Număr „stand down comedy” la Românii au talent. Concurentul cu tetrapareză care a cucerit publicul şi juriul

Număr "stand down comedy" la Românii au talent. Un concurent care suferă de tetrapareză s-a urcat pe scenă pentru a înveseli publicul. Sebastian Crăciun, în vârstă de 19 ani, este din Câmpulung Moldovenesc și este student.
Alina Costache
02 apr. 2022, 10:02
Număr
Număr "stand down comedy" la Românii au talent

Număr „stand down comedy” la Românii au talent. Tânărul i-a făcut pe membrii juriului să râdă încă de când s-a pezentat, explicând că urmează să facă un număr de „stand down comedy”, opusul ideii de „stand up comedy”, care presupune ca un comediant să stea în picioare în fața publicului în timp ce își spune glumele.

Număr „stand down comedy” la Românii au talent

Pentru că suferă de tetrapareză însă, Sebi a anunțat că va sta pe scaun, astfel a venit cu ideea de „stand down comedy”, glumind că el a fost cel care a patentat-o.

Concurentul a avut momente de autoironie, dar și de „roast” la adresa mai multor vedete autohtone. Acesta a explicat că vede umorul precum o formă de terapie, având în vedere condiția sa.

Dumnezeu a spus că nu mai recunoaște nimic din ce a creat. E singura ființă pe care oriunde o lovești, o lovești la operație.”, a spus Sebastian Crăciun despre Loredana Groza.

Concurentul a dezvăluit că și-a dorit să dea la actorie, la UNATC, însă i s-a spus că trebuie să fie „integru din punct de vedere fizic”. „În România, să fii și actor și handicapat sunt două surse sigure de a muri de foame.”, a comentat el pe marginea subiectului.

Smiley arată de parcă și-a pierdut buletinul, iar Pavel Bartoș arată ca jumate de buletin.”, a glumit Sebastian pe seama prezentatorilor.

Cei patru jurați s-au declarat cuceriți şi i-au oferit cei 4 de „Da” nu din milă, ci pe merit, având în vedere numărul cu care s-a prezentat.

Este mult mai puternic decât ne imaginam noi. Încarcă să accepte o situație pe care nu o poate schimba. Și a reușit ca toată suferința și tot chinul lui să le transforme într-un moment de comedie. Nu a transformat-o în frustrare sau în ură pentru cei din jur.”, a declarat Dragoș Bucur.

Citeşte şi: Apariție neașteptată la Românii au Talent. Fiica lui Mihai Bobonete, chemată să apese butonul Golden Buzz

Număr de acrobație de senzație la Românii au talent

Katerina Gaidamanchuck și Vladimir Snitko sunt un cuplu din Vinita, Ucraina, iar perechea lor poartă numele de „Duo Prime”. Cei doi fac echipă și în viața de zi cu zi, nu doar pe scenă, fiind căsătoriți, și au împreună și un băiețel.

Cuplul a impresionat prin numărul de acrobație ales, care a adus pe scena de la „Românii au talent” multe momente nemaivăzute de cei patru jurați-

Numarul vostru este de departe cel mai bun pe care l-am văzut la Românii au talent.”, le-a spus Mihai Bobonete, la finalul prestației.

Este o reprezentare artistică a unei relații, a unei căsnicii perfecte, în care un partener se bazează pe celelălalt și îi scoate în evidență tot ceea ce are mai bun.”, a spus și Dragoș Bucur.

Nu contenesc să fiu uimit de nivelul la care a ajuns acrobația. Marile circuri ale lumii ar putea să fie invidioase pe scena asta. Fiecare cadru parcă era un tablou al unui pictor extrem de iscusit. Atunci când e echilibru, e foarte spectaculos când ți se suie nevasta în cap.”, a glumit și Andi Moisescu, făcând referire la momentul în care Katerina s-a urcat la propriu cu picioarele pe capul partenerului ei.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!