NOROCUL se îmbunătățește în această săptămână pentru aceste 5 ZODII CHINEZEȘTI

Norocul poate înflori chiar și în mijlocul unei eclipse de soare... și uneori din cauza ei! Aceasta este tema săptămânii dintre 7-13 octombrie 2024, pentru colectiv.
Alina Costache
08 oct. 2024, 07:14
NOROCUL se îmbunătățește în această săptămână pentru aceste 5 ZODII CHINEZEȘTI

Cinci zodii chinezești vor fi cele mai norocoase dintre toate. Dacă te poti angaja să dezrădăcinezi doar un obicei prost, vei fi uimit de nivelul de bine pe care îl aduce în viața ta. Acel spațiu pe care îl creezi va permite norocului să curgă înăuntru, aducând idei și inspirație în urma lui și, de asemenea, noi aventuri și creștere.

Încerci să faci cel puțin un lucru în această săptămână în urmărirea acestui mesaj. Nu trebuie să fie ceva care consumă foarte mult timp. Dar chiar dacă este un lucru mic făcut zilnic, vei vedea rezultatele norocoase în curând!

Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești al căror noroc se îmbunătățește în perioada 7-13 octombrie 2024.

Câine
Câine, norocul tău în această săptămână este super dulce! S-ar putea chiar să te facă să te simți ca un dansator K-pop cu energie ridicată și mișcări zazzy. Cu alte cuvinte, ori de câte ori acest noroc apare pentru tine, îți va energiza viața în mod dinamic, aducând în urma ei un impuls extraordinar, pozitivitate și dorința de a cuceri totul. Tot ce trebuie să faci este să te miști exact așa cum faci și să rămâi receptiv.

Ce zodii își vor umple buzunarele pe final de toamnă. Află dacă te numeri printre nativii care vor primi bani din toate părțile

Norocul iti va aduce sprijin pozitiv, idei interesante și poate chiar o oportunitate sau două. Culoarea roșie va fi norocoasă pentru tine în general săptămâna aceasta.

Șarpe
Șarpe, indiferent dacă călătorești în această săptămână sau nu, norocul tău este legat de acest domeniu al vieții. Așa că, dacă ești, nu fi surprins dacă norocul ăsta netezește lucrurile pentru tine, îți aduce ajutor aleatoriu atunci când ai cea mai mare nevoie de el și, de asemenea, câteva momente întâmplătoare.

Dacă nu ai planuri de călătorie, poti profita de acest noroc, fiind mai mult în aer liber săptămâna aceasta și mergând în locuri în care nu ai mai fost până acum. Chiar și în propriul oraș sau oraș, ieși din zona ta de confort și explorează ca un turist. O escapadă de weekend poate fi și ea exactă.

Horoscop rune octombrie 2024. FEHU aduce bogăţie, Eihwaz vine cu frici, iar Uruz încheie capitole

Culorile albastru, verde și galben vor fi norocoase pentru tine în general în această săptămână.

Cocoș
Cocoș, se spune că a treia oară e farmecul, iar pasărea devreme prinde viermele. Ei bine, norocul tău săptămâna aceasta este puțin excentric ca acele zicale. Atâta timp cât ești în contact cu simțurile tale psihice sau cu intuiția profundă, vei ști unde să mergi pentru a profita de acest noroc.

Pentru cei cu abilități clare, acest noroc iti vor spori abilitățile și iti va aduce perspective solide care te vor ajuta în diverse situații. Dacă te simți chemat, notează aceste observații ca să nu le uiți.

Culorile verde, galben și albastru vor fi norocoase pentru tine în general în această săptămână.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

DailyBusiness
Ce se va înâmpla cu furnizarea căldurii în București. „Funcţionăm cu CET-uri din anii ’64”
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis!
Fanatik.ro
Leguma de sezon care te poate băga direct în spital. E otrăvitoare și letală pentru om. Medicul Tudor Ciuhodaru: „Nu vă jucați cu așa ceva”
Capital.ro
Elena Udrea l-a fermecat. S-a aflat acum adevărul despre Băsescu și blonda de la Cotroceni
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Ce trebuie să facă angajații pentru a li se mări salariul cu 12,5%
Adevarul
Comoară descoperită în pădurile din nordul Moldovei. Ce căutau monedele tatălui lui Alexandru Macedon în teritoriile traco-geților
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Ciorbă de hribi. O rețetă gustoasă, de toamnă
Ego.ro
Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
Ce pensionari beneficiază de recalcularea din oficiu a pensiilor și cum se poate solicita recalcularea la cerere. Prevederile noii legi a pensiilor
Cancan.ro
Andra, derapaj verbal în public! Cum i-a putut vorbi unui bărbat, după concert: „Să-i mănânci…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Lege pentru românii care au copaci în curte. Vecinul este obligat la plată
StirileBZI
O familie din România are veniturile medii lunare de 8.210 lei. Cheltuielile se apropie de 7.000 de lei
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză Curtea Constituțională de anularea candidaturii sale la președinție
MediaFlux
RĂSTURNARE în CAZUL ȘOȘOACĂ! CCR a ANUNȚAT EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Care este țara europeană fruntașă la independență energetică?