O vedetă Playboy a fost găsită moartă în casă. Prima ipoteză, sinuciderea

Fosta vedetă playboy Ashley Mattingly a fost găsită moartă în apartamentul său. Tânăra avea 33 de ani, iar rudele ei cred că este vorba despre o sinucidere. 
Romania TV
21 apr. 2020, 05:49
O vedetă Playboy a fost găsită moartă în casă. Prima ipoteză, sinuciderea

Vedeta Playboy a fost găsită moartă în locuinta ei din Austin, Texas, vineri, 17 aprilie, unde a locuit în ultimii doi ani. Trupul sau a fost găsit la două zile după ce se crede că a murit miercuri, pe 15 aprilie.

Ashley Mattingly a fost găsită decedată vineri, după ce un prieten apropiat al vedetei a sunat Departamentul de Poliție din Austin pentru a face o verificare, pentru că aceasta nu mai dăduse nici un semn de viaţă. 

Un purtător de cuvânt al Biroului de medicina legala a declarat, luni, că rezultatul autopsiei si al examenului toxicologic nu va fi cunoscut mai devreme de 30-90 de zile.

Fratele geamăn al lui Mattingly, Billy, a confirmat tragica veste despre moartea surorii sale pe Facebook, amintindu-și de Mattingly drept un „rockstar” și o „regină a frumuseții”.

Citeşte şi: Un fost model Playboy a fost UCIS. Fostul iubit al femeii ar fi aruncat-o de la balcon

Sora lui Mattingly, Christy Deweese, a scris pe Facebook: „Pentru că nu pot găsi cuvintele potrivite, o să las doar asta aici. Te iubesc și îmi va fi dor de tine în fiecare zi. Zboară sora mea, știu că ești cel mai superb înger din cer!”.

Cu toate că nu a fost determinată cauza decesului, Billy și Christy au spus, totuși, site-ului TMZ că Mattingly s-ar fi sinucis.

În ultima vreme, vedeta a fost victima unor hărţuiri atât în mediul online, cât şi offline. 

Citeşte şi: O cunoscută cântăreaţă a fost jefuită. Hoţii au furat bijuterii în valoare de 366.000 de dolari

Ashley Mattingly a fost cunoscută pentru apariţia ei din revista Playboy Playmate, şi a devenit celebră după ce a fost desemnată Miss Martie pentru revista Playboy în 2011.

Mattingly locuia în Austin, Texas, în ultimii doi ani și se pare că avea probleme cu alcoolul, pe care încerca să le depăşească. Familia susține că izolarea pe fondul pandemiei de coronavirus i-a făcut mult rău lui Mattingly, care adoptase recent un cățel în vârstă de 9 luni „pentru a o ajuta cu singurătatea ei”.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Anca Dimancea şi Marian Golea anunță zodiacul chinezesc pentru vara lui 2024. „De luna asta mă tem mai mult, se anunţă răzvrătiri şi cutremure”
Capital.ro
Devine obligatoriu în România: Trebuie să anunțați 24 de ore! Legea care se pregătește
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Un val de datorii a cuprins România! Statul a mai împrumutat 3 miliarde de lei de la bănci
Adevarul
Motivul pentru care o tânără cu handicap a fost alungată de pe o plaja din Vama Veche. „Prefer asta urinei si fecalelor de la oameni”
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Acuzații grele după concertul Coldplay. Care a fost marea regie de care nu s-a prins nimeni
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Cancan.ro
Edi Iordănescu, în doliu! A murit imediat după meciul România-Slovacia 😢
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
E complet ILEGAL pentru românii cu BULETIN. Gestul care-ți aduce dosar penal pe loc
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Un profesor de medicină din Statele Unite acuzat de fraudă pentru manipularea datelor de cercetare
MediaFlux
Încă o recalculare pentru seniorii care depun documentele! Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, anunță noi creșteri: „Termen de șase luni în care aceste adeverințe trebuie depuse”
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?