O femeie violată şi torturată de tatăl său în copilărie a dezvoltat 2.500 de personalităţi diferite. Ce pedeapsă a primit monstrul

Un tribunal australian a condamnat vineri un tată la 45 de ani de închisoare pentru că şi-a violat în mod repetat fiica, care a dezvoltat 2.500 de personalităţi în urma acestor abuzuri suferite încă din copilărie, în perioada 1974 - 1981, relatează EFE, potrivit Agerpres.
Ionela Marcu
06 sept. 2019, 17:09
O femeie violată şi torturată de tatăl său în copilărie a dezvoltat 2.500 de personalităţi diferite. Ce pedeapsă a primit monstrul

Jenny Haynes, fiica şi victima pedofilului, a declarat tribunalului că după această sentinţă nu mai vrea să se gândească la tatăl său violator. Victima, în vârstă acum de 49 de ani, a cerut ca tribunalul să recunoască în sentinţă necesitatea de a încheia cazul pentru a-şi putea continua viaţa.

Judecătoarea Sarah Hugget, de la un tribunal din Sídney, a precizat în sentinţa sa împotriva lui Richard Haynes, în vârstă de 74 de ani, că agresorul nu poate solicita libertatea condiţionată până în 2050 pentru delictele comise împotriva fiicei sale.

De la 4 până la 11 ani, Jenny Haynes, al doilea copil dintre cei trei ai lui Richard Haynes, a fost violată în mod regulat de tatăl ei în mod violent, inclusiv torturată, când locuia în Sydney. În 1981, când avea 11 ani, familia s-a reîntors în Marea Britanie, unde ulterior părinţii au divorţat.

Pentru a menţine tăcerea asupra abuzurilor sexuale, tatăl o ameninţa că o va omorî pe mama ei şi o supunea unei maltratări psihice care i-a provocat tulburări mentale.

Pentru a putea supravieţui dramei şi durerii provocate de abuzuri, Jenny Haynes, care a renunţat la anonimatul oferit victimelor abuzurilor sexuale de justiţia australiană, suferă de tulburări de comportament şi de identitate disociativă prin care a dezvoltat 2.500 de personalităţi.

„Sunt emoţionată că tati m-a văzut şi m-a auzit azi”, a spus cu un zâmbet larg şi entuziasm copilăresc Symphony, fetiţa de 4 ani şi una dintre cele 30 de personalităţi care au depus mărturie împotriva lui Richard Haynes.

Jenny s-a referit la Symphony ca la cea „care ne-a salvat vieţile”, însă apoi a apărut Muscles – alta dintre personalităţi – care a început să blesteme şi să-l numească „ticălos” pe tatăl său.

Richard Haynes s-a declarat vinovat după mărturia fiicei sale, „nu pentru că ar fi fost tulburat de enormitatea faptelor sale, ci pentru că nu a putut să o pună la punct pe ‘Symphony’ care a povestit cu lux de detalii, ceea ce i-a făcut tatăl ei în toţi aceşti ani.AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Codruţ Bălu, editor online: Ady Ivaşcu)

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!