Nuami Dinescu, dezvăluiri despre momentele grele prin care trece: „Mi-am dat seama că totul alunecă într-o durere continuă”

Nuami Dinescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, a făcut dezvăluiri despre clipele grele prin care trece
Alina Costache
18 iun. 2024, 23:21
Nuami Dinescu, dezvăluiri despre momentele grele prin care trece:

Nuami Dinescu, în vârstă de 61 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a trecut prin numeroase situații dificile, iar recent, într-un interviu pentru Antena Stars, ea a mărturisit că a avut numeroase momente în care s-a întrebat de ce i s-au întâmplat anumite lucruri. Mai mult, suferința prin care a trecut, a ajutat-o să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Nuami Dinescu, mai aproape de Dumnezeu, în urma suferinței prin care a trecut

În urmă cu patru ani, celebra actriță din serialul Adela și-a pierdut mama, iar momentul a reprezentat una dintre cele mai grele pierderi. Vedeta a fost martoră la trecerea în neființă a mamei sale, iar asta a marcat-o cumplit. Ea a spus de mai multe ori că și-ar fi dorit să oprească timpul în loc și să nu treacă prin durerea imensă de a pierde una dintre cele mai importante ființe din viața ei. Recent, într-un material pentru Antena Stars, Nuami a vorbit despre cum a influențat acest moment relația ei cu Dumnezeu.

„Au fost niște situații în care am avut discuții cu El și l-am întrebat de ce. A fost un moment acum doi ani pe care nu l-am înțeles nici acum. Nu am înțeles de ce uneori îi ia pe ăia mai buni. Îi ia la netimp și fără rost, când era încă nevoie de ei pe aici. Astea sunt nemulțumirile mele cu care încă negociez. Este incapacitatea mea de om care nu poate să suporte pierderea aia. Acum patru ani când a plecat mama, eu de atunci nu am mai putut să scriu. (…) Mi-am dat seama că totul alunecă într-o durere continuă cu raportare la mama și apoi la unul dintre oamenii foarte importanți din viața mea, soțul celei mai bune prietene ale mele. După ce au murit ei mi-a fost foarte greu.(…) Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu. (…) Atunci mi-am dat seama că tot ce scriu se duce într-o zonă de durere și de neputință, și că oamenii nu asta vor să primească de la mine.”, a declarat Nuami Dinescu.

Citește și: Nuami Dinescu, devastată de moartea mamei sale. Nu poate trece peste această durere: „Am pus mâna pe telefon să o sun cu apel video”

Mai mult, actrița a dezvăluit că nu îi este teamă de momentul în care va părăsi această lume.

„Frica de moarte e o chestie la care când ești tânăr nu te gândești, dar apoi, pe măsură ce trece timpul, te mai gândești așa, mai ales că te și întâlnești nas în nas cu ea. (…) Eu nu am nicio frică, nici când avionul bâțâie. (…) Nu mi-e frică de asta pentru că nu mă gândesc niciodată.”, a mai spus ea.

Citește și: Nuami Dinescu o face praf pe doctorița de la Suceava, care cerea mită pacienților cu cancer: „Ce fel de creatura ești? Din ce ești făcută, femeie?”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...