NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE: MIERCURI 22 MAI 2019. Influenţe favorabile astăzi!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru MIERCURI 22 MAI 2019; de ieri a inceput sezonul Gemenilor timp de o luna iar relatiile noastre sentimentale vor cunoaste un ritm social intens, cu multe iesiri, oportunitati, flirturi, dar mai putina disponibilitate de asezare in relatii casnice si serioase.
Alina Costache
21 mai 2019, 20:27
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE: MIERCURI 22 MAI 2019. Influenţe favorabile astăzi!

Astazi, intalnirea dintre Marte, planeta ce ne influenteaza energia, actiunile dar si impulsul sexual, si Uranus cel rebel si imprevizibil ce este in Taur pana in 2026 duce la o crestere a libidoului si energiei erotice.

Fii pe faza ce se poate intampla!

Neptun, planeta imaginatiei si viselor, ne sustine astazi un vis ce poate deveni realitate. El ne infuzeaza lumea cu respect si suport pentru dorintele romantice si tot ce credem ca e idealul pentru noi. Deschide-te la tot ce iti poate aduce bun Neptun astazi in armonie cu Nodurile Lunare!

Si Luna in Capricorn ne este prietena pe plan sentimental azi. De ce ? Ne ajuta sa dam drumul, in sfarsit, la ceva ce ne-a impovarat in ultimul timp si sa ne deschidem spre noile energii romantice ale momentului. Este o zi eliberatoare, o vreme pentru finaluri fericite si inceputuri si mai fericite.

In dragoste, astazi poate fi ziua care schimba totul ! Vrei detaliile picante zi de zi ? Fii la curent cu horoscopul tau zilnic de dragoste! 

Iubirea este motorul Universului si il umple cu bucurie, implinire si pasiune. Meriti sa ai parte de ea.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata ta personala anunta intrarea intr-o faza noua, mai buna, in care problemele ce te-au stresat in ultimul timp sunt abordate gradual spre a fi rezolvate. Relatia de cuplu ti se imbunatateste in acelasi ritm in care ai deschiderea sa iti rezolvi eventualele blocaje. Nu e nimic de nedepasit daca va doriti asta cu adevarat. Incepe prin a-ti deschide inima si a vorbi mai mult. Suntem in sezonul Gemenilor, deci vorbim, exprimam, comunicam. Profita ! Daca esti singur, ti s-ar putea parea ca schimbarea acestui status vine greu, dar ai perseverenta si rezista pentru ca lumina iubirii implinite va straluci si pe strada ta curand. Nu fii, insa, disperat, ca nu rezolvi nimic asa, doar te incarci tu de neimplinire si nu e cazul.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In viata ta de cuplu, sa stii ca iti prinde bine azi sa te ocupi pe indelete de acele maruntisuri stresante ale relatiei tale si sa o aduci mai aproape de cum vezi tu lucrurile ca sa fie bine si liniste. Nu aborda insa totul de unul singur, de aceea se numeste cuplu. Daca esti inca singur, nu dispera. Cine a hotarat ca a fi singur, deci liber si independent, nu e ceva bun ? Profita din plin de acest timp in care poti sa ai grija nestingherit de tine si sa iti pui la punct lookul. Respectul de sine iti va creste si vei si mai atractiv !

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cand vine vorba astazi de relatia ta de cuplu, trebuie sa realizezi ca nu este o idee buna sa iti tii emotiile in tine ca intr-un recipient cu capacul bine strans. In schimb, profita de orice moment si vorbeste-ti adevarul, exprima-ti sentimentele profunde fata de partener oricare ar fi ele intr-un mod deschis si sincer. Asta  serveste amandurora si apropierii dintre voi pe plan profund. O abordare similara este iti este recomandata azi si daca esti inca singur : nu ezita sa abordezi o persoana ce te intereseaza- ai putea sa fii placut surprins(a) de raspunsul primit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De ce să ții valiza în cadă după ce te cazezi la hotel. Explicația te va surprinde cu siguranță
Capital.ro
Se confiscă toți banii. Rămâi pe loc fără cont bancar: Statul a demarat procedura
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Valul de caniculă amenință cu o CRIZĂ alimentară. E risc major de penurie!
Adevarul
Afacerea clandestină care i-a transformat pe securiști în milionari. „Mulți oameni și-au vândut casa pentru asta” INTERVIU
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Dorian Popa ar putea să se lase de cântat. Cât câștigă artistul din muzică
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Amantlâc pe față în showbiz-ul românesc! E iz de scandal! Soția sportivului cu amantă a decis să se răzbune pe spărgătoarea de căsnicii: „Scai obosit”
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Avertizare de cod galben de ploi și vijelii pentru 10 județe până marți
Capital.ro
Rămâi cu ZERO lei pe card. Alertă pentru românii cu bani la bancă. Să nu răspunzi!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
"A băgat în pământ un suflet nevinovat" - Bunicul băiețelului ucis în accidentul din Pantelimon, declarații cutremurătoare
substantial.ro
Premierul din Bangladesh, Sheikh Hasina, a demisionat și a părăsit țara
MediaFlux
SUMA DUPĂ RECALCULARE! Poștașii aduc FLUTURAȘII de PENSIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!