„Nu făceam avort, nu ieşeam din relaţia aia”. Theo Rose ar fi rămas alături de Alex Leonte, dacă ar fi avut un copil

Thoe Rose a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Bursucu, unde a făcut mai multe confesiuni din viața personală extrem de sinceră și asumată.
Alina Costache
03 apr. 2024, 16:53

Theo Rose a vorbit despre fosta sa relație, ce s-a încheiat în urmă cu mai bine de un an.  Unul dintre subiectele dezbătute de artistă a fost și relația pe care a avut-o timp de 5 ani de zile cu Alex, tânărul căruia i-a spus adio înainte de a-l cunoaște pe Anghel Damian. Fanii nu au fost șocați atunci doar de această ruptură, ci și de faptul că vedeta a făcut un copil cu regizorul la câteva luni după ce s-au cunoscut, în timp ce a stat alături de nepotul lui Nea Marin o lungă vreme, fără gândul de a-și întemeia o familie. În acest sens, Theo Rose explică ce s-ar fi întâmplat cu viața sa sentimentală, în cazul în care ar fi devenit, fără voia sa, mamă alături de Alex.

S-a aflat legătura dintre Bursucu și Theo Rose: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună?”. Care este cea mai mare dezamăgire a artistei

„Nu mă gândeam la asta, cred că declarativ da. Alex e un băiat foarte frumos, iar când discutam noi și ne imaginam cu va fi copilul mi se părea tare, doar că nu.. nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine până la capăt, noi am fost 5 ani împreună. O lungă perioadă a fost fix ce aveam nevoie și ne-am ajutat foarte mult.

Eu nu cred că lucrurile astea apar întâmplător. Nici nu s-a întâmplat, că dacă s-ar fi întâmplat, eu nu făceam niciun fel de avort, probabil nici nu ieșeam din relația aia din proprie inițiativă. Nu știu cum o-i fi făcut.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Theo Rose abia așteaptă să mai aducă pe lume un copil, după Sasha. „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

La scurt timp după ce a confirmat relația cu Anghel Damian, Theo Rose mai uimea la vremea aceea cu o veste: vedeta anunța fericită că va deveni mămică pentru prima dată. Astfel, artista spune că acest lucru nu a fost deloc gândit și cântărit de către ea și partenerul de viață, care s-au lăsat duși de val, de iubire și de instinctul momentului prezent.

Noi nu am discutat prea mult înainte de a face copilul. După, când am discutat, m-am gândit că a trebuit să se nască, s-a născut pentru el, are viața lui, dar mă bucur, eu cred despre mine și el că suntem doi oameni buni, el e și deștept. Cred că și datorită familiilor noastre, care se implică activ în viața lui Sasha, vom crește un băiat bun, mișto. Dacă eu pot să aduc un plus, ceva bun la lumea asta prin existența copilului meu, o să fiu foarte fericită.”, mai spune solista.

 

Ce spune despre femeile care nu vor copii
Theo Rose și-a dat cu părerea și despre femeile care trăiesc ani de zile într-o relație și spun că nu-și doresc copii. Vedeta nu crede în această afirmație, ci este sigură de faptul că acest lucru este din cauza faptului că ele nu au găsit încă persoana potrivită.

„Da (n.r. îl iubește mult pe Anghel). Eu cred că dacă o femeie zice că nu-și dorește copii în timpul unei relații, nu-și dorește copii cu el.”, a completat Theo Rose.

 

Theo Rose abia așteaptă să mai aducă pe lume un copil, după Sasha. „Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine”

După ce a născut, Theo Rose a avut de luat decizii importante fiindcă prioritățile ei s-au schimbat considerabil. Anul trecut, artista l-a adus pe lume pe Sasha, la scurt timp după ce a început o relație cu Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul” în care și ea a jucat până de curând.

Chiar dacă se descurcă greu cu toate responsabilitățile și activitățile din viața lor, cei doi își vor face timp pentru pasul cel mare. Anghel Damian a cerut-o de soție pe Theo Rose și urmează să facă nunta în viitorul apropiat.

Citește și Cântăreața Ruby a oferit cea de-a șasea amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 13: „Le-ai luat-o de sub nas, chef!”

„Îmi place foarte tare viața de mamă. Mă distrez mult mai mult, dar ce-i drept am și făcut o schimbare. Primele luni au fost mai grele, din momentul în care am început lucrul din nou. Pentru că au fost toate activitățile astea în paralel și atunci a fost greu. Eram tot timpul tracasată, obosită și nu mai știam pe unde să scot cămașa.

Dar a fost nevoie de lunile alea ca să pot la un moment dat să trag linie și să zic, ‘Stai așa un pic, că eu trebuie să fac o schimbare în programul meu, fiindcă acum avem alte priorități’. Așa că, ușor-ușor am început să-mi organizez programul.

Astfel încât, în mare parte dintre zilele săptămânii să fiu după ora 17.00 să fiu acasă cu copilul meu. Dacă nu chiar toată ziua, am câteodată și norocul ăsta”, a povestit Theo Rose în emisiunea Vorbește lumea.

Theo Rose a mărturisit că Sasha este exact copilul pe care și l-a dorit mereu. „E bine Sasha. O să facă 10 luni acum în aprilie. A învățat să bată din palme. Ne strigă, ‘mama’, ‘tata’. A început să gângurească. Ne distrăm. E un copil bun. Nu bolește. Adică la răceală sau așa a trecut bine. Nu e plângăcios fără motiv”, a mărturisit artista.

Theo Rose și Anghel Damian își mai doresc un copil

Cei doi tineri părinți au mărturisit că își mai doresc copii în viitorul apropiat.

„Sasha e de vină pentru asta. A fost o experiență mult prea frumoasă și am zis că… Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine. Eu pentru că am trecut prin toate cele, naștere, post partum și asta. Am zis, ‘Bă, hai să-mi dau puțin timp, că nu e chiar așa simplu’. Mai crește puțin băiatul, să ne putem înțelege cu el.

După aia, să dea Dumnezeu să mai fie… Dar Anghel, el ar vrea și acuma. Să facem, nu are nicio problemă. Grădiniță, tată. Îi place și lui foarte tare. Mă ajută. Adică nu-și dorește pentru că e simplu pentru el să facă parte din asta. El participă activ la creșterea lui Sasha.

Merge cu el. Doar el a fost cu Sasha la doctor. Și-a organizat și el timpul. Dacă-mi spune, ‘Acuma am și eu… Trebuie să mă pun să scriu, două ore..’. Da, tată. Eu stau cu copilul. Mama contează în chestia asta”, a mărturisit Theo Rose.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Pâinea pe care nu ar trebui să o cumperi niciodată. Dacă vezi asta pe etichetă, evită să o iei
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Permisul auto, tot mai greu de obținut. Intră în vigoare reguli draconice
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea BANII românilor. Nouă obligație de plată. Vor plăti scump din 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Lucrări de reparaţie la Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse: Restricţii de trafic pe parcursul a 730 de zile
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!