Noul martor în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Ce s-a întâmplat cu Laurențiu Ghiță, suspect în operațiunea din Sibiu: „Lumea îl știa că era un hoț”

Apar noi detalii în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, iar un nou martor dezvăluie ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu Laurențiu Ghiță și iubita lui, doi suspecți importanți în cazul asasinatului de la Sibiu.
Filip Stan
03 dec. 2023, 14:45
Noul martor în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Ce s-a întâmplat cu Laurențiu Ghiță, suspect în operațiunea din Sibiu: „Lumea îl știa că era un hoț”
Noul martor în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Ce s-a întâmplat cu Laurențiu Ghiță, suspect în operațiunea din Sibiu: „Lumea îl știa că era un hoț”

Laurențiu Ghiță este unul dintre cei trei bărbați suspectați că l-ar fi ucis pe cunoscutul om de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, acesta fiind găsit pe teritoriul Marii Britanii, la câteva zile după crimă.

Citește și: Bărbatul confundat de polițiști cu ucigașul afaceristului Adrian Kreiner va da statul român în judecată. Laurențiu Lăcătușu: ”Mi-e și rușine să merg pe drum că strigă oamenii după mine”

Mărturiile noului martor din cazul asasinării lui Adrian Kreiner

Un detaliu recent ieșit la iveală se referă la Laurențiu Ghiță și iubita acestuia, care ar fi fost văzuți împreună, deși soacra bărbatului a declarat de curând că cei doi s-ar fi despărțit. Mai mult, femeia a spus că ruptura dintre cei doi parteneri s-ar fi produs din cauza infidelităților bărbatului și că nici nu știa cu ce se ocupă ginerele său. Ulterior, un nou martor din dosar a spus cum stau, de fapt, lucrurile, demonstrând că soacra lui Laurențiu a mințit.

„Nici în momentul în care Ghiță a fugit din țară, el și iubita lui nu erau certați. Eu i-am văzut cu ochii mei. Eram mereu împreună. Eu sunt sigur că iubita știa. Cât despre soacra lui, cred că nu a știut”, a declarat martorul, la Acces Direct.

Așa se face că, după jaf, martorul care a apărut de curând în această anchetă, a dezvăluit că i-a văzut pe cei doi parteneri mergând la un magazin din Sadova, deplasându-se doar cu mașina.

„După jaf, chiar m-am întâlnit cu Ghiță în fiecare zi la magazin. Venea să cumpere sucuri și produse ale casei (…) I-am văzut cum au intrat cu o butelie și au ieșit cu alta. Tot atunci, Ghiță mi-a spus că vrea să plece, fără să îmi spună unde, dar eu cred că voia să plece în Anglia, acolo unde a fost de mai multe ori. Ghiță vorbea bine engleză”, a mai spus martorul, în cadrul emisiunii TV.

În același timp, bărbatul care susține că Ghiță și iubita lui nu au fost, de fapt, niciodată despărțiți, spune că presupusul ucigaș și partenera lui de viață petreceau foarte mult timp împreună, în special în casă.

„Stătea mai mult în casă cu iubita lui. Și iubita lui stătea mai mult în casă. Nu prea ieșea afară. Îl vedeam mai mereu împreună cu iubita lui, cam erau de nedespărțit. Ei practic plecau împreună și veneau împreună (…) Nu are copil cu Ghiță. Ei sunt de câțiva ani împreună”, a mai declarat martorul.

Un alt amănunt dezvăluit de martorul din anchetă a fost legat de ceasurile de valoare furate din casa omului de afaceri, Adrian Kreiner, despre care bărbatul a spus că este convins că cineva din familia iubitei lui Ghiță ar ști unde se află acum aceste bunuri.

„Și mai cred ceva. Că cineva din familia iubitei lui Ghiță știe ceva de acele ceasuri. Eu bănuiesc că ceasurile alea au fost vândute în Craiova. Eu așa cred și că Ghiță a luat prea mulți bani pe ceasurile alea. Nu cred că Ghiță cunoaște oameni cu bani mulți ca să vândă ceasurile alea scumpe. Lumea îl știa că era un hoț de mărunțișuri, de nimicuri, haine, parfumuri, chestii din astea”, a mai spus noul personaj din dosar.

Citește și: Cauza morții omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Fiica milionarului a fost bătută și amenințată: „Când i-am spus că nu ştiu unde sunt banii, m-a împins cu picioarele şi a început să mă lovească”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Bulgaria are cel mai ieftin carburant din Balcani
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?