Numerolog: 2022 va fi anul emoțiilor intense, un an favorabil evoluției și vindecării

Numerologul Alexandru T. Zărnoianu a vorbit despre anul 2022 din perspectivă numerologică. Este un an al cirelor feminine - 2, 4, 6 și 8 - care va aduce emoții intense, un an cu o energie deosebită. Putem profita de energia acestui an să ne dezvoltăm, să evoluăm și să ne vindecăm.
Alina Costache
18 dec. 2021, 11:33
Numerolog: 2022 va fi anul emoțiilor intense, un an favorabil evoluției și vindecării

Numerologie 2022. Anul care vine aduce împreună cu el influența cifrelor feminine: 2, 4, 6 și 8, care vor expune întreaga scenă și vor da tonul evenimentelor. În acest an, vom avea de-a face cu o absență aproape totală a cifrelor masculine în matrița anului. Laitmotivul va fi emoția, spune numerologul Alexandru T. Zărnoianu, potrivit astrosens.ro

Numerologie 2022. Cifra 2 vorbește despre emoții

Cifra 2 vorbește despre emoție, cooperare, parteneriat. Aspectul emoțional, printre altele, este și cel care ne modifică percepția asupra lumii, a evenimentelor, cât și a imaginii de sine. Este cel care ne conferă energie și ne influențează intuiția și sistemul nostru imunitar, spune reputatul numerolog.

Emoțiile sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele. De regulă, în momentul în care ne întâlnim cu un stimul, noi obișnuim să RE-acționăm la el. Adică acționăm din nou în baza unui tipar (emoțional, mental, comportamental) care s-a repetat de atât de multe ori încât a devenit regulă, iar acum, de fiecare dată când stimulul “x” apare, noi alegem inconștient același tip de abordare. Acest tipar poate fi schimbat cu ajutorul lui 4, adică printr-o nouă regulă, un nou obicei.

Citeste si Numerologie 2022. Magia unui an de vibratie 6. Cum te influenteaza in functie de numarul personal anual

În 2022, de asemenea, ne putem întâlni cu lecții legate de aspecte financiare, bani, mâncare. Putem fi tentați să cumpărăm mai mult, să cheltuim pe lucruri și obiecte de care, cel mai probabil, nu avem nevoie. Acest lucru se poate întâmpla și din nevoia de a ne distrage, pentru că ne oferă acel stimul, acea plăcere.

Este recomandat ca la anul să oferim un plus de atenție către ceea ce înseamnă sănătatea corpului nostru fizic. Să avem grijă la ce mâncăm, la cât de mult ne solicităm corpul.

Numerologie 2022. Cifra 4 vorbește despre obiceiuri

Numerologul Alexandru T. Zărnoianu precizează că cifra 4 vorbește despre legi, reguli, norme și obiceiuri. Ne putem aștepta la schimbări la noi legi, noi directive în plan politico-social. De asemenea, în plan personal este recomandat să identificăm rutinele noastre dăunătoare, la toate nivelurile.

Putem să ne ajutăm în parcursul nostru de semnificațiile cifrei 2 și 4, să ne alegem un ritm al nostru cu care suntem mulțumiți și să dezvoltăm noi obiceiuri benefice. De asemenea, este momentul să punem limite sănătoase în relațiile cu cei din jur, sî învîțăm să spunem “Nu”, creând, astfel, un cadru favorabil dezvoltării și vindecării. Cifra 6 printre altele ne vorbește și despre vindecare, despre echilibru, armonie și împăcarea contrariilor.

Numerologie 2022. Cifra 6 ne pune față în față cu traumele

Vibrația 6 a anului accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și stimulează omul să-și acceseze subconștientul. Ne pune față în față traumele emoționale, mentale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm sau refuzăm să le acceptăm.

De asemenea, această cifră vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale.

Numerologie 2022. Cifra 8 vorbește despre dorința de control și manipulare

Cifra 8 ne atrage atenția asupra aspectelor ce țin de putere, bani și responsabilitate. Ne putem confrunta cu abuzuri de putere de la niveluri mai înalte.

De asemenea, dorința noastră de control, de manipulare se poate amplifica. Mai cu seamă persoanele aflate sub vibrația lui 8 sau 4 (indiferent că o găsim în anul personal sau în vibrația interioară) este recomandat să adopte o atitudine corectă în 2022. Ilegalitățile, abuzurile de putere și folosirea în scopuri egoiste a puterii (în orice formă) pot avea consecințe grave în această perioadă.

Citeste si Horoscop 2022. Cristina Demetrescu vine cu previziuni despre anul care urmează: E anul vindecării, anul în care dă norocul peste zodii!

Anul 2022 va veni cu multă energie, multe lecții și va accentua mult ceea ce deja există în noi și în lume. Este de responsabilitatea noastră, a fiecăruia, să gestionăm toate aceste aspecte care, în principal, vin din înăuntrul nostru.

Iată câteva dintre întrebările e care reputatul numerolog ne invită să ni le adresăm anul viitor pentru evoluția noastră personală: “În ce emoții aleg predominant să stau?”, “Sunt conștient de tiparele toxice prezente în viața mea?”, “Ce fac pentru vindecarea mea?”, “Cum mă îngrijesc de cei din jurul meu și cum mă raportez la ei?”, “Îmi asum responsabilitatea propriilor acțiuni?”, “Calc pe capete pentru a supraviețui și a-mi fi bine sau conlucrez cu cei din jur pentru ca toți să prosperăm?”.

DailyBusiness
Este anunțul momentului pentru românii care fac cumpărături la market!
Spynews
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Bzi.ro
Mario Fresh a rupt tăcerea după despărțirea de Alexia Eram! Cum a comentat artistul separarea
Fanatik.ro
Ce să pui în zacuscă pentru o aromă unică și o textură cremoasă. Gospodinele cu experiență folosesc un ingredient secret, banal la prima vedere
Capital.ro
Rusia a blocat România. Decizia venită direct de la Moscova
Playtech.ro
Rafa Nadal SE RETRAGE din tenis. Campionul tocmai a făcut anunțul
DailyBusiness
Klaus Iohannis a dat legea! Se micșorează o taxă în 2025
Adevarul
Edilul care și-a incendiat primăria a obținut ordin de protecție împotriva secretarei: „S-a repezit cu o forță brutală în mine”
wowbiz.ro
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”
Spynews
Steliano Filip a devenit tată pentru a doua oară! Soția fotbalistului a adus pe lume o fetiță / FOTO
Spynews
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Evz.ro
Filmul care va da peste cap toate topurile. Apare pe Netflix, peste câteva ore
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Imagini apocaliptice! Uraganul Milton a făcut ravagii în Florida: S-au raportat 27 de tornade și a fost emis ordin de evacuare
Cancan.ro
Anunțul făcut de Alexia Eram, după ce Mario Fresh a confirmat despărțirea: 'Acum a venit momentul!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
ORDIN pentru românii care au făcut armata. Este obligatoriu să se prezinte!
StirileBZI
Se dă un nou ajutor de la stat pentru mii de persoane! Ministerul Muncii a făcut anunțul
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Atac deosebit de grav asupra unei furgonete blindate în centrul orașului Grenoble
MediaFlux
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! ZI DECISIVĂ AZI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Pelerinaj de coșmar pentru 11 români. De pe muntele Athos direct la spital după ce au gustat din „leguma diavolului”