O CELEBRĂ cântăreaţă a suferit o DUBLĂ mastectomie. Află despre cine este vorba

O cunoscută cântăreaţă americană a suferit o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată de două ori cu cancer mamar.
Romania TV
01 oct. 2013, 14:55
O CELEBRĂ cântăreaţă a suferit o DUBLĂ mastectomie. Află despre cine este vorba

Anastacia a învins o dată cancerul, dar la începutul acestui an boala a revenit, astfel că artista a decis să se supună unei operaţii de dublă mastectomie.

Artista americană le-a mărturisit fanilor că în prezent se află „în ultimele stadii de recuperare” după această intervenţie chirurgicală şi că se simte „pregătită pentru a începe un nou capitol” în viaţa ei.

„Am fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară în viaţa mea la începutul acestui an şi în prezent mă aflu în ultimele stadii de recuperare după ce am suportat o mastectomie dublă. A fost o experienţă intensă, dar mă simt minunat şi pregătită să încep un nou capitol în viaţa mea”, a adăugat artista americană.

În vârstă de 45 de ani, cântăreaţa a ieşit victorioasă din lupta cu cancerul în 2003, după ce a suportat o intervenţie chirurgicală şi a efectuat şedinţe de radioterapie. În luna februarie, însă, Anastacia şi-a anulat turneul european în luna februarie, după ce a fost diagnosticată pentru a doua oară cu cancer. Artista avea programate 13 concerte în luna aprilie în mai multe ţări europene în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al ei, intitulat „It’s A Man’s World”.

Octombrie, luna de creştere a gradului de conştientizare în privinţa cancerului mamar

Luna octombrie este luna de creştere a gradului de conştientizare în privinţa cancerului mamar pe plan mondial (Breast Cancer Awareness Month), iar Anastacia a ţinut să împărtăşească altor femei câte ceva din experienţa sa.

„Breast Cancer Awareness Month oferă tuturor acelor femei care se luptă cu această boală şansa de a deveni mai puternice şi de a primi sprijin din partea celorlalte paciente. Diagnosticarea timpurie mi-a salvat viaţa de două ori. Voi continua lupta şi mă voi folosi de vocea şi de celebritatea mea pentru a sprijini aşa cum pot această cauză”, a spus Anastacia.

Şi actriţa americană Angelina Jolie a dezvăluit în primăvara acestui an că a suportat o mastectomie dublă preventivă, cu scopul de a reduce riscul de apariţie a cancerului mamar.

Sharon Osbourne, soţia rockerului Ozzy Osbourne, a suportat acelaşi tip de operaţie, dorind să înlăture riscul apariţiei de cancer mamar, după ce a învins deja o dată această boală în urmă cu un deceniu, când a suferit de cancer de colon.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...