O celebră ştiristă se iubeşte cu un star de la „Românii au talent”. Surpriză uriaşă: ei formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc FOTO

Showbiz-ul românesc este mereu surprunzător, iar cel mai nou cuplu care a atras atenția publicului este format din Roxana Ghiorghian, fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 și Prima TV, și Valentin Luca, cunoscut pentru performanțele sale la emisiunea "Românii au talent".
Filip Stan
10 iul. 2024, 08:31
O celebră ştiristă se iubeşte cu un star de la
O celebră ştirsită se iubeşte cu un star de la "Românii au talent". Surpriză uriaşă: ei formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.

O celebră ştirsită se iubeşte cu un star de la „Românii au talent”. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună la festivalul Neversea, stârnind curiozitatea fanilor și a presei. Roxana Ghiorghian și Valentin Luca și-au oficializat relația printr-o postare pe rețelele sociale: „Suntem deja acasă, dar mințile și sufletele noastre sunt încă la festivalul Neversea”. Această declarație romantică a confirmat legătura și a adus multe reacții pozitive din partea admiratorilor.

Citeşte şi: Lora a fost diagnosticată cu Covid-19. Care este starea de sănătate a artistei şi ce mesaj are pentru fani

Valentin Luca nu este doar un nume cunoscut din showbiz, ci și un triplu campion mondial la jonglerii în bar, cunoscut pentru abilitățile sale remarcabile în flair bartending. A devenit faimos după ce a participat la prima ediție a emisiunii „Românii au talent”, unde a impresionat juriul și publicul cu talentul său deosebit. Recent, a avut onoarea de a coordona o echipă de 14 barmani la nunta fiului lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din lume. Evenimentul a avut loc în martie și a fost marcat de prezența a sute de celebrități internaționale. La eveniment a fost prezent și Salman Khan, partenerul Iuliei Vântur!

Citeşte şi: Carmen Harra face previziuni surprinzătoare despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol. „Ea este o extrovertită”

„Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar, aveau foarte multă gardă de corp, asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly, se pare că au destul de mulți dușmani acești oameni. În schimb, la bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură, Rihanna nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă special făcută pentru ea”, a spus Valentin Luca pentru Știrile Pro TV.

Spynews
Scene tulburătoare în cartierul Brâncoveanu, din București. Tânăra, dezbrăcată și cu un câine în lesă, a bulversat trecătorii cu apariția sa | VIDEO
Bzi.ro
Babasha, într-o ipostază inedită pe platoul de filmare! „Să vedem dacă va mai fi în trend!“
Fanatik.ro
Avocatul Adrian Cuculis a spus cine e, de fapt, vinovatul în cazul fetei omorâte de urs: “Ucidere din culpă, ar trebui să vorbim de un proces penal”
Capital.ro
Marea actriță ne-a părăsit. A murit marea doamnă. Sute de mii de români au adorat-o
Playtech.ro
Vine prăpădul! Temperaturile o iau razna în România. Urmează cel mai FIERBINTE weekend din această vară
DailyBusiness
Amenzi usturătoare pentru românii care fac acest gest! Anunțul CFR pentru cei care merg cu trenul
Adevarul
Cum poate băga statul frica în urși ANALIZĂ
Spynews
Mama Mariei Diana, tânăra ucisă în Jepii Mici, a presimțit tragedia din Bucegi. A dezvăluit cuvintele pe care i le-a transmis fetei sale înainte de excursia fatală
Spynews
”Au început să urle!”. Salvamontistul care a condus operațiunea de recuperare a fetei omorâte de urs, în Jepii Mici, a dezvăluit scenele de coșmar la care a luat parte
Evz.ro
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Imagini fierbinți cu Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, în costum de baie!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!
Cancan.ro
Rezultatele autopsiei Dianei Maria! Se schimbă tot ce se ştia despre moartea ei: nu a ucis-o ursul
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a scăpat imaginile pe net
kanald.ro
Cine sunt Ionela și Marius Cozmiuc, cei doi soți care poartă drapelul României la deschiderea JO 2024
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Este obligatoriu în trafic. Amenzi usturătoare pentru cei care încalcă legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, e strălucitoare la 45 de ani, într-un costum de baie alb și transparent!
stirilekanald.ro
Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”
substantial.ro
Guvernul modifică ordonanţa de urgenţă privind siguranţa rutieră, testele antidrog vor avea termen de 72 de ore
MediaFlux
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Shtiu.ro
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi care este?