Numerologul Romeo Popescu, despre vârstele care ne schimbă destinul: „Care e diferența ideală de vârstă în cuplu”

Numerologul Romeo Popescu explică cum știi când începe o nouă etapă în viața ta şi că la vîrsta de 54 de ani se închid șase perioade evolutive.
Alina Costache
17 oct. 2024, 23:05
Numerologul Romeo Popescu, despre vârstele care ne schimbă destinul:

Invitat în emisiunea WOWZodiac, prezentată de astrolog Ana-Maria Ticea, Romeo Popescu a menționat că există cinci etape importante legate de vârstă de-a lungul vieții. Romeo Popescu a declarat că dacă experimentăm lucruri până la 27 de ani, mai târziu nu vom mai simți nevoia de experimentare. Tot acesta a specificat că la vârsta de 54 de ani se închid șase perioade evolutive.

Astrele bulversează sectorul amoros al unei zodii în această săptămână. Astrologul Maria Sârbu dezvăluie ce nativi riscă să cadă pradă tentațiilor periculoase

Fiecare an care trece din viața noastră, fiecare etapă prin care trecem reprezintă o evoluție și are o însemnătate specială.

„Există oameni cu un destin mai dificil. La vârsta de 10 ani nu ai ce să previi, ești un copil.  La vârsta de 10 ani ești în an astral doi. La 14 ani devii un adolescent și faci lucrurile altfel. La 16 ani conștientizăm și avem întrebări existențiale. La 16 ani tinerii nu mai ascultă de părinți. Vârsta de 16 ani este importantă, este o perioadă evolutivă. La 27 și 28 de ani avem o intersecție de perioade evolutive. La 27 de ani se închid trei perioade evolutive de 9 ani. La 28 de ani se închid patru perioade evolutive de 7 ani. Dacă experimentezi până în 27 de ani, mai târziu nu ai dorințe de experimentare. Dorința de experimentare netrăită până în 27 de ani se trăiește între 45 și 54 de ani. Stima de sine este extrem de importantă. La vârsta de 42 de ani femeile se gândesc la rolul lor. Vârsta de 42 de ani are un impact foarte puternic asupra doamnelor. Vârsta de 44-45 de ani este frumusețea maximă a femeii. La 54 se închid șase perioade evolutive. După 65 de ani dacă n-ai învățat nimic de la viață, o să fie dificil să realizezi după.” , a precizat numerologul Romeo Popescu.

Care e diferența ideală de vârstă în cuplu?
Se spune că vârsta e doar un număr și că sentimentele sunt cele care contează cu adevărat. Totuși, numerologii vin cu altă variantă și declară că diferența de vârstă este chiar importantă în majoritatea cazurilor.

„În funcție de vârstă ne dăm seama în ce perioadă evolutivă este acel om și datorită faptului că ne dăm seama de perioada evolutivă, vedem care ar trebui să fie diferența de vârstă.

5 ZODII CHINEZEȘTI vor avea un weekend foarte norocos în 18-20 octombrie 2024

Ideal, acum fiecare vede, ar fi ca diferența de vârstă între un bărbat și femeie să fie așa: bărbatul mai mare cu șase ani decât femeia. Asta ar fi ideal. Normal că nu putem să ne gândim că dăm de ideal. Din punct de vedere numerologic, dacă există această diferență de șase ani, pe perioada evolutivă și pe an astral, ei pică bine. Mai mult decât atât, domnii au altă dominanță față de doamne și atunci ei se maturizează mai greu, pe de-o parte, pentru că ei vor să exploreze mai mult. Ei au mai multă înțelepciune prin explorare, nu printr-o zonă în care stau liniștiți. Atunci, tu trebuie ca femeie să alegi un bărbat experimentat.

Bărbații experimentați, afemeiații cum le zice lumea, sunt cei mai fidelizați. Adică sunt oamenii care se fidelizează cel mai repede. Acela care nu are nicio experiență de viață, este curios. Lumea zice că e băiat bun, dar el când vede o domnișoară altfel, imediat întoarce capul și atunci domnișoarele, dacă au ceva interes, pot să-l sufle în trei secunde, tocmai pentru că el săracul nu are experiență pe când un bărbat care are experiență de viață a văzut multe la viața lui și atunci îți dă ție, dacă ești o femeie minunată, calitatea de unică și atunci normal că fiind unică, el îți atribuie niște calități și îl fidelizezi mai repede”, a explicat numerologul Romeo Popescu, la WOWnews.

 

 

DailyBusiness
Ciolacu garantează intrarea sigură a României în Schengen terestru până la finalul lui 2024!
Spynews
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Bzi.ro
Mario Fresh o înșela pe Alexia Eram? Ce a putut face artistul
Fanatik.ro
Zodiile pe care le lovește Cupidon toamna aceasta. Urmează cea mai romantică perioadă pentru ele
Capital.ro
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Playtech.ro
Doamne, cât de bine poate să arate Cher la 78 de ani! A ȘOCAT pe toată lumea, e SUPERBĂ
DailyBusiness
Românii vor beneficia curând de Autostrada Ford: 80.000 litri de combustibil consumați zilnic pe tronsonul 4!
Adevarul
Șerpi de doi metri lungime au invadat Marea Britanie, trăind în poduri și pereți. De ce comportamentul reptilelor este „neobișnuit”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
EXCLUSIV! Primele declarații ale lui Babs, după ce Dorian Popa a fost surprins de paparazzii Spynews.ro cu noua iubită!
Spynews
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Evz.ro
Fără plafonări! Asociația marilor magazine - AMRCR - respinge măsurile de tip comunist
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Breaking News | Liderul politic Hamas, Yahya Sinwar, ar fi fost ucis de armata israeliană
Cancan.ro
Copiii milionarului Adrian Marțian au fost găsiți! Ireal unde se aflau cei 3 frați în tot acest timp
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Vestea serii despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist
StirileBZI
Cine va primi ajutorul de încălzire în 2024: Ce condiții trebuie să îndepliniți
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
substantial.ro
Moartea liderului Hamas, Yahya Sinwar, confirmată de Israel: Netanyahu promite continuarea operațiunilor militare
MediaFlux
Se dau 25.000 de LEI PENSIE LUNARĂ pentru români! EXISTĂ o CONDIȚIE
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Trupe de legendă: Jethro Tull și revoluția folk-ului progresiv