O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă! Soțul este în stare gravă

Pompierii din Galați au făcut o descoperire șocantă într-un apartament din cartierul Micro 21. O femeie în vârstă de 61 a fost găsită moartă în casă, alături de soțul său care se afla în stare gravă.
Alina Costache
24 mart. 2021, 15:25
O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă! Soțul este în stare gravă

O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă! Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, nepoata celor doi a sunat la 11, anunțând că bătrânii nu răspund la ușă sau la telefon. Femeia de 61 de ani a fost găsită decedată, în timp ce bărbatul în vârstă de 72 a fost găsit în stare gravă, conform viatalibera.ro.

Citește și: Sfârșitul tragic al unei paciente COVID! A murit după ce nu le-a permis medicilor să o intubeze: ”Spunea că va fi otrăvită”

La locuinţa celor doi au fost trimise un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi echipaje de poliţie. Conform unor surse, cei doi fuseseră testaţi luni pentru infecţie cu SARS-CoV-2 şi urmau să primească rezultatele. Bărbatul a fost preluat de echipajul medical și dus la Spitalul de Urgență.

O femeie infectată cu COVID, găsită MOARTĂ în casă!

„Pompierii au forțat ușa de la intrare, deoarece aceasta era încuiată. În sufrageria locuinței a fost găsită o femeie în vârstă de 61 de ani, decedată, iar în dormitor, un bărbat în vârstă de 72 de ani, febril şi cu o stare generală alterată”, a precizat lt. col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Oamenii legii din Galați au deschis totuși un dosar penal până la clarificarea oficială a cauzelor decesului femeii. „În cauză, se fac cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat cms. sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Citește și: Klaus Iohannis: Valul trei nu trece de la sine, e nevoie de restricții și accelerarea vaccinării. Nu dorim carantinarea națională, nu asta este soluția

Un bărbat de 35 de ani a murit la două zile după rapel. Acuzații grave făcute de familie

Autoritățile din Vaslui sunt în alertă după ce un tânăr în vârstă de 35 de ani a decedat la doar 48 de ore după rapel. Bărbatul avea mai multe probleme medicale, însă familia susține că vaccinul i-a grăbit decesul. Bărbatul, fratele unui artist local, suferea de insuficiență renală, diabet tipul 1 și era dependent de dializă încă de la vârsta de 14 ani. Acesta s-a vaccinat pe 19 martie, la doar câteva ore după ce făcuse dializă.

Starea acestuia de sănătate a început să se agraveze la 48 de ore de la rapel, iar medicii l-au resuscitat mai bine de două ore. Cu toate acestea, bărbatul a murit pe patul de spital, cauza fiind fibrilație ventriculară neresuscitabilă, conform vremeanoua.ro.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!