O învăţătoare din Iași, acuzată că îşi loveşte elevii: „Băiatul a venit acasă cu un caiet ferfeniţă, mi-a spus că a fost lovit cu el”

O învățătoare din Iași este acuzată că și-ar fi lovit elevii și ar fi folosit un limbaj nedemn pentru un cadru didactic. Învățătoarea i-ar fi insultat în public chiar și pe părinți, pe un grup de discuții, aruncând cu blesteme biblice. Inspectoratul şcolar a retras-o de la catedra unde preda, dar părinții se tem că ar putea reveni oricând.
Iulian Tudor
29 mai 2018, 05:56
O învăţătoare din Iași, acuzată că îşi loveşte elevii:

„Mi-a pus copilul să stea două ore în picioare, lângă coșul de gunoi… A fost nevoit sa mănânce pachețelul acolo… Nu mai vorbesc de ce limbaj are doamna învățătoare Marlena Dabija și de faptul ca urlă, țipă și mereu spune că-i lasă repetenți. Băiatul meu a venit acasă cu un caiet ferfeniță, mai târziu mi-a spus că a fost lovit cu el!”, a povestit un părinte pentru bzi.ro.

Părinții au reclamat-o la Inspectoratul Școlar oferind și anumite dovezi, o serie de elemente scrise, discuții ale învățătoarei în care aceasta ar profera tot felul de amenințări și blesteme biblice din timpul conversațiilor pe care le avea cu ei. (pe un grup de facebook, n.r)

„Am semnalat acest lucru și la directorul școlii, și la Inspectoratul Școlar Județean. Acum, la clasa copilului meu este o altă învățătoare, doar că, din ce știu eu, e posibil că doamna Dabija să se întoarcă la catedră… Cum mai poate domnia sa să le predea copiilor? Apoi, chiar dacă am solicitat să văd și eu dacă are documentele legale privind un aviz psihologic, nimeni nu mi-a oferit așa ceva. Am ajuns până la Ministerul Educației Naționale, dar nici acolo nu am găsit o explicație sau vreo lămurire în legătură cu ceea ce pățesc copii noștri. Nu e normal așa ceva, eu vreau să fiu chemat la școală dacă e ceva greșit ce face copilul meu, dar să nu fie agresat fizic sau pisihic, respectiv umilit” a mai spus părintele copilului agresat.

Inspectoratul Școlar susține că a luat deja măsuri în acest caz.

„Părinții au sesizat ISJ în legătură cu mai multe aspecte din activitatea învățătorului de la clasă, drept pentru care la nivelul unității s-a constituit o Comisie de Cercetare Disciplinară. Clasa a fost preluată de un alt învățător care va susține cursurile până la finele anului școlar” arată oficialii instituției.

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Stațiunea abandonată, de la malul mării, care încearcă să renască. Are plaje superbe, hoteluri mari, dar totul a fost lăsat în paragină
Capital.ro
Cutremur în România. S-a aflat ce a pus Băsescu cât a fost președinte: Și-a pus...
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Lovitură de proporții: România depășește toate așteptările!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
De ce e important să ne spălăm pe față dimineața. Parazitul periculos de pe gene
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
Dosar penal, fără să știe că au făcut accident. Șoferii care trebuie să oprească și să cheme Poliția
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Femeie din Marea Britanie, victime a unui cancer rar din cauza implanturilor mamare
MediaFlux
Tot ce trebuie să știi despre NOUA LEGE A PENSIILOR
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...