Notificare ENGIE pentru milioane de români. Ce se întâmplă cu facturile la gaze

ENGIE, unul dintre principalii furnizori de servicii de energie electrica zi gaze naturale pentru romani din intreaga tara in momentul de fata, a emis o notificare despre care ar trebui sa stie multi dintre clientii din Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceea ce pot face pentru a obtine o oferta mai buna pentru servicii.
Filip Stan
07 mart. 2023, 18:12
Notificare ENGIE pentru milioane de români. Ce se întâmplă cu facturile la gaze
Engie măreşte preţul la gaze

ENGIE explica faptul ca intr-o asemenea situatie trebuie sa contactam compania pentru a beneficia de o oferta mai buna pentru serviciile sale, iar asta deoarece exista posibilitatea de a avea totusi preturi mai mici pentru serviciile care ne sunt oferite, insa trebuie sa cerem acest lucru de la companie.

Conform celor de la ENGIE Romania, trebuie sa urmam pasii de mai jos pentru a beneficia de orice fel de schimbare a conditiilor contractuale pentru serviciile care ne sunt oferite, insa vorbim despre o serie de pasi foarte simpli pe care oricine ii poate face pentru a se bucura de preturi mai bune, in final.

Cozi la Poștă pentru plata facturilor cu carduri de energie. Poștașii nu au primit încă cititoare pentru carduri
ENGIE Romania nu este singura companie de energie din Romania care le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de preturi mai bune pentru serviciile care le sunt oferite, altele facand acelasi lucru, insa deinde de noi pentru a cere sa ne fie oferite conditii contractuale mai bune, sau nu, cand le dorim.

În cazul în care ești deja client casnic ENGIE și dorești să alegi o altă ofertă din portofoliul nostru te așteptăm pe pagina contractare online. Aici îți alegi tipul de energie pentru care dorești o nouă ofertă și să urmezi pașii din contractare.

Dacă reprezinți o asociație de proprietari sau ai o afacere, poți vedea ofertele disponibile în paginile dedicate din website. Asociații proprietari – gaze naturale și energie electrică. Business – gaze naturale și energie electrică. Dacă online nu e varianta potrivită pentru tine, poți încheia contractul de energie în oricare dintre centrele de relații clienți.

Facturile la curent nu vor mai fi o problemă pentru români. Care este secretul ca să economisești curent când folosești mașina de spălat
Clienții Enel au de plătit în martie energia consumată în două perioade de facturare. Explicația companiei: ”Revenim și pentru cealaltă jumătate a lunii decembrie”

Clienții Enel au descoperit în facturile emise la începutul lunii martie că au primit de plată două intervale de facturare diferite.

Mulți nu au înțeles de unde vine această schimbare și de ce trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar. Ioana Krekan, reprezentant Enel, a explicat de ce s-a ajuns în această situație.

”Din punct de vedere al formatului facturii nu sunt modificări. Ceea ce este diferit în factura emisă în această perioadă este perioada facturată. Dacă ne aducem aminte, în decembrie 2022, am avut 2 modificări legislative majore, care au impactat întreg procesul de facturare, iar în luna ianuarie facturile emise către clienți au fost pentru jumătate de lună, pentru perioada 1-15 decembrie 2022.

În facturile emise în această perioadă, clienții regăsesc două perioade facturate, perioada 16-31 decembrie și consumul aferent lunii ianuarie. Primele 15 zile au fost facturate în ianuarie, iar acum revenim și facturăm și cealaltă jumătate a lunii decembrie împreună cu consumul din ianuarie“, a explicat Ioana Krekan, la DC News.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Eliberarea pașaportului are noi reguli. Marea schimbare anunțată de MAI
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?