzitele care s-au terminat recent. Când o planetă își încheie călătoria prin cer, deseori semnalează că ceva nou este pe cale să înceapă. În astrologie, acest lucru este benefic în special dacă ți trecut printr-o perioadă dificilă. Dacă ai avut de-a face cu situații, despărțiri și foști toxici, noile mișcări planetare sunt un semn că mai mult noroc și dragostea îți va veni în cale.

Gemeni (21 mai-20 iunie)
Dacă ai trecut printr-o perioadă uscată în viața ta de întâlnire, iată câteva vești bune: Gemenii este unul dintre semnele zodiacale cu cele mai multe șanse să se îndrăgostească în lunile următoare. În timp ce se uită la mișcările planetare recente și actuale, Pluto transformator tocmai a terminat de mutat prin casa intimității a Gemenilor, ceea ce înseamnă probabil că ai obținut o perspectivă importantă despre viața ta amoroasă în ultimele luni.

Horoscop chinezesc mai 2024. Marian Golea anunţă zodiile care vor face bani până la sfârşitul primăverii: „Centrul casei e foarte afectat”

Se știe că Pluto provoacă schimbări și schimbări mari, așa că este posibil să fi aflat mai multe despre ceea ce îți dorești de la un partener. Și acum că asta s-a întâmplat, ești oficial pregătit ca norocosul Jupiter să înceapă tranziția prin zodiac ta.

Jupiter conduce casa parteneriatelor și este, de asemenea, planeta norocului, a abundenței și a expansiunii. Această energie te-ar putea motiva să ieși în lume și să cauți genul de iubire pe care acum știi că ți-o meriți.

25 mai, în special, pare că va fi cea mai norocoasă zi a ta, așa că dacă vrei să flirtezi într-o cafenea, fă-o atunci. Acesta este momentul în care Jupiter va intra în topul tău și te va pregăti pentru o vară de dragoste, în timp ce îți va spori norocul în relație pentru următoarele 12 luni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Când nu este bine să mănânci roșii. Oamenii care au aceste boli trebuie să le evite
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
Playtech.ro
De ce te înțeapă țânțarii mai mult în zona gleznelor. Motivul surprinzător pentru care preferă această parte a corpului
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Florin Salam e distrus de această veste: A intrat în comă. Medicii nu-i mai dau șanse
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Guvernul trebuie să prezinte un plan de reducere a deficitului bugetar până la 15 octombrie, anunță Nicolae Ciucă
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!