O femeie care a mers să-şi recupereze soţul de la păcănele, întâmpinată cu o ploaie de lovituri de scaun. VIDEO

O femeie din Anina, Caraș-Severin, a mers într-o sală de jocuri de noroc pentru a-şi recupera soţul care nu se mai dădea dus de-acolo. Bărbatul, nervos că a fost deranjat, a luat-o la bătaie cu scaunul pe care l-a găsit la îndemână. Aceeaşi soartă au mai avut-o câţiva dintre cei prezenţi în sală care au încercat să-l potolească pe bărbatul recalcitrant.
Oana Anghel
15 mart. 2021, 13:15
O femeie care a mers să-şi recupereze soţul de la păcănele, întâmpinată cu o ploaie de lovituri de scaun. VIDEO
Femeie bătută cu scaunul la păcănele. Sursa FOTO: capturi Vocea Timişului

Femeie bătută cu scaunul la păcănele. Agresiunea s-a petrecut sub privirile înspăimântate ale celorlalţi jucători prezenţi în sală. Bărbatul a devenit recalcitrant în momentul în care soţia a intrat pe uşa sălii cu gândul de a-l lua acasă. Femeia a scăpat de ploaia de lovituri cu scaunul abia când la faţa locului a ajuns primul agent de poliţie, potrivit Vocea Timişului.

Femeie bătută cu scaunul la păcănele

Pe filmare se observă cum nimeni din interiorul sălii nu poartă mască de protecţie, deși se află într-un spațiu public închis, în care purtarea măştii este obligatorie. Mai mult, rRespectiva sală de jocuri este situată la nici 50 m de casa primarului.

Citeste si Femeie bătută cu nuiaua de copiii de 8 şi 11 ani. Fiica cea mare a filmat totul

Agresorul este cunoscut ca scandalagiu în orașul Anina. Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru acuzaţiile de  scandal în loc public și agresiune.

Citeste si Apel disperat al unui copil la 112. Băiatul de 7 ani cerea să-i fie salvată mama bătută de tatăl său

Caz şocant în Baia Mare. O femeie a fost bătută de soţ, apoi acesta a trecut intenţionat cu maşina peste picioarele ei!

Un alt caz şocant, de violenţă casnică, a avut loc la sfârşitul lunii ianuarie, în Baia Mare. O femeie a trecut prin coşmarul vieţii ei, după ce soţul ei a bătut-o fără milă, iar mai apoi a trecut cu autoturismul prorpiu, intenţionat, peste picioarele victimei.

Omul nu era la prima acţiune de acest fel. Acesta îi aplica frecvent tratamente violente soţiei lui. În luna noiembrie, acesta a bătut-o pe femeia cu care locuia, aplicându-i mai multe lovituri în zona pieptului.

Două luni mai târziu, acesta a trecut intenționat cu roțile autoturismului marca Skoda peste picioarele în timp ce se afla în garajul locuinței comune.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că inculpatul K.C., la data de 04 noiembrie 2020, în timp ce se afla în locuința comună situată în municipiul Baia Mare a exercitat acte de violență asupra soției sale, persoana vătămată K.O., lovind-o în zona pieptului.

Comportamentul agresiv al inculpatului față de soția sa a continuat, acesta, în cursul nopții de 11 ianuarie 2021, în timp ce se afla în garajul locuinței comune a trecut intenționat cu roțile autoturismului marca Skoda peste picioarele persoanei vătămată K.O., soția sa, care se afla în fața autoturismului, cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 95-100 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 27 ianuarie 2021, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureș„, se arată într-un comunicat al autorităţilor.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!