Nu o să-ți vină să crezi! Dacă porți aceste culori vei avea mai mult noroc în 2023

Se zice că „omul își face norocul și cu mâna lui”! Iată că dacă porți anumite culori îți poți atrage energii pozitive. Află cum te influențează culorile pe care le porți și care sunt cele care îți aduc noroc.
Alina Costache
05 feb. 2023, 16:25
Nu o să-ți vină să crezi! Dacă porți aceste culori vei avea mai mult noroc în 2023
Ce culori îți poartă noroc conform Feng Shui

Iată că suntem deja în luna februarie, deși pare că anul 2023 abia a început. Parcă ieri a fost Revelionul. Și totuși, uite că a trecut mai bine de o lună de la cea mai așteptată petrecere. Anul 2022 a fost dificil pentru toată lumea, iar acum, cât încă suntem la început de an trebuie să „tragem toate sforile” pentru a aduce norocul de partea noastră. Foarte puțină lume știe că se poate folosi de culorile cu care se înconjoară pentru a avea noroc! Se zice că „omul își face norocul și cu mâna lui”, iar această zicală se poate referi la extrem de multe lucruri. Ei bine, trebuie să știi că și tu îți poți atrage lucruri bune în jurul tău doar prin culorile pe care alegi să le porți.

Citește și: Claudia Pătrăşcanu o desfiinţează pe Bianca Drăguşanu. „Ce știe să facă? Noroc că a apărut Găbiţă, altfel rămânea la saxofon!”

S-ar putea ca aceste culori să ți se pară prea stridente și să te gândești că niciodată nu ai putea să îmbraci un obiect vestimentar care să fie atât de puternic colorat. Există și o veste bună! Un simplu accesoriu, o bijuterie sau un portofel care să respecte această cromatică se pune la socoteală! Moda este extrem de versatilă și, cu siguranță, vei găsi cum să incluzi aceste culori în garderoba ta.

Culoarea anului 2023 a fost declarată de către institutul Pantone chiar în ultimele zile ale lui 2022. Ea se numește „Viva Magenta” și este extrem de curajoasă, însă transmite optimism și bucurie, lucruri de care cu toții avem atât de multă nevoie. Da, este drept că nu e foarte ușor de asortat și trebuie să ai destul de mult curaj pentru a aborda o ținută în această nunanță, însă transmite un mesaj puternic și te va face să atragi privirile tuturor.

„Trăim într-o perioadă în care foarte mulți oameni au fost agresivi; este necesar pentru a merge mai departe”, a declarat Laurie Pressman, vicepreședinte Pantone.

„Avem nevoie de curaj, dar căutăm ceva care să promoveze bucuria și să fie distractiv. Viața de acum este neconvențională și provocatoare din multe puncte de vedere – căutăm lucruri care să ne ajute să evadăm.”, a mai declarat aceasta.

Ce culori îți poartă noroc conform Feng Shui

Dacă ne aplecăm puțin privirea către Feng Shui și către zodiacul chinezesc, aflăm că am intrat în anul Iepurelui de Apă și, în ciuda numelui, elementul principal al anului este focul. Așadar, culorile care ne duc cu gândul la acest element sunt de dorit în preajma noastră, fie că ne referim la vestimentație, fie că ne referim la obiecte de decor. Confom principiilor Feng Shui culoarea norocoasă a anului va fi roz fucsia.

Aceata este o culoare extrem de puternică, cu o vibrație pe undă lungă, care îmbină tonuri de roșu și de violet, ambele fiind considerate extrem de norocoase. În ideologia Feng Shui, rozul este asociat cu iubirea, dar și cu căsătoria, punând accentul pe inocență și de puritate. Persoanele care decid să se înconjoare de această culoare vor avea sentimente puternice de relaxare și liniște. Totuși, trebuie menționat faptul că ar trebui utilizată cu moderație, dat fiind că este, totuși, o culoare stridentă, iar exgerările nu sunt de dorit.

Roșu
Roșul este, de asemenea, o culoare extrem de puternică și este asociată încă din cele mai vechi timpuri cu norocul, cu bogăția, cu victoria și cu prosperitatea în mai multe culturi.  De asemenea, această nuanță este asociată des și cu pasiunea și cu dragostea, așa că aduce o energie pozitivă în dormitor, precum și în ieșirile în oraș. Poartă haine și accesorii roșii la întâlnirile cu persoana iubită, apelează mai des la manichiura cu nuanța roșie, precum și la rujul roșu. La fel ca la roz, folosește cu moderație roșul și nu te transforma în Scufița Roșie atunci când pleci undeva.

Verde
Verdele este o altă culoare versatilă și este asociată cu abundența, sănătatea și echilibrul. Dacă porți verde vei avea tone de noroc. Pentru o viață armonioasă, înconjoară-te de lucruri în această nuanță, de plante vii verzi, care îți vor aduce în casă armonie și echilibru, dar și un aer mai curat în locuință. De asemenea, multe persoane folosesc tapet pe unul dintre pereți cu imagini din natură, mai ales în dormitor, iar acest lucru poate aduce o stare de relaxare.

Albastru
Pentru a activa creativitatea intelectuală în anul 2023, apelează mai des la ținute și accesorii albastre la locul de muncă. Purtând această nuanță, vei putea comunica mai rapid și vei fi mai ascultat la locul de muncă de către colegi sau de către superiori.

Citește și: Zodiac chinezesc 4-5 februarie 2023. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Se anunţă un weekend magic

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'