O fostă concurentă Chefi la cuțite a născut! Mesajul transmis după ce și-a adus copilul pe lume: „Acum suntem bine”

O cunoscută concurentă de la Chefi la cuțite a devenit mămică! Tânăra a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale, unde și-a anunțat urmăritorii că atât ea cât și copilul său sunt bine și abia așteaptă să se revadă.
Filip Stan
15 iun. 2024, 18:53
O fostă concurentă Chefi la cuțite a născut! Mesajul transmis după ce și-a adus copilul pe lume: „Acum suntem bine”
O fostă concurentă Chefi la cuțite a născut! Mesajul transmis după ce și-a adus copilul pe lume: „Acum suntem bine”

Elena Matei a devenit mămică! Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a transmis un mesaj emoționant după naștere, recunoscând că experiența a fost una pe care nu o va putea uita vreodată. De asemenea, a vorbit și despre momentele prin care a trecut pentru a-și aduce fetița pe lume.

Citește și: Prima victorie în instanță în războiul dintre Antena Group și foștii jurați de la Chefi la Cuțite. Ce a decis instanța

Elena Matei de la Chefi la cuțite a născut

Elena Matei a născut o fetiță perfect sănătoasă! La scurt timp după ce și-a ținut fiica în brațe pentru prima oară, fosta concurentă de la Chefi la cuțite a transmis un mesaj pe rețelele sociale pentru a-i informa și pe urmăritorii săi despre minunatul eveniment.

Tânăra și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum se bucură de cele mai emoționante momente de viața lor. Cei doi au devenit părinți în urmă cu puțin timp, fiind cu adevărat mândri de reușita lor ca și cuplu. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a împărtășit experiența cu fanii ei pe rețelele de socializare, unde le-a povestit despre experiența nașterii.

Elena Matei a născut o fetiță perfect sănătoasă, dar încă nu a dezvăluit și numele micuței. Tânăra mămică spune cât de cuminte este cea mică, reușind să doarmă toată noaptea, în ciuda agitației. De asemenea, Elena mărturisește că are un respect uriaș pentru toate femeile care au trecut prin travaliu și naștere, văzând pe pielea ei acum cât este de dureros, dar și de înălțător.

„We did it! Suntem bine amândouă! Vă mulțumesc pentru mesaje, încerc să dorm puțin ca să prind putere. #babyV e bine, a dormit toată noaptea, a păpat și „Liquid Gold”. Mulțumesc din suflet personalului. Vă recomand cu toată încrederea. Tot ce au făcut pentru noi a fost… Respect tuturor femeilor care au dat naștere. A fost greu și dureros, dar o să povestim noi fără perdea. Acum suntem bine amândouă și ne recuperăm. Am reușit să dorm 4 ore totuși. Hai fuguța la prăjituri căci e ultima zi azi și după o să vă fie dor de noi că stpm acasă. Să faceți soldout repede să vină tati la noi”, a scris Elena Matei pe rețelele de socializare.

Elena Matei a ajuns în finala Chefi la cuțite, având parte de o experiență inedită pe platoul de filmare. Pasiunea ei pentru bucătărie a dus-o până la finalul show-ului culinar, reușind să-i impresioneze pe jurați emisiunii. Cu toate că i-a plăcut și a reușit să se dezvolte foarte mult pe partea gastronimică, dar și ca om, recunoaște că nu ar repeta experiența, căci totul ar fi mult prea familiar, pornind de la jurați și până la emoțiile din timpul probelor.

„Experiența Chefi la Cuțite se trăiește o singură dată. Nu m-aș duce din nou pentru că nu mai are farmec. Dacă te-ai mai duce o dată nu ar mai fi la fel pentru că deja știi tot ce se întâmplă, ești obișnuit cu jurații, cu emoțiile din fața publicului. (…)”, a spus Elena Matei pe Instagram.

Citește și: Câștigătorul Chefi la cuțite îi pune la zid pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! Mihai Dragomir. Ce părere are despre fostele vedete Antena 1: „Am fost dezamăgit”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!