Nostradamus, previziunile care dau fiori pentru 2022: „Întunericul va dura 72 de ore!”

Predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2022 trezesc un interes major nu numai în rândul oamenilor de știință și cercetătorilor, ci și în rândul oamenilor obișnuiți.
Alina Costache
20 dec. 2021, 09:43
Nostradamus, previziunile care dau fiori pentru 2022:

Conform lui Nostradamus, până în 2022 se va dezvolta o situație care provoacă un conflict armat în arena geopolitică a lumii. Iar mai multe state pot fi atrase în acest război. În același timp, profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă.

Totodată, relațiile vor crește din cauza afluxului mare de musulmani care vor inunda Lumea Veche. În momentul în care numărul lor se apropie de un nivel critic, vor începe să-și dicteze propriile reguli, în urma cărora poate apărea un conflict armat. Va fi posibil să-l localizăm- fluxul de emigranți din țările din est va fi oprit de guvernul francez.

Alte previziuni făcute de Nostradamus arată că doar două țări foarte puternice, mai exact India și China vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat major. Războiul va începe din cauza rivalității dintre cele două state- Statele Unite și China. Dar oamenii vor muri nu numai în război, va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.

În 1555, Michel de Nostradame ( cunoscut drept Nostradamus) și-a publicat cartea Les Prophéties. Cartea, care conține 942 de catrene poetice, ar fi prezis viitorul. Renumitul astrolog a fost creditat că a prezis totul, de la ascensiunea lui Hitler până la împușcarea lui JFK. Indiferent dacă ești credincios sau sceptic, nu se poate nega că au existat corelații ciudate între predicțiile lui Nostradamus și evenimentele istorice majore.

Dar ce ne rezervă viitorul apropiat? Iată doar câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pe care ar trebui să le urmărim în 2022.

1. Lovitură de meteoriți şi ploaie de asteroizi ce vor cauza multe daune.

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: „dâră lungă de scântei pe cer, făcută de foc”.

2. Inflație 

O altă posibilitate serioasă asupra căreia Nostradamus avertizează este creșterea prețurilor într-o economie în declin.

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: „Copiile aurului şi ale argintului vor scădea, cele care au fost aruncate în lac, după ce au fost furate în urma descoperiri că totul a fost epuizat şi risipit de datorie. Toate scripturile şi datoriile vor fi șterse”.

Nostradamus, cele mai sumbre previziuni pentru 2022. Război între cele mai puternice state

Interpretarea acestui catren: Inflația va scăpa de sub control, iar dolarul american se va prăbuși. Aurul, argintul şi bitcoinul vor deveni principalele active în care merită să investim

Potrivit renumitului profet Nostradamus, în 2022, starea economiei globale se va stabiliza. Cel puțin, așa interpretează experții catrenele lui Nostradamus. Însă, în ciuda fluxului de emigranți din alte țări, țara își va putea consolida poziția economică pe piața mondială.

Mulți oameni vor începe să stăpânească noi tipuri de câștiguri. Judecând după previziunile despre Nostradamus, artizanii și oamenii care lucrează pe teren vor fi solicitați în 2022.

3. Ascensiunea inteligenței artificiale

Tehnologia a evoluat atât de mult în ultimele decenii încât este greu de prezis ce evoluții vor avea loc de la un an la altul. Acest lucru face și mai impresionant faptul că Nostradamus a emis ipoteze despre inteligența artificială în urmă cu aproape cinci decenii.

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: „Cei din Lacul Geneva şi din Mâncon. Toţi s-au adunat împotriva celor din Aquitania: Mulţi germani, mult mai mulţi elvețieni. Vor fi alungați împreună cu cei umani”.

Previziuni înfiorătoare pentru 2022. Când dispare Covid-19, de fapt: „Va fi un dezastru global cu proteste şi un exod masiv al populaţiei”

Interpretarea acestui catren: Până în 2022 inteligența artificială poate conduce computerul cu o interfața umană.

4. Foametea în lume va creşte

Foamea în lume ar putea creşte din cauza conflictelor armate. Acest lucru va duce la mișcări mai mari ale populației. Nostradamus a mai adăugat că de 7 ori mai multă oameni se vor spăla pe plaje

5. Omenirea va sta în întuneric timp de 3 zile

Potrivit catrenului Nostradamus prezice: „Anul 2022 va aduce distrugere apoi pace. Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munți, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer”.

În timpul vieții sale, multe dintre profețiile lui s-au adeverit. Și în lucrările sale, el a subliniat în formă criptată evenimente care vor avea loc probabil în lume în mulți ani.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!