O femeie și-a luat bagajele și a divorțat după ce un bărbat s-a dat drept actorul ei favorit din Hollywood

O femeie a luat decizia de a divorța, după ce s-a îndrăgostit în pe internet de un bărbat care se dădea drept un actor celebru de la Hollywood. Situația a scăpat total de sub control.
Irina Dumitrescu
18 aug. 2023, 19:19
O femeie și-a luat bagajele și a divorțat după ce un bărbat s-a dat drept actorul ei favorit din Hollywood
O femeie și-a luat bagajele și a divorțat după ce un bărbat s-a dat drept actorul ei favorit din Hollywood

Cine nu a avut vreodată visul că va avea oportunitatea să întâlnească celebritatea sa preferată și să înceapă o poveste de dragoste minunată? Însă, pentru o femeie din Statele Unite, această dorință aproape s-a îndeplinit până când a fost confruntată cu realitatea crudă. Ea și-a părăsit soțul și i-a trimis o sumă destul de mare de bani bărbatului, crezând că acesta era celebrul actor Dacre Montgomery.

Citește și: Falsa măicuță care s-a ales cu 30.000 de euro după ce a păcălit o femeie din Târgoviște. Care a fost schema pe care a folosit-o

Așa cum a dezvăluit ea însăși, cei doi s-au conectat online cu aproximativ un an în urmă, pe un forum, și relația care a luat naștere între ei a fost atât de puternică încât a determinat-o pe McKala să divorțeze de soțul ei. Cu toate acestea, după ce a transferat aproape 8.000 de lire sterline în contul bărbatului în vârstă de 28 de ani, care pretindea că este actorul de la Hollywood, au apărut îndoieli în mintea ei.

În încercarea de a descoperi adevărul, a apelat la Catfished, un canal de YouTube specializat în expunerea cazurilor de înșelătorie online. McKala a povestit că prima lor interacțiune a avut loc pe un forum dedicat artiștilor, unde individul își ascundea identitatea sub un nume de utilizator. Pe parcursul unor discuții ulterioare, femeia, care este și mamă, a început să creadă că persoana cu care discută este de fapt Dacre Montgomery, unul dintre actorii săi preferați.

Pe durata unui an, au menținut legătura, chiar dacă nu s-au întâlnit niciodată față în față, iar presupusul actor celebru i-a cerut femeii să devină iubita lui.

„El a spus: „Dar trebuie să păstrezi secretul pentru că, știi, sunt încă cu Liv Pollock, iubita din viața reală a actorului”, a explicat femeia în videoclip.

Nici contul lui de Instagram nu i-a părut suspect acesteia care deja se îndrăgotise de așa-zisul actor.

La un moment dat însă, vedeta i-a dat ultimatum – să aleagă între el și soțul ei – și în câteva secunde, decizia a fost luată, iar McKala l-a ales pe Dacre. Înainte să se dezmeticească, noul ei iubit i-a cerut și un mic ajutor financiar, iar mama singură s-a trezit că i-a trimis în total de 8.000 lire sterline.

Cu toate acestea, cei de la Catfished, au fost convinși că este ceva putred la mijloc, deoarece au identificat mai multe detalii care ar fi trebui să îi ridice semne de întrebare acesteia. În primul rând, ei nu au înțeles de ce actorul care a încasat aproape 120.000 de lire sterline pe fiecare episod din serialul care l-a făcut celebru, ar fi avut nevoie de bani de la noua lui iubită.

În plus, nu au existat dovezi că Dacre Montgomery s-ar fi despărțit de iubita lui din viața reală. Până și un fel de mâncare pe care acesta i-l trimisese femeii ca fiind gătit de el s-a dovedit a fi o rețetă de pe internet.

Chiar și o bucată de lasagna pe care se presupune că actorul a gătit-o era ceva disponibil online – o rețetă populară postată de un gurmand.

După ce a aflat tristul adevăr din spatele relației false pe care o stabilise cu escrocul McKala a spus: „Dragostea te îndeamnă să faci lucruri stupide, iraționale”.

„Dacă ești o persoană ca mine, ți-e frică de abandon și le faci pe plac oamenilor, acești escroci se lipesc de tine”, a mai adăugat femeia dezamagită.

Citește și: O femeie a intrat în mare cu cadrul ajutător și a fost luată de valuri. A fost salvată în ultima clipă, după ce a fost la un pas să se înece: „Știu să înot!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!