O consilieră PNL a Sectorului 1 dă de pământ cu Clotilde Armand: Să lase lupta cu aşa zisele mafii pe Facebook, că noi cetăţenii plătim! – EXCLUSIV!

Clotilde Armand convoacă din nou Consiliul Local într-o ședință de urgență. Primarul Sectorului 1 vrea să obtină un mandat de la consilierii locali pentru a rezilia contractul cu Romprest în Justitie.
Alina Costache
26 iul. 2021, 14:13
O consilieră PNL a Sectorului 1 dă de pământ cu Clotilde Armand: Să lase lupta cu aşa zisele mafii pe Facebook, că noi cetăţenii plătim! - EXCLUSIV!

O consilieră PNL a Sectorului 1 dă de pământ cu Clotilde Armand. Consilierul PNL al Sectorului 1, Daniela Popa, a vorbit despre problemele pe care primăria le întâmpina din cauza faptului că edilul nu comunică nimic cu consilierii instituţiei.

O consilieră PNL a Sectorului 1 dă de pământ cu Clotilde Armand. Ce spune despre edilul Sectorului

„PSD Sector 1 va întreprinde toate demersurile necesare şi legale pentru ridicarea stării de alertă sanitară vedem cu toţii că doamna Clotilde Aramand se prelevează de această stare de urgenţă şi încheie un alt contract, pentru aceleaşi servicii, cu un alt prestator. Sumele s-au dublat. Nici nu contează pe ce sume au fost încheiate. Cert este că instituţia Prefectului municipiului Bucureşti atunci când şi-a dat acordul, pentru instituirea stării de alertă, pe raza administrativ-teritorială a Sectorului 1, a precizat clar că se va da pe o perioadă de 30 de zile şi se vor întreprinde demersurile pentru continuarea raporturilor contractuale cu operatorul de salubritate Romprest.

Noi ne aflăm în siutaţia în care vom plăti doi prestatori pentru aceleaşi servicii, să numai spun că am remarcat chiar din presă că primăria e opacă, nu ştim nimic din ce se întâmplă acolo, doamna primar nu răspunde la interpelări. Contractul cu al doilea operator a fost încheiat pe 23 iulie, deci înainte de declararea stării de alertă pe teritoriul Sectorului 1.

Noi am spus că litigiile se rezolvă în instanţă. Să lase lupta cu aşa zisele mafii pe Facebook, că noi cetăţenii plătim. Vreau să atrag atenţia şi că aşa a procedat şi atunci când a achiziţionat serviciile juridice. Clotilde a adus-o pe doamna avocat Trandafir înainte să primească mandatul. Ea nu mai are nevoie de împuterniciri. Acest proiect de hotărâre, transmis pe genunchi, noaptea la 21:00, ca ziua următoare avem şedinţă”, a spus Daniela Popa, exclusiv, pentru România TV.

Tribunalul București a respins, luni, cererea lui Clotilde Armand de a accesa și controla contabilitatea Romprest pentru a vedea ce cheltuieli și profit are compania și pentru a verifica modul în care au fost stabilite tarifele.

Potrivit primelor informaţii, decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel. Pe 24 iunie 2021, Clotilde Armand a fost împuternicită de către Consiliul Local al Sectorului 1 să verifice modul de stabilire a tarifelor pentru activităţile specifice serviciului de salubrizare pentru perioada 2011-2021.

”Admite excepţia lipsei calităţii Primarului Sectorului 1 de reprezentant al Consiliului Sectorului 1. Anulează cererea de chemare în judecată formulată în numele Consiliul local Sector 1 pentru lipsa calităţii de reprezentant.

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamanţilor Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti şi Primarul Sectorului 1. Respinge acţiunea formulată de reclamanţii Sectorul 1 al Municipiului Bucureşti şi Primarul Sectorului 1 pentru lipsa calităţii procesuale active. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este decizia instanței.

Citeşte şi: Clotilde Armand: Instanța a decis și mi-a dat dreptate! Voi convoca o ședință de urgență
 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan, colecționari de trofee ridicole
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Noi Trageri Loto Duminică: Reporturi de Milioane la Jocurile Loteriei Române
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!