Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, rupe tăcerea despre cum se comportă impresara cu ea: „Las de la mine ca să fie bine”

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, a vorbit recent despre relația pe care o are cu impresara după despărţirea acesteia de Laurenţiu Reghecampf.
Filip Stan
06 mai 2024, 22:40
Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, rupe tăcerea despre cum se comportă impresara cu ea:

Sunt 23 de ani când Nuți lucrează cu Anamaria Prodan. Este bona lui Bebeto, fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, iar înainte a fost și a Sarei. Acum, după atâția ani, nu se mai consideră o angajată oarecare, ci parte din familia Anamariei Prodan.

Elena Fulgeanu, căreia i se spune Nuți, a recunoscut că impresara e o persoană dificilă și sunt multe situații în care s-a văzut nevoită să lase de la ea ca să aplaneze un conflict.

Citește și De ce nu vrea Andreea Bălan să se mărite cu tenismenul Victor Cornea: „Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins”

O perioadă, Nuți a plecat din casa Anamariei Prodan și s-a dus în străinătate alături de iubitul ei, Victor. Odată cu revenirea la tv a reality show-ului despre familia impresarei, și Nuși s-a întors în casa lor.

Nuți avea doar 23 de ani atunci când a început să lucreze pentru familia Reghecampf. A mers cu impresara în toate destinațiile în care aceasta trebuia să meargă și i-a fost alături și în momente dificile.

„Nu pot să spun că mă consider bonă, deja suntem familie. De 23 de ani, suntem o familie. Cu camerele am vrut, nu am vrut, m-a împins Ana de la spate că trebuie să faci asta cu noi. M-am obișnuit, nu mai e nimic nou. Am început să prind lucrurile din mers. Țin pasul cu ea, că altfel nu ar fi mers lucrurile. Țin pasul cu ea, pentru că altfel nu puteam să interacționez 23 de ani cu ea. Ce-mi place la ea… Îmi place totul, e o femeie foarte ambițioasă și ceea ce își propune, aia face. Nu există nu pot, există doar nu vreau”, a spus Nuți potrivit Wowbiz.

Au existat, de-a lungul timpului, și certuri între Nuți și Anamaria, iar bona a recunoscut că a fost nevoită să lase de la ea.

„Da, bineînțeles (n.r. – că se mai ceartă cu Anamaria Prodan), ea câștigă, eu las de la mine. Cu toate că de multe ori, după ce își dă seama că a greșit, își recunoaște vina, dar, pe moment, eu las de la mine ca să fie bine’, a mai spus bona familiei impresarei.

La rândul ei, și Anamaria Prodan a spus despre Nuți că a devenit parte din familie și că îi e recunoscătoare pentru educația oferită copiilor.

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, spunea Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp.

Citește și Eva Măruţă închide gura cârcotaşilor. Ce premiu a primit fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă pentru criticatul rol din „Tati part-time”

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Aberația cu testul antidrog, criticată și de polițiști. Modificarea la Codul Rutier care te lasă aiurea fără permis intră curând în vigoare
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie absolvenții claselor a XII-a: „Scriitorului îi e frică de Arghezi”
substantial.ro
Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident auto în Piatra-Neamţ
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!