O altă vedetă, după Andreea Bălan, se pregăteşte să intre în sala de naşteri

Georgiana Lobonț, îndrăgita intrepretă de muzică populară din Ardeal, are o căsnicie fericită cu Rares Ciciovan, cel care o sprijină și o susține necondiționat în tot ceea ce face. In urmă cu câteva luni a anunţat că este însărcinată, iar acum a vorbit, din nou, despre copilul care îi creşte în pântece.
Filip Stan
06 mart. 2019, 07:20
O altă vedetă, după Andreea Bălan, se pregăteşte să intre în sala de naşteri
Cântăreaţa de muzică populară, care a devenit cunoscută după ce a lansat piese de succes precum „Jupâneasa” sau „Te iubesc, prin jurământ ți-o spun”, radiază de fericire, sarcina fiind cea care îi conferă acea strălucire specială. Georgiana Lobonț va deveni pentru a doua oară mămică în doar câteva săptămâni, când va aduce pe lume o fetiță. Totul se întâmplă la mai puțin de un an de când a venit pe lume primul copil, pe nume Eduard-Nicolas. Tânăra artistă a vorbit deschis despre sarcină.
 
„Sunt bucuroasă că voi deveni mamă pentru a doua oară și dacă prima dată Bunul Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința de a avea băiat, acum bucuria mea este imensă pentru că cel de-al doilea copil va fi fetiță. Nu îmi mai doresc chiar nimic, decât sănătate, pentru că sunt o mamă împlinită. Sarcina a decurs extraordinar de bine, nu am avut simptome de greață sau stări de rău, am cântat pe tot parcursul sarcinii și încă cânt pentru că mă relaxez și am o stare de bine dar în schimb am pofte mari de mâncare… orice fel dar mâncare să fie!”, ne-a declarat Georgiana Lobonț.
 
Discretă cu viaţa personală, Georgiana Lobonț face mărturisiri despre perioada frumoasă prin care trece. Artista a trăit un şoc atunci când a aflat că este însărcinată, mai ales că nu a fost ceva programat, însă, acum este foarte fericită. Mai mult, artista a dezvăluit ce nume va avea fetița. „Bebelina din burtică este foarte activă și ce-i drept nopțile nu mă odihnesc prea bine pentru că Irina-Maria este foarte jucăușă și mișcă mult. Da, i-am ales și numele, îi vom spune Irinuca pentru că va fi prințesa familiei. Așa am numit-o încă de dinainte să aflu că sunt însărcinată, în momentele în care ne amuzam cu alți prieteni de următorul copil… Irinuca nu a fost deloc programată, nici nu am știut că am rămas din nou însărcinată iar pentru mine vestea a fost ca un șoc pentru că, chiar nu ne așteptam… băiețelul nostru Eduard avea doar 7 luni și încă ne acomodam cu statutul de părinte. Nu am dormit vreo 3 nopți de grijă că îmi va fi greu și o voi lua de la capăt din nou, dar cu timpul m-am acomodat cu ideea iar acum sunt chiar fericită pe deplin pentru că Dumnezeu ne-a trimis o așa binecuvântare”, spune îndrăgita intrepretă de muzică populară din Ardeal.
 
Sarcina decurge normal, iar Georgiana Lobonț se simte excelent și este foarte fericită la gândul că în numai câteva luni își va strânge fetița în brațe. Nu a ținut regim, dimpotrivă, nu s-a abținut de la nimic. E adevărat, nu a exagerat în alimentație, însă și-a făcut și ea poftele pe care le-a avut ca graviduță. Mereu sinceră, intrepreta de muzică populară nu s-a sfiit să dezvăluie și numărul de kilograme acumulate din momentul în care a aflat că este însărcinată.
 
„Sunt însărcinată în 31 de săptămâni, deci nu mai e mult până la marea întâlnire… am început deja să-i cumpăr hăinițe pentru că nu mă pot abține numai când mă gândesc că voi avea în casă o fetiță. Primele ei hăinițe le-am achiziționat din Viena, în prima noastră vacanță pe anul 2019. Cât despre kg în plus pot să spun că stau foarte bine, am luat în greutate aproximativ 7 kg dar corpul meu este de așa natură încât le voi da jos de îndată ce voi naște, fără sport sau alte diete.”, ne-a mai declarat Georgiana Lobont.
 
Frumoasa mămica este foarte entuziasmată, însă nu vrea să-și neglijeze cariera în tot acest timp. Chiar dacă va lua o mică pauză atunci când se va naște cea mică, Georgiana Lobonț are de gând să se întoarcă extrem de repede la muzică și la proiectele sale de suflet.

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
Fiica Andreei Marin are o traumă. Experiența care a lovit din plin
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ce studii are, de fapt, Kate Middleton! Sunt mai înalte chiar și decât cele ale Prințesei Diana! Prințesa de Wales a învățat în școli de mare calibru
Capital.ro
Decizie privind centralele de apartament din România. Anunț urgent azi, 26 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?