O celebră prezentatoare de la noi a dus o luptă grea cu depresia: „Simțeam că n-o să mai am viață, că n-o să mai pot fi eu niciodată”

O celebră prezentatoare din România a trecut prin clipe de disperare din cauza depresiei. Vedeta a vorbit despre bătălia ei pentru viață.
Alina Costache
10 mai 2023, 11:26
O celebră prezentatoare de la noi a dus o luptă grea cu depresia: „Simțeam că n-o să mai am viață, că n-o să mai pot fi eu niciodată”
Larisa Judele, o celebră prezentatoare, s-a luptat cu depresia

O cunoscută prezentatoare și fostă concurentă într-un reality-show celebru, a povestit momentele grele prin care a trecut din cauza depresiei.

Este vorba despre Larisa Jude, fosta participantă la Puterea dragostei, emisiune difuzată în trecut de Kanal D. Vedeta  spune că a trebuit să plătească un preț dureros pentru celebritatea de care s-a bucurat după participarea la emisiune, fiind nevoită să ia pastile.

Larisa speră că povestea ei îi va ajuta și alte persoane care se confruntă cu depresie și anxietate. Pentru ea, vindecarea a început în momentul în care a conștientizat că nu e bine să se simtă rău și în cele mai obișnuite situații.

„Am trecut printr-o perioadă în care nu m-am gândit niciodată că eu pot să trec prin asta, mai ales că am făcut foarte multe cursuri. Normal, la bază, sunt terapeut. Mereu stăteam cu persoane, chiar și în telefon, și-mi ziceau că suferă de o depresie și nu am înțeles.

La mine, promblema asta a început după ce am plecat de la Puterea dragostei. Acolo, a trebuit să mă abțin mult, să nu exprim ce am simțit. Am fost și târâtă în noroi la sfârșit de tot, după niște povești cu Culiță, cu Ella, cu tot felul de chestii… După am început să mă simt rău la evenimentele din țară”, a povestit tânăra prezentatoare pentru fanatik.ro.

Citește și: Mara Bănică, dezvăluiri despre salariile vedetelor din Antenă: „Câştigam mai mulţi bani decât Mirela Vaida”. Ce relaţie are cu actuala prezentatoare de la Acces Direct, dar şi cu fosta, Simona Gherghe

Larisa este prezentatoare de evenimente și are o emisiune la un post local din județul Hunedoara. În momentul în care stările rele au început să apară înainte de a urca pe scenă, în fața a sute de oameni, lucrurile s-au schimbat radical.

„Toată vara, anul trecut, am avut evenimente. La fiecare eveniment mergeam cu frică, cu emoții, cu strări de rău. După eveniment mergeam la Urgențe și nu știam ce e cu mine. Aveam impresia că-s bolnavă, că fac infarct, tot felul.

Fugea scena cu mine. Am început să descopăr chestiile psihologice. Mă gândeam că preiau energiile negative de la oameni, că sunt prea sensibilă, dar de fapt se instalase o anxietate severă”, a mai povestit ea.

De Revelion a avut parte de unul din cele mai dificile episoade, despre care acum vorbește cu foarte mare emoție.

„Mi-a fost foarte rău, efectiv nu puteam sta pe picioare. Tot așa, am zis că am lipsă de calciu, de magneziu. Lumea îmi zicea că nu-s destul de puternică, că pot să fac față.

După Revelion, înainte de ziua mea, care e pe 24 ianuarie, am ieșit la țară cu cățelul pe câmp. Am simțit o căldură puternică în tot corpul, era glicemia mare, aveam tensiunea mare. Au chemat Salvarea, efectiv nu știau ce am”, a adăugat Larisa.

Medicii i-au prescris medicamente, dar cu greu s-a lăsat convinsă să le ia, dar, din cauza riscului de a ajunge să fie internată la Psihiatrie, a ascultat sfatul doctorilor.

„Eram foarte speriată. Simțeam că mor, că e sfârșitul. M-au trimis acasă cu anxietate severă. Mi-au dat și pastile de depresie și Xanax. Nu acceptam că am așa ceva. Eu fac și o emisiune, ‘Viața dincolo de aparențe’, și după emisiunea asta mi-au scris chiar persoane publice că sunt cu Xanaxul în buzunar și nu știe nimeni. Mi s-a făcut iar rău, căci am refuzat să iau pastilele.

O asistentă mi-a spus apoi că sunt de internat la Psihiatrie, că apoi o să am după un dosar cu internare la ei și nu prea dă bine. Am luat două luni aproape Xanax. N-am putut să mai merg. Mă duceam cu soră-mea de mână, să mă scoată la aer. Simțeam că n-o să mai am viață, că n-o să mai pot să fiu eu niciodată”, mai spune Larisa.

Citește și: Cine este soția lui Cristian Leonte de la ProTV. Este căsătorit cu una dintre colegele sale prezentatoare

Alături de ea au fost doar membrii familiei, pentru că prietenii nici măcar nu au întrebat-o cum se simte, lucru care a făcut-o pe prezentatoare să aprecieze mai mult oamenii cărora chiar le pasă de ea.

„Eu am simțit că am renăscut din nou. Când am mers singură la magazinul de la bloc, am plâns, pentru că a fost o realizare mare să merg iar singură. M-am rugat foarte mult și psihiatra de la spital mi-a zis să nu renunț la pastile, dar eu am renunțat după două luni. Am luat alt tratament și m-am rugat foarte mult, a fost foarte bine apoi.

Familia mi-a fost aproape. Sora mea și cumnatul au făcut niște gesturi extrem de… Au dormit în altă parte să nu mă deranjeze, au dormit și pe jos să stau eu în dormitor. Au fost lângă mine zi și noapte. Nu mi-a fost niciun prieten aproape. Toată lumea s-a îndepărtat, pentru că eu nu m-am mai expus. Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe ce fac. Parcă lași totul deoparte și renaști, și mergi cu alți oameni, altă mentalitate în viață. Oricum te învață ceva această experiență. Știu că se confruntă foarte multă lume cu asta”, a povestit Larisa Judele.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'